Įkraunama...
Įkraunama...

Iš 4 į 5 mėnesiuką, bendraujam toliau

Aš namus galvoju puošt savaitę iki kalėdų, o eglutę tikrą puošt per kūčias. Kad tik sniegelio būtų, nors truputuką user posted image
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2008 12 01, 12:55)
Aš namus galvoju puošt savaitę iki kalėdų, o eglutę tikrą puošt per kūčias. Kad tik sniegelio būtų, nors truputuką user posted image

na tikrai kad nors kiek sniegelio butu user posted image
nes pernai kiek pamenu nebuvo tik neatsimeu ar per naujus ar per kaledas blush2.gif
Atsakyti
labas rytas mamukai biggrin.gif mes siandien buvom pas daktarus svertis, ir pagaliqu mano vaikui pradejo svoris augti thumbup.gif per dvi savaites pasunkejom 500g, ir paaugom 2 cm smile.gif .tai dabar sveriame 7.500 ir ugis 71cm. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dar daktare mums jau leido valgyti darzoves.
Papildyta:
QUOTE(SuperBaba @ 2008 12 01, 09:28)
O  kokios problemeles buvo?

Labas rytas 4u.gif

na mums tu problemeliu kaip ir nera tik kad siek tiek raumenu tonusas perdidelis ir nenori vaikas vartytis ir neleidzia kojyciu lankstyti biggrin.gif
Atsakyti
oi kaip pykta masaziste turejo ateit prie 12h o dar nera mazius jau pyksta miego nori o jos vis nerauser posted image
Papildyta:
QUOTE(megyte @ 2008 12 01, 13:16)
labas rytas mamukai biggrin.gif mes siandien buvom pas daktarus svertis, ir pagaliqu mano vaikui pradejo svoris augti thumbup.gif per dvi savaites pasunkejom 500g, ir paaugom 2 cm smile.gif .tai dabar sveriame 7.500 ir ugis 71cm. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Dar daktare mums jau leido valgyti darzoves.
Papildyta:

na mums tu problemeliu kaip ir nera tik kad siek tiek raumenu tonusas perdidelis ir nenori vaikas vartytis ir neleidzia kojyciu lankstyti biggrin.gif

kad daugumai aviku ar padidejas ar mamazejas raumenu tonusas smile.gif musu per zemas tai mazius kartais kai varliukas guli
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2008 12 01, 12:19)
oi kaip pykta masaziste turejo ateit prie 12h o dar nera mazius jau pyksta miego nori o jos vis nerauser posted image
Papildyta:

kad daugumai aviku ar padidejas ar mamazejas raumenu tonusas smile.gif musu per zemas tai mazius kartais kai varliukas guli

taviskis kaip varliukas guli o maniskis tai labai aktyvus, duodasi istisai tik tie judesiukai tokie kaip roboto biggrin.gif
Atsakyti
Va ką dabar veikiam biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2008 12 01, 13:36)
Va ką dabar veikiam biggrin.gif
user posted image

oi koks dielis vyras wub.gif wub.gif ziuriu ir mes toki zaisliuka turim 4u.gif
o kiek jus sveret ir koks jusu ugis?nes atrodo dielis berniukas tiksliau aukstas kaip 6men ax.gif
Atsakyti
maniskis irgi duodasi pliku ruriuku lotuliukas.gif veliau bandysime nosyte i lauka iskisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2008 12 01, 13:44)
oi koks dielis vyras wub.gif  wub.gif ziuriu ir mes toki zaisliuka turim  4u.gif
o kiek jus sveret ir koks jusu ugis?nes atrodo dielis berniukas tiksliau aukstas kaip 6men  ax.gif

Sveriam 7800g, o ūgis 64,5cm smile.gif
Atsakyti
sveikos.turiu toki reikala...gerem aptamil atpylinejantiem,o dabar bandau pratint prie milumil,tai jis daug skystesnis ir toks vaizdas,kad jis nespeja jo ryt,pradeda springt,nors su arbatos gerimu tai viskas gerai.kazin ka daryt g.gif
Atsakyti
Sveikutes,as jungiuos su kavyte prie jusu,mes ka tik gryzom is gydytojos, sveriam 7kg (priaugom 900gr), ugis 68cm (pailgejom 4cm), gavom skiepa,dabar miega balkone mano leleyte ir neverke visai thumbup.gif , sitas skiepas nuopenkiu ligu tarp ju ir nuo meningito kazkurios formos,klausiau del salutiniu poveikiu ar neissimusim visai is ritmo,sake gali vaikui paskaudeti durio vieta, todel buna neramus, gali temp pakilti, nes labai jau isgryninti geri skiepai g.gif , padidino vitamino D iki keturiu lasiuku, nes ziema, reikia,saulutes labai mazai, o po men gal vel sugrysime prie dvieju lasiuku.
kas del tyreliu tai nezinau ar cia sutapimas, vakar vaikui daviau slyvu tyreles paragauti pirma karta ir tiek sauke iki pat dvieju nakties pakaitom su MB raminom doh.gif doh.gif ,siaip taip uzmigdem kombinzone kur einam i lauka unsure.gif
Atsakyti
mes eglute irgi per kucias puosim.o kaip su dovanom darysit,kol leliukai dar mazi?pas mus tai kasmet kazkas persirengia seneliu ir dalina dovanas,mat seses 2vaikai mazi,mano viena sese nedidele dar ir Kajus jau siemet.
Atsakyti