Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(ESLAUDA @ 2006 08 08, 22:31)
O ka butent esi bandzius is Paul Michell  g.gif  nes butent as kurias priemones isigijau, kuo toliau tuo man jos labiau patinka  wub.gif  thumbup.gif

Bandziau Instant Moisture Daily Shampoo kartu su Super Charged Moisturiser blush2.gif Kvepia tai labai skaniai wub.gif Bet mano plaukiukai nepajuto jokio pagerejimo g.gif
Eslauda, gal esi bandziusi Alterna produkcija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2006 07 31, 22:34)
cia vis dar apie ta pati aliejuka?  blink.gif  blink.gif
gaila kad pas mus jo Siauliuose ner  g.gif

Siauliuose jo galima rasti saules kirpykloje mirksiukas.gif kaina 55lt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 08 09, 15:31)
Siauliuose jo galima rasti saules kirpykloje  mirksiukas.gif  kaina 55lt  rolleyes.gif

rimtai bigsmile.gif bigsmile.gif
nu super, tai kai savo baigsiu, tuomet ta butinai pasiimsiu thumbup.gif
aciu kad informavot 4u.gif
Atsakyti
Eslauda,aciu mums uz naujo pirkinio nurodyma ,kai baigsis Kerastase pabandysiu ir as Paul Michell seruma.
Gaila,kad tavo avatare labai prastai matosi plaukai,galetumei parodyti savo paleistus plaukucius.Tikrai labai domu butu pamatyti
Atsakyti
QUOTE(aschenputtel @ 2006 08 09, 16:52)
Eslauda,aciu mums uz naujo pirkinio nurodyma ,kai baigsis Kerastase pabandysiu ir as Paul Michell seruma.
Gaila,kad tavo avatare labai prastai matosi  plaukai,galetumei parodyti savo paleistus plaukucius.Tikrai labai domu butu pamatyti

drinks_cheers.gif Taip taip taip, ESLAUDA, idek daugiau nuotraukyciu!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mirksiukas.gif Dabar, jei jau pasirodei avatare ir mums patikai, tai jau rtaip lengvai neatsikratysi, dabar mes tave atakuosim, lauksim lauskim daugiau nuotraukyciu.... mirksiukas.gif tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija24 @ 2006 08 09, 08:47)
Bandziau Instant Moisture Daily Shampoo kartu su Super Charged Moisturiser  blush2.gif Kvepia tai labai skaniai  wub.gif Bet mano plaukiukai nepajuto jokio pagerejimo  g.gif
Eslauda, gal esi bandziusi Alterna produkcija?  smile.gif

Alterna produkcijos nesu bandzius bigsmile.gif Gal reiks ka nors isbandyt g.gif Bet jau nusiziurejau is Paul Mitchell kazkokia kauke glotninancia nuo velimosi , tai laukiu kol savaja pabaigsiu bigsmile.gif

QUOTE(aschenputtel @ 2006 08 09, 15:52)
Gaila,kad tavo avatare labai prastai matosi  plaukai,galetumei parodyti savo paleistus plaukucius.Tikrai labai domu butu pamatyti

Tikiuosi, kad patiks bigsmile.gif Plaukucius kada butinai nufotkinsiu bigsmile.gif

QUOTE(Anile @ 2006 08 09, 22:36)
drinks_cheers.gif Taip taip taip, ESLAUDA, idek daugiau nuotraukyciu!!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  mirksiukas.gif  Dabar, jei jau pasirodei avatare ir mums patikai, tai jau rtaip lengvai neatsikratysi, dabar mes tave atakuosim, lauksim lauskim daugiau nuotraukyciu.... mirksiukas.gif  tongue.gif  thumbup.gif

aciuks.gif butinai idesiu kai nufotkinsiu bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 09 rugpjūčio 2006 - 23:26
o gal kuri bandžiusi eugene perma keranove plaukų priežiūros priemones. droge jas parduoda, ne pigiausi sampunai, balzamai, o siandien maciau nuolaida kremui plauku galam, 100 ml - 20 lt, apytiksliai. ar verta bandyti keranove ir šiaip, ne vien tą kremą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varveklis: 10 rugpjūčio 2006 - 21:58
QUOTE(varveklis @ 2006 08 10, 21:50)
o gal kuri bandžiusi eugene perma keranove plaukų priežiūros priemones. droge jas parduoda, ne pigiausi sampunai, balzamai, o siandien maciau nuolaida kremui plauku galam, 100 ml - 20 lt, apytiksliai. ar verta bandyti keranove ir šiaip, ne vien tą kremą?

esu turejus keranove krema plauku galams blink.gif nesusipratimas tikras schmoll.gif
ismeciau. plaukai kieti pasidaro ir vaskuoti kazkokie...na nepatiko doh.gif ta produkcija apeinu 1 km spinduliu daba lotuliukas.gif o ir siaip neperdaugiausiai geru atsiliepimu girdejau ax.gif
Atsakyti
Jūs man paaiškinkit nenusimanėlei:
user posted imageOsis Magic - anti-frizz gloss serum
ar tinkamas šis daiktas vietoj aliejuko plaukų galiukams g.gif , nes rašo serum
Ir gal kas bandėt šią priemonę? blush2.gif
Atsakyti
kazi ar tinka plauku galiukams kvieciu zelmenu aliejus? doh.gif g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 08 11, 18:35)
Jūs man paaiškinkit nenusimanėlei:
user posted imageOsis Magic - anti-frizz gloss serum
ar tinkamas šis daiktas vietoj aliejuko plaukų galiukams  g.gif , nes rašo  serum
Ir gal kas bandėt šią priemonę?  blush2.gif

zinoma,kad galima,kodel gi ne.Serumai labai padeda atsigauti plaukams
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Kad plauku galiukai neluzinetu ir butu sveiki juos reikia kirpti karta per menesi (tik jokiu budu per pilnati) ir juos maitinti. Geriausiai naudoti plauku galiukams sirtus aliejukus. Man patinka "ALFAPARF" aliejukas ax.gif Nors nera is pigiuju, bet efektyvus ir skalsus thumbup.gif Na rupinkimes savo plaukuciais, kad jie isliktu zavus ir taptu dar zavesni mirksiukas.gif
Atsakyti