labas rytas.kas del dovanu tai mes jau turim liet kalbanti suni,uzvakar nupirkom faina migduka,tai ka kaledom dovanot net nzn.
Laba ryta Abu vyrukai parpia, o aš aptvarkysiu namus ir pati gražinsiuos .Gero jums šeštadienio
mes irgi norim prie jusu prisijunkti
Labas rytas mamytes mes jau po pirmojo miegelio abi numiegojom...
Ausrioke, na ir kaip tas suniukas?
o mes siandien namu tvarkysimes nes mano brolis, Austytes dede grizta is uzsienio rytoj...dar nemates savo duktercios
Papildyta:
Sveikute prasom prasom prisijungti
Papildyta:
Beje, kam arbatos?
Ausrioke, na ir kaip tas suniukas?
o mes siandien namu tvarkysimes nes mano brolis, Austytes dede grizta is uzsienio rytoj...dar nemates savo duktercios
Papildyta:
QUOTE(godiuka @ 2008 11 29, 11:28)
mes irgi norim prie jusu prisijunkti
Sveikute prasom prasom prisijungti
Papildyta:
Beje, kam arbatos?
Agnestar,na nieko nieko toks...tik sakyciau dar truputi mum reikia paaugt,ne veltui rasoma,kad tinka nuo 6men.
Labukas
as jau po kavytes, MB i lova atnese
o del kalediniu dovaneliu dukrytem irgi suku galva. Deimante tai visko iseiles nori is to senio salcio
o as tinginiavau tris dienas, ir 1 kg vistiek nukritoo
tai dar iki kaledu liko 4kg (tiek sau buvau pazadejusi ) gazi labai jau mazai laiko liko
o del kalediniu dovaneliu dukrytem irgi suku galva. Deimante tai visko iseiles nori is to senio salcio
tai dar iki kaledu liko 4kg (tiek sau buvau pazadejusi ) gazi labai jau mazai laiko liko
QUOTE(D&S zivile @ 2008 11 29, 13:34)
Labukas
kaip fainai...maniskis niekada nenesa kavos i lova o nescia, tas as dar jam nesdavau nes anksciausiai atsikeldavau
zivile, o tai gal nevalgai po 18 val?ar kaip, kad tas svoris krenta?
Papildyta:
QUOTE(Ausrioke @ 2008 11 29, 12:38)
Agnestar,na nieko nieko toks...tik sakyciau dar truputi mum reikia paaugt,ne veltui rasoma,kad tinka nuo 6men.
tai as irgi pagalvojau, kad vyresniam cia, bet nusipirkti reikia
Laba,kas cia dabar su tom temelem,nebezinau nei kur beit... Mums i 5-ta menesiuka dar ne laikas
Zivile,ziuriu,tavo Deimantei Naujuju metu sutikimas-dviguba svente
As dar nezinau ka savo zvirbliukui dovanot
mes norim prisistatyti.mums 4men.ir 3dienos.valgom mamos piena,bet labai jau daznai keliames nakti.kaledoms noretume padovanoti dukrytei medziagine lele kur butu gali nupirkti.
QUOTE(Agnestar @ 2008 11 29, 14:51)
kaip fainai...maniskis niekada nenesa kavos i lova o nescia, tas as dar jam nesdavau nes anksciausiai atsikeldavau
Papildyta:
Papildyta:
nezinau kaip cia tas 1 nukrito , stengiuos nevalgyt vakare, bet ne visada iseina , o jei dar saldainiai pasitaiko pakeliui tai visus susluoju
Papildyta:
QUOTE(Velivija @ 2008 11 29, 17:01)
Laba,kas cia dabar su tom temelem,nebezinau nei kur beit... Mums i 5-ta menesiuka dar ne laikas
Jo mano Deimante tokia data pasirinko is pradziu vuvo fainai, bet dabar turim rimtu problenu nes jau rudeni privalom eit i mokykla, ne gimusi 2002m. nesvarbu kad keliu val pritruko tokie musu istatymai
Laba diena mamukai... visus kleckiukus, kurių nespėjom pasveikint su mėniasiadieniais praėjusiais....
o mes ketvirtadienį buvom širdutės echo daryt... sakė, kad gerai viskas bet po pusmečio dar reikės pasirodyti...
Kalėdų ir mes laukiam... tokia graži šventė, tikiuos sniego bus...
šiom dienom su tėtuku dažniau pabūnam... tai taip fainai... ir Gustukas džiaugiasi...
šiandien su MB turbūt keliausim pažiūrėt kaip eglutę įžiebia...ir žiogelį vežtis norėjom bet kad vėjas baisus....
Ausrioke klausė apie darželius... eiguliuose tai nežinau.. bet apie darželį Šviesa gerą nuomonę susidarius esu...
o mes ketvirtadienį buvom širdutės echo daryt... sakė, kad gerai viskas bet po pusmečio dar reikės pasirodyti...
Kalėdų ir mes laukiam... tokia graži šventė, tikiuos sniego bus...
šiom dienom su tėtuku dažniau pabūnam... tai taip fainai... ir Gustukas džiaugiasi...
šiandien su MB turbūt keliausim pažiūrėt kaip eglutę įžiebia...ir žiogelį vežtis norėjom bet kad vėjas baisus....
Ausrioke klausė apie darželius... eiguliuose tai nežinau.. bet apie darželį Šviesa gerą nuomonę susidarius esu...
Ko cia siandien taip tuscia, ar i kokia kita temele visos isbegot