Įkraunama...
Įkraunama...

Iš 4 į 5 mėnesiuką, bendraujam toliau

labas rytas.kas del dovanu tai mes jau turim liet kalbanti suni,uzvakar nupirkom faina migduka,tai ka kaledom dovanot net nzn.
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif Abu vyrukai parpia, o aš aptvarkysiu namus ir pati gražinsiuos user posted image .Gero jums šeštadienio 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mes irgi norim prie jusu prisijunkti blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas mamytes 4u.gif mes jau po pirmojo miegelio lotuliukas.gif abi numiegojom...
Ausrioke, na ir kaip tas suniukas? g.gif
o mes siandien namu tvarkysimes biggrin.gif nes mano brolis, Austytes dede grizta is uzsienio rytoj...dar nemates savo duktercios ax.gif
Papildyta:
QUOTE(godiuka @ 2008 11 29, 11:28)
mes irgi norim prie jusu prisijunkti blush2.gif

Sveikuteuser posted image prasom prasom prisijungti 4u.gif
Papildyta:

Beje, kam arbatos? biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnestar: 29 lapkričio 2008 - 10:40
Agnestar,na nieko nieko toks...tik sakyciau dar truputi mum reikia paaugt,ne veltui rasoma,kad tinka nuo 6men.
Atsakyti
Labukas

as jau po kavytes, MB i lova atnese biggrin.gif

o del kalediniu dovaneliu dukrytem irgi suku galva. Deimante tai visko iseiles nori is to senio salcio g.gif

o as tinginiavau tris dienas, ir 1 kg vistiek nukritoo clap.gif clap.gif
tai dar iki kaledu liko 4kg (tiek sau buvau pazadejusi doh.gif ) gazi labai jau mazai laiko liko doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(D&S zivile @ 2008 11 29, 13:34)
Labukas

as jau po kavytes, MB i lova atnese  biggrin.gif

o del kalediniu dovaneliu dukrytem irgi suku galva. Deimante tai visko iseiles nori is to senio salcio  g.gif

o as tinginiavau tris dienas, ir 1 kg vistiek nukritoo  clap.gif  clap.gif
tai dar iki kaledu liko 4kg (tiek sau buvau pazadejusi  doh.gif ) gazi labai jau mazai laiko liko  doh.gif  schmoll.gif

kaip fainai...maniskis niekada nenesa kavos i lova doh.gif o nescia, tas as dar jam nesdavau biggrin.gif nes anksciausiai atsikeldavau bigsmile.gif
zivile, o tai gal nevalgai po 18 val?ar kaip, kad tas svoris krenta? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ausrioke @ 2008 11 29, 12:38)
Agnestar,na nieko nieko toks...tik sakyciau dar truputi mum reikia paaugt,ne veltui rasoma,kad tinka nuo 6men.

tai as irgi pagalvojau, kad vyresniam cia, bet nusipirkti reikia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnestar: 29 lapkričio 2008 - 12:51
Laba,kas cia dabar su tom temelem,nebezinau nei kur beit... schmoll.gif Mums i 5-ta menesiuka dar ne laikas verysad.gif
Zivile,ziuriu,tavo Deimantei Naujuju metu sutikimas-dviguba svente bigsmile.gif
As dar nezinau ka savo zvirbliukui dovanot mastau.gif
Atsakyti
mes norim prisistatyti.mums 4men.ir 3dienos.valgom mamos piena,bet labai jau daznai keliames nakti.kaledoms noretume padovanoti dukrytei medziagine lele kur butu gali nupirkti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2008 11 29, 14:51)
kaip fainai...maniskis niekada nenesa kavos i lova doh.gif  o nescia, tas as dar jam nesdavau biggrin.gif  nes anksciausiai atsikeldavau bigsmile.gif
zivile, o tai gal nevalgai po 18 val?ar kaip, kad tas svoris krenta? 4u.gif
Papildyta:

tai as irgi pagalvojau, kad vyresniam cia, bet nusipirkti reikia thumbup.gif

nezinau kaip cia tas 1 nukrito , stengiuos nevalgyt vakare, bet ne visada iseina schmoll.gif , o jei dar saldainiai pasitaiko pakeliui tai visus susluoju doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Velivija @ 2008 11 29, 17:01)
Laba,kas cia dabar su tom temelem,nebezinau nei kur beit... schmoll.gif Mums i 5-ta menesiuka dar ne laikas verysad.gif
Zivile,ziuriu,tavo Deimantei Naujuju metu sutikimas-dviguba svente bigsmile.gif
As dar nezinau ka savo zvirbliukui dovanot mastau.gif

Jo mano Deimante tokia data pasirinko rolleyes.gif is pradziu vuvo fainai, bet dabar turim rimtu problenu nes jau rudeni privalom eit i mokykla, ne gimusi 2002m. nesvarbu kad keliu val pritruko aggressive.gif tokie musu istatymai doh.gif
Atsakyti
Laba diena mamukai... 4u.gif visus kleckiukus, kurių nespėjom pasveikint su mėniasiadieniais praėjusiais.... smile.gif 4u.gif
o mes ketvirtadienį buvom širdutės echo daryt... sakė, kad gerai viskas bet po pusmečio dar reikės pasirodyti... smile.gif
Kalėdų ir mes laukiam... tokia graži šventė, tikiuos sniego bus... biggrin.gif
šiom dienom su tėtuku dažniau pabūnam... tai taip fainai... ir Gustukas džiaugiasi... smile.gif
šiandien su MB turbūt keliausim pažiūrėt kaip eglutę įžiebia...ir žiogelį vežtis norėjom bet kad vėjas baisus.... doh.gif
Ausrioke klausė apie darželius... eiguliuose tai nežinau.. bet apie darželį Šviesa gerą nuomonę susidarius esu... smile.gif
Atsakyti
Ko cia siandien taip tuscia, ar i kokia kita temele visos isbegot g.gif unsure.gif
Atsakyti