Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(ESLAUDA @ 2006 08 04, 19:18)
Jis apie 32-35 kainavo  bigsmile.gif

internete nelabai atskiriu kuri turi omenyje blush2.gif
sita
ar sita

ar dar koki velnia?
Atsakyti
user posted image
Sitas, kaina 39Lt. tiksliai paziurejau doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Klorane firmos intensyvia maitinama-atkuriama kauke su mango sviestu turiu, bet man ji per riebi visiems plaukams, labai jau apsunkina plaukus, tai as ja tik ant galiuku dedu

Aha, as irgi tik galiukus, man visiems plaukams irgi rieboka butu, bet va galiukams tai superine. Dabar dar reikes is Paul Mitchell serijos panaudoti keleta priemoneliu...
Atsakyti
O man l. patinka plaukų galiukų serumas iš Avono. Ir kvepia skaniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shapokliak @ 2006 08 04, 21:52)
O man l. patinka plaukų galiukų serumas iš Avono. Ir kvepia skaniai  thumbup.gif

pritariu tau.... drinks_cheers.gif super geras dalykelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2006 08 04, 22:04)
pritariu tau.... drinks_cheers.gif super geras dalykelis thumbup.gif

as irgi taip maniau, kol kitu nepabandziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2006 08 04, 23:25)
as irgi taip maniau, kol kitu nepabandziau  blush2.gif

Gal ir man tas pats būtų, neteigiu, kad geresnių nerasi, tiesiog geresnio neieškojau biggrin.gif
Pakolkas man jis tinka... mirksiukas.gif
Atsakyti
ESLAUDA, o kas LT platina Paul Mitchel kosmetika?? As buvau ir Sarmoj ir kitose kosmetikos parduotuvese, o kur tu pati pirkai (sorry, jei jau minejai, o as neuzfiksavau ax.gif )...Na dabar taip uzsiciklinau, noriu butent siu priemoniu...Beje gal kas bandet Klorane sampuna su mango sviestu??? Kauke man patiko, o idomu kaip sampunas?
Beje, ESLAUDA, kaip supratau avatare- tu,taigi norejau pasakyti, kad esi labai labai grazi ir plaukuciai labai grazus, super, cia mano nuomone.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
Merginos,

ar kurios bandet naujas priemones, kurios pardavinejamos Kristianoje- vadinasi Leonor Greyl? Dabar nusipirkau seruma, kuris tinka plauku galiukams tausot, be to dar turi ir kitokiu savybiu. Idomu butu suzinoti, gal kuri jau ilgiau naudojat sias priemones, nes nesiryzau daugiau pirkti. 4u.gif
Atsakyti
O man Paul Mitchell nepatinka blush2.gif Nieko plaukams isvis nepadaro...kaip ir Bed Head doh.gif Mano plaukuciai myli Kerastase ir Redken wub.gif
Atsakyti
na nezinau gal jau kur ir rase kas, bet siaip galiukams visai neblogai is Body Shop drekinamasis serumas/aliejukas su vynuogiu kauliuku ekstraktu ir sezamo aliejumi, jis atrodo riebus bet kai uztepi po keliu minuciu persukuoji ir visas tarsi isigeria...labai susvelnina ir drekina plaukus
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2006 08 07, 19:13)
ESLAUDA, o kas LT platina Paul Mitchel kosmetika?? As buvau ir Sarmoj ir kitose kosmetikos parduotuvese, o kur tu pati pirkai (sorry, jei jau minejai, o as neuzfiksavau ax.gif )...Na dabar taip uzsiciklinau, noriu butent siu priemoniu...Beje gal kas bandet Klorane sampuna su mango sviestu??? Kauke man patiko, o idomu kaip sampunas?
Beje, ESLAUDA, kaip supratau avatare- tu,taigi norejau pasakyti, kad esi labai labai grazi ir plaukuciai labai grazus, super, cia mano nuomone.... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  blush2.gif

Sveika 4u.gif ar platina kas Paul Mitchell neteko girdet g.gif As pirkau Kaune, prekybos centre Savas bigsmile.gif Klorane sampuno su mango sviestu bandyt neteko, bet turiu sios firmos taip pat su mango sviestu kauke, tai man ji visiems plaukams siek tiek per riebi bigsmile.gif Avatare as blush2.gif Aciu labai uz komplimentus aciuks.gif
QUOTE(lelija24 @ 2006 08 08, 14:40)
O man Paul Mitchell nepatinka  blush2.gif  Nieko plaukams isvis nepadaro...kaip ir Bed Head  doh.gif Mano plaukuciai myli Kerastase ir Redken  wub.gif

O ka butent esi bandzius is Paul Michell g.gif nes butent as kurias priemones isigijau, kuo toliau tuo man jos labiau patinka wub.gif thumbup.gif
Atsakyti