Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

tai koks aliejukas is cia isvardintu yra gydomasis?
Atsakyti
Aš taip pat norėčiau sužinoti,koks aliejukas būtų gydomasis,o ne kosmetinis,ir išbandytas jau ant jūsų. ax.gif
Atsakyti
Is gydomuju priskiriamas Alfa Parf, bet prie jo plaukai pripranta. O dabar naudoju Collistar, jis yra blizgesi teikiantis aliejus, tai iskart matosi, kad jis kosmetinis.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 07 03, 20:37)
Is gydomuju priskiriamas Alfa Parf, bet prie jo plaukai pripranta. O dabar naudoju Collistar, jis yra blizgesi teikiantis aliejus, tai iskart matosi, kad jis kosmetinis.

Na kad Alfa Parf priskiriamas prie gydomuju, tai kazin... schmoll.gif Pries pora ar daugiau menesiuku supermamoj vire tema apie sia priemone, tai kazkaip vis buvo akcentuojama, kad tai tik kosmetine priemone, bet ne gydomoji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2006 07 03, 20:55)
Na kad Alfa Parf priskiriamas prie gydomuju, tai kazin...  schmoll.gif Pries pora ar daugiau menesiuku supermamoj vire tema apie sia priemone, tai kazkaip vis buvo akcentuojama, kad tai tik kosmetine priemone, bet ne gydomoji  ax.gif

Gali buti, as tik rasau is savo patirties, ka pastebejau.
Atsakyti
Man atrodo daugelis tų aliejukų yra kosmetiniai ax.gif
Atsakyti
Tikrai taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 07 03, 14:17)
tai koks aliejukas is cia isvardintu yra gydomasis?

QUOTE(Kornext @ 2006 07 03, 19:21)
Aš taip pat norėčiau sužinoti,koks aliejukas būtų gydomasis,o ne kosmetinis,ir išbandytas jau ant jūsų. ax.gif

Nu as kiek domejausi, tai vienintelis gydomasis aliejukas kuri man galejo pasiulyti euro vaistinej buvo ORising bigsmile.gif Bet man jis nelabai patiko, nes kazkaip nesuteikia plaukams minkstumo, slidumo. Tai as ji su Kerastase sumaisau ir tepuos bigsmile.gif ax.gif ir lux thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 05 liepos 2006 - 21:26
QUOTE(ESLAUDA @ 2006 07 05, 22:25)
Nu as kiek domejausi, tai vienintelis gydomasis aliejukas kuri man galejo pasiulyti euro vaistinej buvo ORising bigsmile.gif  Bet man jis nelabai patiko, nes kazkaip nesuteikia plaukams minkstumo, slidumo. Tai as ji su Kerastase sumaisau ir tepuos  bigsmile.gif  ax.gif ir lux thumbup.gif

ORising aliejukas brangus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2006 07 06, 14:02)
ORising aliejukas brangus? 4u.gif

Nu tiksliai neatsimenu doh.gif gal 60Lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2006 07 06, 21:53)
Nu tiksliai neatsimenu  doh.gif  gal 60Lt g.gif

Dėkui, man biški brangokas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulužė: 07 liepos 2006 - 07:36
QUOTE(pilonce @ 2005 07 09, 21:30)
turbut sita tema jau isgvildenta, bet su sia problema susiduriau visai nesenai, todel dabar ir as pradejau ieskoti geros priemones laaabai skilinejantiems savo plauku galiukams  sad.gif  gal galite ka nors pasiulyti?  smile.gif

Visos temos neskaičiau, bet įtariu, kad jau bus kas nors pasiūlęs šį aliejuką, bet man jis superinis thumbup.gif Tai Alfaparf Semi di lino (sėmenų aliejukas), Sarmoje mokėjau 58Lt., bet jo ilgam užtenka, na gal pusei metų tai tikrai. Mano plaukai dar sunkiai šukuojasi, kad kartais ir balzamai nepadeda, o patepus keliais lašeliais aliejuko tai super kaip lengvai iššukuoju thumbup.gif
Atsakyti