Įkraunama...
Įkraunama...

Iš 4 į 5 mėnesiuką, bendraujam toliau

mano drauge savo vaika pratina prie similac misinio tai parasiau kad prie kito pratintu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(EvaV @ 2008 12 01, 17:53)
Mes tai kokius penkis kartus po nedaug, toks jausmas lyg skrandukas sustojes, nes irgi net po keliu val atpildavo unsure.gif , dabar antra diena geriam milumili tai lyg nebeatpila,ziuresim kaip bus toliau g.gif

sakau gal ir man reikes milumil pabandyti nes jau atsibodo tie atpylinejimai, pastoviai turiu rubelius keisti doh.gif , o viena daktare sake kad milumilis netgi sotesnis uz aptamila g.gif
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 12 01, 19:00)
mano drauge savo vaika pratina prie similac misinio tai parasiau kad prie kito pratintu doh.gif
Papildyta:

sakau gal ir man reikes milumil pabandyti nes jau atsibodo tie atpylinejimai, pastoviai turiu rubelius keisti doh.gif , o viena daktare sake kad milumilis netgi sotesnis uz aptamila g.gif

As tai milumili nusperndziau pameginti, nes skaiciau kad skystina viduriukus, nors mum neuzkieteje, bet matau kaip ji pyksta kartais kol padaro kakiuka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(EvaV @ 2008 12 01, 18:14)
As tai milumili nusperndziau pameginti, nes skaiciau kad skystina viduriukus, nors mum neuzkieteje, bet matau kaip ji pyksta kartais kol padaro kakiuka unsure.gif

maniskis tai neblogai kakoja ir pastangu dideliu nereikia tik vat kad atpylineja g.gif , na ziuresim gal kai prades koses valgyti nustos atpylineti g.gif
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 12 01, 18:18)
maniskis tai neblogai kakoja ir pastangu dideliu nereikia tik vat kad atpylineja g.gif , na ziuresim gal kai prades koses valgyti nustos atpylineti g.gif

o mum kažkas pasidarė kad galim gert tik aptamil atpylinėjantiems.... viską kas skysčiau atpila.... g.gif reikės ryt daktarei sakyt... gal ką patars... smile.gif
Atsakyti
Del misinuku. Mes valgeme Aptamil anksciau, bet kadangi problemos su kakiu, tai pakeitem i Semper...arba Semper Bifidus pagal reikala smile.gif
Atsakyti
Igne Viktorija ir Gustuka su menesiadieniais thumbup.gif user posted imageuser posted image
o ,es eglute irgi visada puosiam kuciu vakara, visa seima, tik stai namus,tai anksciau pasipuosiam,..
o mums irgi pirma liepe kruopas valgyti 4u.gif
Papildyta:
o mes valgom hippa g.gif ir l. gerai viskas 4u.gif
Atsakyti
Dekui uz sveikinimus wub.gif wub.gif
Atsakyti
niu va mažius lovytei burba, žiūrėsiu ar užmiks. Bandysiu jau šian lovytei visą naktį palikti, bo jau gerą mėnesį kartu miegojom ax.gif
Atsakyti
Niu ka mamytukai 4u.gif einam mes miegucio, o as atsisveikinu iki penktadienio ax.gif nes rytoj i mokslus isvykstu visai savaitelei...tad geru jums pasiplepejimu 4u.gif
Atsakyti
agnestar geru pazymiu
Atsakyti
O mes irgi kartu miegam, pati neuzmiega reikia migdyti schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,vis neiseina parasyt,tai tas,tai anas,vos prisedu paskaityt,jau reikia begt karsta.gif
Nu bet ir silpnai tempai cia beina schmoll.gif ,HUGGA visai prapuole unsure.gif ,BLANSA irgi retas paukstis pasidare...
Jau ismoko mano mazulis is buteliuko valgyt,pima kart teisvalge 50gr,paskui 70,paskui 90,120 ir siandien jau 150gr,tai rytoj jau daugiau ruosiu rolleyes.gif Tik bijau,kad kruties gali nebeimt g.gif
Agnestar,sekmes moksluose cool.gif
Musu jau senokai vienas lovytej miega ir uzmiega pats(tfu tfu tfu,kad neprisisnekejus...),tik nakti,kai pabunda valgyt,pasiguldau pas save ir kartais nebenunesu i lovele,lieka su mumis miegot.
Prisiskaiciau cia kokie vaikuciai neramus po skiepo,tai su baime dabar laukiu blink.gif ,o dar skiepas pries pat sventes unsure.gif
Papildyta:
Sveikinu kam siandie menesiadieniai 4u.gif
Atsakyti