Įkraunama...
Įkraunama...

Iš 4 į 5 mėnesiuką, bendraujam toliau

Ogo kiek prirasete bigsmile.gif

Ech...as pametinukus auginu, atims is musu pinigelius unsure.gif Galima pagalvoti, kad pametiniams valgyti nereikia...
Atsakyti
o kaip pametiniams moka?dvigubai?o kaip su atostogom vaiko auginimo,kai augini pametinius?man seniai sis klausimas kvarsina galva,tik neturejau ko paklaust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 02, 23:55)
o kaip pametiniams moka?dvigubai?o kaip su atostogom vaiko auginimo,kai augini pametinius?man seniai sis klausimas kvarsina galva,tik neturejau ko paklaust smile.gif

Taip, jie juk prieme nesenai ta istatyma, kad pametinukams moka taip pat. Iki metu 100, po metu 85proc. Su atostogom irgi kaip ir su vienu vaiku, iseini tada kai ateina laikas dekretui smile.gif Taip pat gauni dekretinius mirksiukas.gif
Atsakyti
labanaktis
itriu neramia naktele turesiu, nes maze nekap jaucias verysad.gif
ate unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2008 12 03, 00:59)
Taip, jie juk prieme nesenai ta istatyma, kad pametinukams moka taip pat. Iki metu 100, po metu 85proc. Su atostogom irgi kaip ir su vienu vaiku, iseini tada kai ateina laikas dekretui smile.gif Taip pat gauni dekretinius mirksiukas.gif

o atostogos tesiasi,kol antram vaikui suiena treji?
Papildyta:
QUOTE(D&S zivile @ 2008 12 03, 01:00)
labanaktis
itriu neramia naktele turesiu, nes maze nekap jaucias verysad.gif
ate unsure.gif

mano paskuitnes savaites visos naktys nermios,kas cia darosi g.gif sakyciau dantys,bet burnytej jokiu pokyciu.tiek,kad seiliu kibirai ir pirstai visad burnoj.
na einu ir as miegot,nors meaisku kaip cia bus,nes man neramu,kai vyro nera schmoll.gif saldziu jums visoms ir jusu angeliukams smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrioke: 03 gruodžio 2008 - 00:05
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 03, 00:04)
o atostogos tesiasi,kol antram vaikui suiena treji?

Iki kol vaikui sueina 2 metukai kaip ir visiems mirksiukas.gif

Labanakt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Smagiai jus cia plepat, tai gal ir mums butu galima prisideti ax.gif
Atsakyti
Labas rytelis.

Papildyta:
QUOTE(Nemura @ 2008 12 03, 01:25)
Sveikos mamytes  4u.gif
Smagiai jus cia plepat, tai gal ir mums butu galima prisideti  ax.gif

prasom prasom visada prasom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
meniasiadieniu siandien lyg ir nera. g.gif g.gif g.gif
mazele jau atsikele ir berods daro kakiu, eisiu pampiu tikrint.
Na tai skanios kavos, bandeliu, sumustiniu.
Mes siandien bandysim ieiti i rezima, nes po vakar miesto viskas susijauke doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. Kavute jau isgerta, ukis apliuobtas, galva isplauta.
Kokie jusu planai siandienai? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o cia dar vis nieko nera schmoll.gif schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytelis smile.gif na va HUGGA atsirado ir pokalbiu tempas pqagreitejo thumbup.gif .
Gal galit patarti kaip kovot su dancio skausmu kol pas dantyste preisiu nes naky baisu miegot negaliu mors sienomis lypk doh.gif doh.gif doh.gif ziuriu rytas toks grazus kad ir diena grazi butu tai po masazu i laukeli eitumem ax.gif
Atsakyti