oi pas mus nekokia lauke,koks stiprus vejas yra
vaje vaje tas dantu skausmas, jis mane daug prikankines yra. As darydavau visaip, yratokie vaistai, nupiestas dantis ant dezutes, gerai neatsimenu pavadinimo, berods dolmen ar panasiai.
dar susitrink nospos tablete ir prigrusk i danty, bus nemalonu, bet tam kartui pades,
dar srubtelk kokio tik turi stipresnio snapso, ant to danties ir laikyk kol gali paskui ispjauk, jei nepadedavo taip pat darydavau su odekolonu, arba su anodija. tik smarve porai dienu garantuota.
o kada tau pas dantista.
dar susitrink nospos tablete ir prigrusk i danty, bus nemalonu, bet tam kartui pades,
dar srubtelk kokio tik turi stipresnio snapso, ant to danties ir laikyk kol gali paskui ispjauk, jei nepadedavo taip pat darydavau su odekolonu, arba su anodija. tik smarve porai dienu garantuota.
o kada tau pas dantista.
QUOTE(Nemura @ 2008 12 03, 00:25)
Smagiai jus cia plepat, tai gal ir mums butu galima prisideti
Sveika prisijungus
Labas rytas
Maziausias mano dar miega, o as su kava skubu skubu
Mes siandien vakare keliausim i utenos arena, Babkiu koncerta
o pas mus kol kas neblogas oras, lyg ir vejo nera.
Papildyta:
koki koki koncerta
Papildyta:
QUOTE(SuperBaba @ 2008 12 03, 09:36)
Sveika prisijungus
Labas rytas
Labas rytas
koki koki koncerta
QUOTE(SuperBaba @ 2008 12 03, 09:41)
aaaaaaaaaa, o kiek bilietai kainuoja, nes radau tik kad vaikams iki 6m nemokamai.
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 03, 09:33)
vaje vaje tas dantu skausmas, jis mane daug prikankines yra. As darydavau visaip, yratokie vaistai, nupiestas dantis ant dezutes, gerai neatsimenu pavadinimo, berods dolmen ar panasiai.
o kada tau pas dantista.
o kada tau pas dantista.
dekui hugga uz patarimus pas dantista tik po sneciu prima niekur vietu nera tai dar daug laiko teks palaukti
dar vis skaitau api koses rasete, tai mes kai buvom 4 men nuejom pas daktare sako jau jus turit visa menesi darzoviene valgyti. nebeklausom mes visai ju, valgom jau biski ir is mamos lekstes ir mesa visokia, ir varske.
Papildyta:
o viespatie, o poliklinikoj turi priimti su skaudanciu be eiles, tikriausiai esi nuolanki per daug, parekauk nuejus ir priims.
Papildyta:
na kokiai valandelei pasitraukiu, tetukas isleidzia pasiganyti
Papildyta:
QUOTE(robertukas @ 2008 12 03, 09:57)
dekui hugga uz patarimus pas dantista tik po sneciu prima niekur vietu nera tai dar daug laiko teks palaukti
o viespatie, o poliklinikoj turi priimti su skaudanciu be eiles, tikriausiai esi nuolanki per daug, parekauk nuejus ir priims.
Papildyta:
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 03, 08:45)
aaaaaaaaaa, o kiek bilietai kainuoja, nes radau tik kad vaikams iki 6m nemokamai.
Matyt nuo sektoriaus priklauso, musu bilietai po 100Lt
Labas rytas.mes tai siandien gal keliausim iki maximos,vis del to nuolaidos zaislams,o man reikia aprupinti 4mazius
QUOTE(robertukas @ 2008 12 03, 08:22)
labas rytelis na va HUGGA atsirado ir pokalbiu tempas pqagreitejo .
Gal galit patarti kaip kovot su dancio skausmu kol pas dantyste preisiu nes naky baisu miegot negaliu mors sienomis lypk ziuriu rytas toks grazus kad ir diena grazi butu tai po masazu i laukeli eitumem
Gal galit patarti kaip kovot su dancio skausmu kol pas dantyste preisiu nes naky baisu miegot negaliu mors sienomis lypk ziuriu rytas toks grazus kad ir diena grazi butu tai po masazu i laukeli eitumem
labukas ROBERTUK nueik i poliklinika ir pasakyk kad skauda ir turi be eiles priimti .man tai labai nedaug skaudejo danti ir tai nuejau sakau labai skauda tai po keliu minuciu jau sedejau pas stomatologe
Papildyta:
bliamba mano kleckas atpyle visa misini kuri suvalge
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 03, 10:06)
dar vis skaitau api koses rasete, tai mes kai buvom 4 men nuejom pas daktare sako jau jus turit visa menesi darzoviene valgyti. nebeklausom mes visai ju, valgom jau biski ir is mamos lekstes ir mesa visokia, ir varske.
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
poliklinikoje uzdeda vaistu ir liepe registruotis o registruoja nuo ryto 7val tai jau laukt rreikia eit nuo 6 ryto nes eiles nezmoniskos ir tai registracija vyksta tik viena diena