Įkraunama...
Įkraunama...

Iš 4 į 5 mėnesiuką, bendraujam toliau

Niu va gryzom is laukelio,tikslaiu dar i svecius buvom uzsukusios,bet mazemiegojo nieko nejuto,ir dabar dar miega, kad nereiktu per veja gryzti tevelis parsiveze, nes vaziavo namo is darbo anksciau thumbup.gif
Jau kepu vakarienei vista,vakar pasiruosiau, pamarinavau, bet turbut pati neragausiu,nes stengiuos tokio sunkaus maisto vakarienei nevalgyti schmoll.gif
Atsakyti
Oi, apie vištytę jau porą savaičių svajoju user posted image
Atsakyti
as nsenai kepiau vistyte lotuliukas.gif , oi kaip skanu Evos vyrui bus thumbup.gif
Atsakyti
LABUTIS 4u.gif
Jua griztam pas jus.
Bet dabar lekiam kose valgyti lotuliukas.gif
Atsakyti
labas HUGGA 4u.gif , jau buvau pasiilgusi tongue.gif , kaipp smagu kad sugryzot thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas Hugga taves cia visos pasiilgom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 02, 18:27)
LABUTIS 4u.gif 
Jua griztam pas jus.
Bet dabar lekiam kose valgyti lotuliukas.gif

Oi seniai girdėta, sveika sugrįžus user posted image
Atsakyti
Labutis dar karta, smagu kad lauket, silpnokai cia pas jus darbelis vyksta. Turiu aibes naujienu ir geru ir blogu.
Dar neskaiciau ka priraset seniau.
Vargais negalais jau sutaise kompa.
Sveikinam visus su praejusiais meniasiadieniais ir siandieninius 4u.gif clap.gif happybday.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 02, 19:59)
Labutis dar karta, smagu kad lauket, silpnokai cia pas jus darbelis vyksta. Turiu aibes naujienu ir geru ir blogu.
Dar neskaiciau ka priraset seniau.
Vargais negalais jau sutaise kompa.
Sveikinam visus su praejusiais meniasiadieniais ir siandieninius 4u.gif  clap.gif  happybday.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif

o tai kas buvo kompui?
Atsakyti
HUGGA bigsmile.gif HUGGA??? blink.gif HUGGA clap.gif
Kajuka su menesiadieniu! 4u.gif
Viskas,mano Domcius ismoko valgyt is buteliuko ir kruties nebelabai nori... unsure.gif schmoll.gif
Pas mus irgi si savaitgali ziebs eglute newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(EvaV @ 2008 12 02, 20:08)
o tai kas buvo kompui?

o taigi kompa visai suede teo gidas teko visai naujas programas instaliuoti, buvau nuvezus i ICG nieko nesutaise, paskui privatus meistras padare thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 02, 20:15)
o taigi kompa visai suede teo gidas teko visai naujas programas instaliuoti, buvau nuvezus i ICG nieko nesutaise, paskui privatus meistras padare thumbup.gif

Kas tas teo gidas, mes turim teo interneta g.gif
Papildyta:
QUOTE(EvaV @ 2008 12 02, 20:25)
Kas tas teo gidas, mes turim teo interneta g.gif

zodziu tau reikejo perinstaliuoti windauzus?
Atsakyti