Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(*Citra* @ 2006 07 21, 12:36)
O kaip tau vienas Kerastase aliejus? Ar patinka? Koki efekta pastebejai?
Zinau, kad apie ji daug apkalbeta- dauguma geru atsiliepimu, bet vidtiek dar del jo abejoju  g.gif

Kur žadi pirkt? Nes Akropolyje, Klaipėdoje jo nėra, gal sakau žinai, kur kitur yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2006 07 21, 17:00)
Kur žadi pirkt? Nes Akropolyje, Klaipėdoje jo nėra, gal sakau žinai, kur kitur yra smile.gif

Dar Kerastase priemonėmis prekiauja kirpykla "Monrida" (nu kažkaip panašiai vadinasi),ji yra Bangų g. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 07 21, 19:14)
Dar Kerastase priemonėmis prekiauja kirpykla "Monrida" (nu kažkaip panašiai vadinasi),ji yra Bangų g.  mirksiukas.gif

O ten kokia jo kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2006 07 21, 19:51)

tai kad visose kirpyklose/salonuose ji tiek pat kainuoja (55lt) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2006 07 21, 18:51)

Tiksliai nezinau,bet gal tiek pat g.gif .Šiaip aš savo aliejuka pirkau Buržua salone, o Monridoje Kerastase krema, tai kremo kainos sutapo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 07 21, 21:18)
tai kad visose kirpyklose/salonuose ji tiek pat kainuoja (55lt) mirksiukas.gif

QUOTE(vita82 @ 2006 07 21, 21:23)
Tiksliai nezinau,bet gal tiek pat  g.gif .Šiaip aš savo aliejuka pirkau Buržua salone, o Monridoje Kerastase krema, tai kremo kainos sutapo  mirksiukas.gif

Ačiū abiem 4u.gif
Atsakyti
nueik i salon+ patars biggrin.gif
man patarė gerą serumą plaukų galiukams "Joico", jis įsigeria o ne riebalina kaip kiti
Atsakyti
QUOTE(Oksiuke @ 2006 07 22, 18:59)
nueik i salon+ patars  biggrin.gif
man patarė gerą serumą plaukų galiukams "Joico", jis įsigeria o ne riebalina kaip kiti

Kad ten, man rodos, kainos nerealios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2006 07 22, 16:02)
Kad ten, man rodos, kainos nerealios doh.gif

79lt mokėjau blush2.gif
bet jau dabar matau ,kad rezultatas neblogas... o va "ŠUKOSE" pirkau wella lifetex šampūną ir kondicionierių, tai sh... paskutinis, galėjau iškart nepagailėti ant TIGI firmos... šampūno per plovimą sunaudoju 2 pupos dydžio lašus, kvepia nerealiai ir plaukai atsigauna. užteks bent 3 mėn tai garantuotai todėl ir 65lt negaila schmoll.gif
pati ne kalnus uždirbu, bet geriau pagalvojus išeina tas pats beveik kas su pigesniais cackaliotis ir nesulaukti rezultato, o ypač kai turi problematiškus plaukus, tai jokie Fruktis ir Pantene nepadės...
beto sugundė mane "Mantėj" ir ne kalbom o kaskart ten apsikirpus plaukai būdavo glotnūs, galiukai "sunkūs" krantantys, na išeidavau laiminga iki pirmo plovimo namie blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksiuke @ 2006 07 22, 19:31)
79lt mokėjau  blush2.gif
bet jau dabar matau ,kad rezultatas neblogas... o va "ŠUKOSE" pirkau wella lifetex šampūną ir kondicionierių, tai sh... paskutinis, galėjau iškart nepagailėti ant TIGI firmos... šampūno per plovimą sunaudoju 2 pupos dydžio lašus, kvepia nerealiai ir plaukai atsigauna. užteks bent 3 mėn tai garantuotai todėl ir 65lt negaila schmoll.gif
pati ne kalnus uždirbu, bet geriau pagalvojus išeina tas pats beveik kas su pigesniais cackaliotis ir nesulaukti rezultato, o ypač kai turi problematiškus plaukus, tai jokie Fruktis ir Pantene nepadės...
beto sugundė mane "Mantėj" ir ne kalbom o kaskart ten apsikirpus plaukai būdavo glotnūs, galiukai "sunkūs" krantantys, na išeidavau laiminga iki pirmo plovimo namie  blink.gif

Noriu baisiausiai KERASTANE išgirtojo aliejaus, jis 55Lt kainuoja, bet taip noriu, kad pirksiu kiek bekainuotų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2006 07 22, 16:34)
Noriu baisiausiai KERASTANE išgirtojo aliejaus, jis 55Lt kainuoja, bet taip noriu, kad pirksiu kiek bekainuotų  4u.gif

pabandyk bigsmile.gif
svarbiausia yra noras padaryti savo plaukiukams naudą.
Atsakyti
QUOTE(Oksiuke @ 2006 07 22, 19:39)
pabandyk  bigsmile.gif
svarbiausia yra noras padaryti savo plaukiukams naudą.

kosmetine nauda mirksiukas.gif

gal galetum parasyti to Joico pilna pavadinima? ir kiek jau ji laiko naudoji? (jei netrumpai tai ar pastebejai ar galiukai maziau skilineja ar pan?)
Atsakyti