Įkraunama...
Įkraunama...

Iš 4 į 5 mėnesiuką, bendraujam toliau

cia tiem kuriu seimos pajamos didesnes nei 4100lt i rankas, bet tiksliai nezinau
Atsakyti
mamos,baikit gazdint schmoll.gif mano vyras ir taip per du darbus varo,ryte kaip isejo,tai dar negryzes schmoll.gif o nuo kaledu is vieno darbo atleidzia.jei dar ir musu pinigus atims,tai viskas schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(EvaV @ 2008 12 02, 23:56)
cia tiem kuriu seimos pajamos didesnes nei 4100lt i rankas, bet tiksliai nezinau

tai cia ne sodra moka,is seniunijos negausi nuo 3metu po 50litu,jei vienam zmogui i rankas iseina daugiau kaip 1000lt.
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 02, 23:58)
mamos,baikit gazdint schmoll.gif mano vyras ir taip per du darbus varo,ryte kaip isejo,tai dar negryzes schmoll.gif o nuo kaledu is vieno darbo atleidzia.jei dar ir musu pinigus atims,tai viskas schmoll.gif
Papildyta:

tai cia ne sodra moka,is seniunijos negausi nuo 3metu po 50litu,jei vienam zmogui i rankas iseina daugiau kaip 1000lt.

Tai ziurek,kad pametinukai nebutu nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Velivija @ 2008 12 02, 23:50)
Mums negresia,jei dar kitaip jie nesugalvos fool.gif Nu man atrodo,kad ne tik nuo metuku,bet ir iki metuku g.gif

gal
Atsakyti
QUOTE(Velivija @ 2008 12 03, 00:01)
Tai ziurek,kad pametinukai nebutu nono.gif

nesupratau kazko g.gif
Atsakyti
QUOTE(EvaV @ 2008 12 02, 23:56)

mums toli iki tokios sumos.
Papildyta:
o vaiduokliu medziautoja sugrizo lotuliukas.gif o man jau laikas liuliukonusikaliau siandien.
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 03, 00:02)
nesupratau kazko g.gif

Atimt ruosias is dvynuku ir pametinuku.
Atsakyti
tikrai nebus,nes vyras nebepasiraso antram.
hugga,as niekur ir dingus nebuvau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrioke: 02 gruodžio 2008 - 23:06
Ausrioke,tik nebegazdink su vaiduokliais,ba mano vyras sia para dirba,gerai? unsure.gif
Atsakyti
pasistengsiu,bet va sianakt vel viena,tai vel galiu visko prisigalvot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 03, 00:06)
tikrai  nebus,nes vyras nebepasiraso antram.

dar vienas nes maniskis irgi nieku gyvu,sako GANA,nors kai tokia situacija uzteks ir dvieju paneliu. smile.gif
Atsakyti
cia ziuriu vienos gaisrininkas,kitos mentas blush2.gif ar nebijot,isleisdamos i darba,kad kas atsitiks? schmoll.gif
Atsakyti