Įkraunama...
Įkraunama...

Iš 4 į 5 mėnesiuką, bendraujam toliau

oi pas mus nekokia lauke,koks stiprus vejas yra schmoll.gif
Atsakyti
vaje vaje tas dantu skausmas, jis mane daug prikankines yra. As darydavau visaip, yratokie vaistai, nupiestas dantis ant dezutes, gerai neatsimenu pavadinimo, berods dolmen ar panasiai.
dar susitrink nospos tablete ir prigrusk i danty, bus nemalonu, bet tam kartui pades,
dar srubtelk kokio tik turi stipresnio snapso, ant to danties ir laikyk kol gali paskui ispjauk, jei nepadedavo taip pat darydavau su odekolonu, arba su anodija. tik smarve porai dienu garantuota.
o kada tau pas dantista.
Atsakyti
QUOTE(Nemura @ 2008 12 03, 00:25)
Smagiai jus cia plepat, tai gal ir mums butu galima prisideti  ax.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

Labas rytas biggrin.gif

Maziausias mano dar miega, o as su kava skubu skubu biggrin.gif

Mes siandien vakare keliausim i utenos arena, Babkiu koncerta biggrin.gif
Atsakyti
o pas mus kol kas neblogas oras, lyg ir vejo nera.
Papildyta:
QUOTE(SuperBaba @ 2008 12 03, 09:36)
Sveika prisijungus 4u.gif

Labas rytas biggrin.gif

Maziausias mano dar miega, o as su kava skubu skubu biggrin.gif

Mes siandien vakare keliausim i utenos arena, Babkiu koncerta biggrin.gif

koki koki koncerta g.gif
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 03, 08:37)
koki koki koncerta g.gif

biggrin.gif

http://www.ledorumai...6e45964c36f4763
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2008 12 03, 09:41)

aaaaaaaaaa, o kiek bilietai kainuoja, nes radau tik kad vaikams iki 6m nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 03, 09:33)
vaje vaje tas dantu skausmas, jis mane daug prikankines yra. As darydavau visaip, yratokie vaistai, nupiestas dantis ant dezutes, gerai neatsimenu pavadinimo, berods dolmen ar panasiai.
dar susitrink nospos tablete ir prigrusk i danty, bus nemalonu, bet tam kartui pades,
dar srubtelk kokio tik turi stipresnio snapso, ant to danties ir laikyk kol gali paskui ispjauk, jei nepadedavo taip pat darydavau su odekolonu, arba su anodija. tik smarve porai dienu garantuota.
o kada tau pas dantista.

dekui hugga uz patarimus pas dantista tik po sneciu prima niekur vietu nera tai dar daug laiko teks palaukti doh.gif
Atsakyti
dar vis skaitau api koses rasete, tai mes kai buvom 4 men nuejom pas daktare sako jau jus turit visa menesi darzoviene valgyti. nebeklausom mes visai ju, valgom jau biski ir is mamos lekstes ir mesa visokia, ir varske.
Papildyta:
QUOTE(robertukas @ 2008 12 03, 09:57)
dekui hugga uz patarimus pas dantista tik po sneciu prima niekur vietu nera tai dar daug laiko teks palaukti doh.gif

o viespatie, o poliklinikoj turi priimti su skaudanciu be eiles, tikriausiai esi nuolanki per daug, parekauk nuejus ir priims.
Papildyta:
na kokiai valandelei pasitraukiu, tetukas isleidzia pasiganyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 03, 08:45)
aaaaaaaaaa, o kiek bilietai kainuoja, nes radau tik kad vaikams iki 6m nemokamai.

Matyt nuo sektoriaus priklauso, musu bilietai po 100Lt smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.mes tai siandien gal keliausim iki maximos,vis del to nuolaidos zaislams,o man reikia aprupinti 4mazius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2008 12 03, 08:22)
labas rytelis smile.gif  na va HUGGA atsirado ir pokalbiu tempas pqagreitejo  thumbup.gif .
Gal galit patarti kaip kovot su dancio skausmu kol pas dantyste preisiu nes naky baisu miegot negaliu mors sienomis lypk doh.gif  doh.gif  doh.gif  ziuriu rytas toks grazus kad ir diena grazi butu tai po masazu i laukeli eitumem ax.gif

labukas biggrin.gif ROBERTUK nueik i poliklinika ir pasakyk kad skauda ir turi be eiles priimti doh.gif .man tai labai nedaug skaudejo danti ir tai nuejau sakau labai skauda biggrin.gif tai po keliu minuciu jau sedejau pas stomatologe lotuliukas.gif
Papildyta:
bliamba mano kleckas atpyle visa misini kuri suvalge doh.gif

Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 03, 10:06)
dar vis skaitau api koses rasete, tai mes kai buvom 4 men nuejom pas daktare sako jau jus turit visa menesi darzoviene valgyti. nebeklausom mes visai ju, valgom jau biski ir is mamos lekstes ir mesa visokia, ir varske.
Papildyta:

o viespatie, o poliklinikoj turi priimti su skaudanciu be eiles, tikriausiai esi nuolanki per daug, parekauk nuejus ir priims.
Papildyta:
na kokiai valandelei pasitraukiu, tetukas isleidzia pasiganyti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

poliklinikoje uzdeda vaistu ir liepe registruotis doh.gif o registruoja nuo ryto 7val tai jau laukt rreikia eit nuo 6 ryto nes eiles nezmoniskos doh.gif ir tai registracija vyksta tik viena diena doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti