Taip,grazi foto,Ausrioke
QUOTE(Velivija @ 2008 12 03, 00:32)
Tu manai,kad tie balandziai prigirdyti,pirma nukrenta,o tik paskui pakyla?
na nevisai, zinau skaudzia istorija, jaunieji paleido balandzius jaunikio nuskrido,o jaunosios nukrito po kojom,kazkas sako, nelaime laukia,po 2 menesiu mire jos mama. gal tik sutapimas, nes as jokiais prietarais netikiu.
Papildyta:
viskas lekiu i ola.
LABANAKTUKAS.
Smagiai dar cia pavakaroti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 03, 00:37)
na nevisai, zinau skaudzia istorija, jaunieji paleido balandzius jaunikio nuskrido,o jaunosios nukrito po kojom,kazkas sako, nelaime laukia,po 2 menesiu mire jos mama. gal tik sutapimas, nes as jokiais prietarais netikiu.
Papildyta:
viskas lekiu i ola.
LABANAKTUKAS.
Papildyta:
viskas lekiu i ola.
LABANAKTUKAS.
Oho
Labanaktukas HUGGA
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 03, 01:26)
taip geriausia
nors mes su mama is vieno puodo visi, mat as gaminti labai megstu, tik jie nevisada valgyt nori ka pagaminu.
Papildyta:
ui tik dabar prisiminiau juk tetukas pries migdamas vynelio atnese ir uzmirsau tikriausiai jau bus nugaraves......................
nors mes su mama is vieno puodo visi, mat as gaminti labai megstu, tik jie nevisada valgyt nori ka pagaminu.
Papildyta:
ui tik dabar prisiminiau juk tetukas pries migdamas vynelio atnese ir uzmirsau tikriausiai jau bus nugaraves......................
mes irgi su mano tevais gyvenam,
viskas yra atskirai (virtuve..) kazkada gamindavau pas save, bet uzkniso ta kaitlente, valanda laiko kol vanduo uzverda, tai dabar pas mama gaminu. Abi varom i parde. perpus perkam ir ok. seniau kiek maisto ismesdavom kai atskirai abi gamindavom
buvau Kajui namniu duot turbut reik eit miegot
gal tam balandziui kas negerai buvo?
Trauksiu ir as jau i lova,kol Ausrioke manes neprigazdino
Einu pas savo zvirbliuka,sianakt kartu miegosim
Labanaktukas
Einu pas savo zvirbliuka,sianakt kartu miegosim
Labanaktukas
QUOTE(D&S zivile @ 2008 12 03, 00:39)
mes irgi su mano tevais gyvenam,
viskas yra atskirai (virtuve..) kazkada gamindavau pas save, bet uzkniso ta kaitlente, valanda laiko kol vanduo uzverda, tai dabar pas mama gaminu. Abi varom i parde. perpus perkam ir ok. seniau kiek maisto ismesdavom kai atskirai abi gamindavom
na mes seniau irgi kartu valgydavom,bet pastebejau,kad jie ne tik pradejo nieko negamint.bet ir produktu jokiu nepirkt.na tai kodel as tureciau juos sert
pas mano abi seses yra kaitlentes,bet nesiskundzia,kad ilgai syla
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 03, 00:41)
buvau Kajui namniu duot turbut reik eit miegot
Tavo mazius dar nemiega?Oho,peledziukas
miega,naktinis valgymas vyko
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 03, 00:45)
miega,naktinis valgymas vyko
A,aisku Gerai,iki sekancio susirasymo
Labanakt
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 03, 01:43)
na mes seniau irgi kartu valgydavom,bet pastebejau,kad jie ne tik pradejo nieko negamint.bet ir produktu jokiu nepirkt.na tai kodel as tureciau juos sert
Gal kokia brokine pas mane. siaip jau buvau pripratus bet kai vel pabandziau su dujine tai fui ta kaitlente