Įkraunama...
Įkraunama...

Iš 4 į 5 mėnesiuką, bendraujam toliau

QUOTE(HUGGA @ 2008 12 03, 10:59)
na ir mes parejom, pasikavinau su bendradarbem, pailsejau, varysiu kose virti, rytoj tetis i darba, tai bus liudna.
blansos tai kompas uzluzes tikriausiai, o mamickai kas, gal ji kitoj temelej, dar nespeju visur., dar sia vis skaitau, ale ir juokiausi kai tostus kelet, ir dinozauras kur brunetes valgo, o jei as per puse, tai manes puse sukramsnuos. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
megyte mes ka tik ir daug atpylem, senai taip bebuvo. vadinas reik koses. g.gif

BLANSA rase kad jos kompas paluzo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Pas mane mazius tai daznai atpylineja bet po truputi, o siandien tai gausiai pavare blink.gif matyt per daug buvo g.gif .Man daktare irgi jau leido darzoviu koses pradeti duoti, tai reikes varyti i turgu bulviu pirkti biggrin.gif
Atsakyti
Mamytes, kaip jusu vaikeliams skiepukas atrodo kur dar ligonineje skiepyjo į petuką? Maniškiui kažkoks pūlinukas ten susidarė, atrodo kad būtu razina prigibusi, va tokio dydzio pulinukas. Šiandiena važiuosim pas gytytoja, nes man kažkaip baisu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemura @ 2008 12 03, 11:06)
Mamytes, kaip jusu vaikeliams skiepukas atrodo kur dar ligonineje skiepyjo į petuką? Maniškiui kažkoks pūlinukas ten susidarė, atrodo kad būtu razina prigibusi, va tokio dydzio pulinukas. Šiandiena važiuosim pas gytytoja, nes man kažkaip baisu  g.gif

maniskiui jau viskas ispiliavo dabar tik mazas raudonas randukas yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2008 12 03, 10:08)
Laba ryta. Oi kol perskaičiau ką prirašėt. Šian ir vėl gerai miegojom, mažius pavalgęs 20.30, kėlėsi valgyt tik 4.30 thumbup.gif ir vėl parpė iki 8. Reik gi mažiuko šlapimo tyrimus nuvešt, o vis negaliu sysiuko pagaut doh.gif Numaunu pampi, sėdžiu su indeliu ir nieko. tik nusisuku- jau fontanėlis eina biggrin.gif

Mauk maiseli ir nesikankink biggrin.gif
QUOTE(Paršulis @ 2008 12 03, 10:53)
Daba 65cm 6.800kg. gime 3.310 ugis 51cm.

Lygiai taip gime mano pirmAgimis bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Nemura @ 2008 12 03, 12:06)
Mamytes, kaip jusu vaikeliams skiepukas atrodo kur dar ligonineje skiepyjo į petuką? Maniškiui kažkoks pūlinukas ten susidarė, atrodo kad būtu razina prigibusi, va tokio dydzio pulinukas. Šiandiena važiuosim pas gytytoja, nes man kažkaip baisu  g.gif

Pas mus pradejo pulio kai vaikui buvo du menesei, pulinukas irge buvo nemazas, bet daktare sake kad tai yra normalu sake tik nedraskiti ir nespausti.
Atsakyti
Niu va, apsitvarkiau, mažius pavalgė ir dabar parpe mano lovoj išsidrėbęs. o pulinukas ir pas mus buvo, bet savaime praėjo ir dabar nežymus raudonas taškelis.
Atsakyti
QUOTE(Nemura @ 2008 12 03, 12:06)

pas mus net didesnis uz razina, baisiai negrazus, rodziau daktarei sako nieko tokio tik randukas didesnis bus.
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 03, 12:42)
pas mus net didesnis uz razina, baisiai negrazus, rodziau daktarei sako nieko tokio tik randukas didesnis bus.

Paguodėt karsta.gif
O tai prisigalvojau, kad kokio kraujo užkrėtimo nebūtu, bet jeigu taip tai viskas gerai. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes, maze zaidzia loveleje su zaisliukais,oaskol perskaitau ir neber kada parasyti biggrin.gif
Mum irgi yra tas spuogiukasjau vieka karta stipriai ispuliavo, daktare sake gali buti kad ispuliuos ir antra, taigi nepergyvenk, taip buna ax.gif
Papildyta:
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 03, 12:42)

Paskokia gyd lankotes? smile.gif
Atsakyti
na ar niekas nelekiat zaislu pirkt i maxima,ir knygu ir kalendoriu ir stipraus snapselio, isskyrus zaislus norfoj ir visam kitam yra.
Papildyta:
QUOTE(EvaV @ 2008 12 03, 12:49)
Sveikutes mamytes, maze zaidzia loveleje su zaisliukais,oaskol perskaitau ir neber kada parasyti biggrin.gif
Mum irgi yra tas spuogiukasjau vieka karta stipriai ispuliavo, daktare sake gali buti kad ispuliuos ir antra, taigi nepergyvenk, taip buna ax.gif
Papildyta:

Paskokia gyd lankotes? smile.gif

mes gyvenam zygaic, tai einam ne pas vaiku, o pas seimos, tai Kavaliauskiene.
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 03, 11:50)
na ar niekas nelekiat zaislu pirkt i maxima,ir knygu ir kalendoriu ir stipraus snapselio, isskyrus zaislus norfoj  ir visam kitam yra.

Kelis zaislus nupirkau, kalendorius darau pati seneliams dovanu, snapso ir nusipirkau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2008 12 03, 12:52)
Kelis zaislus nupirkau, kalendorius darau pati seneliams dovanu, snapso ir nusipirkau blush2.gif

o kaip darai kalendorius jei ne paslaptis ax.gif ax.gif ax.gif
Papildyta:
zinot as cia ne i tema papasakosiu, pries mazdaug pora menesiu nupirkau dickei zieminius batus, mokejau 110lt, biski prie apaciuos praplyso, tai vakar nuveziau i taisykla,tai sako, kad jie vienkartiniai doh.gif doh.gif doh.gif sako tik i graba gultis doh.gif doh.gif doh.gif , tai po piet vaziavom kitu batu pirkti. lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti