Pas mano mociute kaime irgi nebuvo vandentekio, tai palepeje buvom itaise vandens rezervuara, o rusyje pajungeme skalbimo masina - veike visai gerai.
QUOTE(ilamka @ 2008 11 28, 13:45)
o nenori išmokt bent temos pavadinimą lietuviškai parašyti.
Man šlykštu net atsiversti tokią temą, įdomu, ar čia moderatoriai irgi beraščiai, kad negali pataisyti?
Nematau jokių problemų, nenori atsiversti šitos temos, nes ji ne taip parašyta, ir todėl iesiog šlykštu, tai ir nereikia. Kam dar tie komentarai. Visame forume pusė žinučių pusiau lietuviškai parašyta, ir nieko. Tikrai perskaitom.
Atsiprašau, ne į temą, bet tik nereikia taip susireikšminti.
Atsiprašau, ne į temą, bet tik nereikia taip susireikšminti.
Zane, zinok neturiu su kuo palyginti, pas tevus Miele, pas mane irgi, beje Sveicarijoj visur irgi tik Mieles, o va pas mus, Lietuvelej, studentu bendrabuciuose ir tai padevetos is uzsienio suveztos Mieles studentu drabuzelius skalbia kaip bitutes, as net nezinau kiek joms metu, tik maciau savom akim ir tiek. As tikrai nezinau, ar ta bajeri daro kitos skalbiankes, bet manoji Miele pati pasirenka skalbimo laika pagal uzterstuma ir prikrauta skalbiniu kieki, sakykim:per mazai prikroviau nei reikia, o taip dazna gaunas, kai mes tik tryse, tai ji tuoj patrumpina skalbimo laika, be to galima kiekviena skalbimo fukcijai uzprogramuoti papildomus skalavimus, tai labai gerai kai kudikis mazas, va vyra anksciau berdavo nuo skalbiniu, cia kai dar negyvenom kartu, o dabar niekad nebuvo taip nutike, man patinka, kad yra laikmatis, skalauja labai gerai, nu niekad jokiu demiu nelieka, nors kartais skalbinius pamerkiu muilo drozlese, o jos jei kur neistirpo, tai ojoj kaip sukieteja ir pridziusta, bet iskalauja kuo puikiausiai ir tokius ''navarotus'', yra ir stangrinimo funkcija, cia gal baltinukam, nezinau, nenaudojau(vienintelis neisnaudotas ''pribompasas'', tikrai taip nera, kad prikrauta bele kiek funkciju, o as ju nenaudociau), turi kazkokia antiglamzimosi funkcija, tai jei skalbinius tik is ryto istraukiate po naktinio skalbimo, cia aktualu, turintiems naktinius skaitiklius, tai skalbiniai visiskai nesusiglamze, prirasiau gal ir nesamoniu, nekreipkit demesio, kai neturi su kuo palyginti, tai kaip durnas jauties
Bet as savosios i jokia kita nekeisciau, vien jau vilnoniai dalykeliai kokio grazumelio palieka, viena toki brangu megztuka (kasmyrinis) padevejau, kadangi jau prasesi skalbimo, tai galvoju ar taip ar taip. po namus panesiosiu, sesuo sako: neliks taip devint is jo nieko gero, apsivele jis cia viskuom, pasiburbuliavo, istraukiu is savo bitutes, ka ten suprasi kol slapias, ale kai isdziuvo, nu lygiai toks kaip is parduotuves ir jokiu apsivelimu, guzuliuku ir panasiu dalykeliu neber

QUOTE(Bijuna @ 2009 02 03, 11:03)
Sveikos, kaip tik darbe kalbames apie skalbykles, bendradarbei sugedo, per 5 metus jau 3 karta. Pas ja Hansa. O mano istorija tokia
Mano skalbimo masinai jau 12 metu, pirkome nauja Ardo ir per ta laika taisem tik 1 karteli ir tai tik simboliskas kazkoks gedimas. Ji aisku jau baisi, bet plauna gerai. Cia as isiterpiau tam, kad tikrai, anksciau gaminiai buvo visai kitos kokybes. O dabar (kai reiks pirkti) net nezinosiu kokia. 

Aš irgi turėjau Ardo: tarnavo be priekaištų, atidavėm seneliams, skalbia ir dabar jie

Prieš metus nusipirkau Siemens iš eurobuitis.lt, žiūrėjau, ten tokioms dabar nuolaida. Labai džiaugiuosi

mes pirkom vasara sita bosch masinyte. Negaliu skustis, daug funkciju, palyginus tyliai dirba, na ir skalbia

QUOTE(Inesssija @ 2009 01 07, 12:49)
Apie BOSCH 24460 as irgi labai laukiu atsiliepiemu, nes jau sia savaite noriu pirkti 

QUOTE(mistikaa @ 2009 02 10, 12:25)
Zane, zinok neturiu su kuo palyginti, pas tevus Miele, pas mane irgi, beje Sveicarijoj visur irgi tik Mieles,
kurią Miele turit? mes dabar jom domimės

Tikriausiai vienintele is cia esanciu turiu Samsung skalbimo masina! Pirkau 2003m. sausio men. Dar nei karto nebuvo sugedusi. Skalbiu labai daznai. Paskutinius 2 metus kas antra diena...
Esu labai patenkinta!
Esu labai patenkinta!

Gal kas turite skalbimo masina su STEAM funkcija?Kai garai padeda isvalyt demes?
Maciau dabr yra tokiu LG,Wirpool,Samsung.Gundomes LG,nes yra dideles ir tyliai veikia.
Gal kas turi savo nuomone apie tai.
Maciau dabr yra tokiu LG,Wirpool,Samsung.Gundomes LG,nes yra dideles ir tyliai veikia.
Gal kas turi savo nuomone apie tai.
Gal kas gali pakonsultuoti apie dėvėtą Miele 9 kartos? Kelinta karta jau dabar yra gaminama? Ar 9 jau labai sena gali būt?
Na, gal ir pasirodysiu visiška blond, bet išties man labai aktualu
Na, gal ir pasirodysiu visiška blond, bet išties man labai aktualu

nieks skalbimo mašinų neperka ir nenaudoja?