cia tiem kuriu seimos pajamos didesnes nei 4100lt i rankas, bet tiksliai nezinau
mamos,baikit gazdint mano vyras ir taip per du darbus varo,ryte kaip isejo,tai dar negryzes o nuo kaledu is vieno darbo atleidzia.jei dar ir musu pinigus atims,tai viskas
Papildyta:
tai cia ne sodra moka,is seniunijos negausi nuo 3metu po 50litu,jei vienam zmogui i rankas iseina daugiau kaip 1000lt.
Papildyta:
QUOTE(EvaV @ 2008 12 02, 23:56)
cia tiem kuriu seimos pajamos didesnes nei 4100lt i rankas, bet tiksliai nezinau
tai cia ne sodra moka,is seniunijos negausi nuo 3metu po 50litu,jei vienam zmogui i rankas iseina daugiau kaip 1000lt.
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 02, 23:58)
mamos,baikit gazdint mano vyras ir taip per du darbus varo,ryte kaip isejo,tai dar negryzes o nuo kaledu is vieno darbo atleidzia.jei dar ir musu pinigus atims,tai viskas
Papildyta:
Papildyta:
Tai ziurek,kad pametinukai nebutu
QUOTE(Velivija @ 2008 12 02, 23:50)
Mums negresia,jei dar kitaip jie nesugalvos Nu man atrodo,kad ne tik nuo metuku,bet ir iki metuku
gal
QUOTE(Velivija @ 2008 12 03, 00:01)
Tai ziurek,kad pametinukai nebutu
nesupratau kazko
QUOTE(EvaV @ 2008 12 02, 23:56)
mums toli iki tokios sumos.
Papildyta:
o vaiduokliu medziautoja sugrizo o man jau laikas liuliukonusikaliau siandien.
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 03, 00:02)
nesupratau kazko
Atimt ruosias is dvynuku ir pametinuku.
tikrai nebus,nes vyras nebepasiraso antram.
hugga,as niekur ir dingus nebuvau
hugga,as niekur ir dingus nebuvau
Ausrioke,tik nebegazdink su vaiduokliais,ba mano vyras sia para dirba,gerai?
pasistengsiu,bet va sianakt vel viena,tai vel galiu visko prisigalvot
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 03, 00:06)
tikrai nebus,nes vyras nebepasiraso antram.
dar vienas nes maniskis irgi nieku gyvu,sako GANA,nors kai tokia situacija uzteks ir dvieju paneliu.
cia ziuriu vienos gaisrininkas,kitos mentas ar nebijot,isleisdamos i darba,kad kas atsitiks?