dar jokiu rezultatu nematau nes tik viena karta naudojau galiu pasakyti kad laaabai malonus kvapas o nusipirkau todel kad jis drekina nes mano plaukai sausi na pamatysim dar o kodel tau jis super?
QUOTE(gussste23 @ 2006 09 23, 12:53)
dar jokiu rezultatu nematau nes tik viena karta naudojau galiu pasakyti kad laaabai malonus kvapas o nusipirkau todel kad jis drekina nes mano plaukai sausi na pamatysim dar o kodel tau jis super?
na man kvapas ispradziu nepatiko bet dabar nerealus pasidare

C:EHKO firmos aliejukas kol kas geresnio nesu turejusi
QUOTE(LEDINE20 @ 2006 09 23, 15:52)
C:EHKO firmos aliejukas kol kas geresnio nesu turejusi
Jis maitina ar drekina plaukus?
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 09 21, 12:17)
isigijau ir as si aliejuka, kol kas stebuklo nematau
man jis nieko nesiskiria nuo frukcio serumo, kiekis tas pats, 125ml, poveikis kol kas toks pats, svelnus glotnus plaukai, tik kaina skiriasi, frukcio kainuoja iki 20lt,,daugiau pinigu nemetysiu tam kerastase 

kaip cia pasakius,jis plauko pavirsiu sunkiai sulygina,po kiek laiko plaukai vel styroja i visas puses,bet faktas tas,kad kerastase plaukus tikrai labai gerai priziuri.As savo plaukus taip nukamavus dazymais,o mano plauku galiukai tokie grazus,visai neisisakoje,palaukai neatrodo nusiure.Del to jau ne viena bonkute jo esu sunaudojusi.
as taip pat naudoju kerastase aliejuka ir man jis labai patinka plaukus buvau daziusi ivairiom spalvom o po šviesinimo plauku galiukai atrode baisiai o ir patys plaukai labai išsipute.
tai vat gryzau prie savo megstamos spalvos tamsiai rudos pradejau naudoti ta aliejuka na ir
mano plaukuciai vel gražūs.

QUOTE(Supergirl @ 2006 09 27, 07:44)
Aš irgi kol kas dar nenusivyliau Kerastase aliejuku
Ir neatradau dar nieko geresnio plaukų galiukams.

As taip pat, nieko geresnio neturejau

QUOTE(karoliuke @ 2006 09 27, 13:00)
O kiek tas aliejus kainuoja? ir kur Vilniuj jo galima isigyt? Gal nuroda kokia mesteltu?

QUOTE(Atech @ 2006 10 01, 04:47)
O kiek tas aliejus kainuoja? ir kur Vilniuj jo galima isigyt? Gal nuroda kokia mesteltu? 
Jau rašyta šimtą kartų, bet parašysiu dar kartą - 125 ml. Kerastase aliejuko kainuoja 55 lt. Yra pirkti kirpyklose, kur naudojama Loreal professional priemonės plaukams. Taip pat, man rodos, Salon+ parduotuvėse jo yra 

QUOTE(Supergirl @ 2006 10 01, 09:54)
Jau rašyta šimtą kartų, bet parašysiu dar kartą - 125 ml. Kerastase aliejuko kainuoja 55 lt. Yra pirkti kirpyklose, kur naudojama Loreal professional priemonės plaukams. Taip pat, man rodos, Salon+ parduotuvėse jo yra 

Maciau Eurovaistinej,o ten sekmadieniais 15proc. nuolaida su maximos kortele.Tikriausiai cia pigiausias variantas ji issigyti

o man labiausei patiko pats paprasciausias serumas plauku galiukams is AVON.ir kvepia ir svelnus plaukai,man asmeniskai