QUOTE(Žanė @ 2009 02 02, 14:30)
O man įdomu, koks ir ar ženklus skirtumas tarp Mieles skalbimo mašinos ir Electrolux. na ok, suprantu, kad tai skirtingų lygių prekiniai ženklai ir tt ir pan. tačiau, pirmoji kainuoja apie 3500 lt, antroji - 1500 lt. skirtumas daugiau nei dvigubas, tai...? 

esat mačiusi veikiančią elektrolux 10 m., 15 m. skalbimo mašiną?

mes turime ARDO. 2 metus naudojam. man patinka,
daug programų pasirinkt. aišku, dazniausiai naudojamos 3, bet ir kitos praverčia
yra ekranėlis, patogu naudotis

QUOTE(zbara @ 2009 02 02, 19:41)
mes turime ARDO. 2 metus naudojam. man patinka,
daug programų pasirinkt. aišku, dazniausiai naudojamos 3, bet ir kitos praverčia

mes irgi Ardo turim, tiksliau turėjom- sugedo dabar. jau 2rą kartą taip pat. Pirmąkart už remontą plojom 350Lt, pratempė mažiau nei pusmetį, nusprendėm, kad prabanga kas pusmetį taisyt už tiek

QUOTE(Stigma @ 2009 02 02, 18:25)
vat tėvai prieš kokiu 5 metus buvo nusipirkę Miele 25 m. senumo, kuri puikiai dar pas juos išsilaikė ir skalbė visus tuos metus. Tėvai pasikeitė šiemet į naują vien tam, kad ta sena daug vandens ir elektros surydavo, bet veikė puikai

Prieš 30 metų viskas būdavo gaminama daug kokybiškiau, taip, kad dešimtmečius atlaikytų. Šiais laikais gaminama bile pigiau ir kokius 5 metus, kad ištemptų. Dabar pagamintos Miele ilgaamžiškumas tikrai nebus toks pats kaip prieš 30 metų pagamintos

Nesakau, kad Miele bloga mašina, tiesiog noriu pasakyti, kad negalima dabar gaminamų mašinų vertinti pagal tai, kokias skalbimo mašinas ta firma gamino prieš 30 metų...
QUOTE(valkata @ 2009 02 03, 10:44)
Prieš 30 metų viskas būdavo gaminama daug kokybiškiau, taip, kad dešimtmečius atlaikytų. Šiais laikais gaminama bile pigiau ir kokius 5 metus, kad ištemptų. Dabar pagamintos Miele ilgaamžiškumas tikrai nebus toks pats kaip prieš 30 metų pagamintos 
Nesakau, kad Miele bloga mašina, tiesiog noriu pasakyti, kad negalima dabar gaminamų mašinų vertinti pagal tai, kokias skalbimo mašinas ta firma gamino prieš 30 metų...

tai 30 metų man nereikia, kad ištemptų, bet faktas kaip blynas, kad Miele skalbimo mašinos yra geriausios ir vargu ar kokybe kokios kitos jom prilygsta

Sveikos, kaip tik darbe kalbames apie skalbykles, bendradarbei sugedo, per 5 metus jau 3 karta. Pas ja Hansa. O mano istorija tokia
Mano skalbimo masinai jau 12 metu, pirkome nauja Ardo ir per ta laika taisem tik 1 karteli ir tai tik simboliskas kazkoks gedimas. Ji aisku jau baisi, bet plauna gerai. Cia as isiterpiau tam, kad tikrai, anksciau gaminiai buvo visai kitos kokybes. O dabar (kai reiks pirkti) net nezinosiu kokia.

Mieles tikrai labai geros, tevai jau bele kiek metu skalbia ir as jau su savaja pora skalbiu ir tikiuosi ilgai dar skalbti, is vilnos tai stebuklus padaro, kiekvienas, kad ir is kaimo parveztas skalbumui nutriusiausias megstinis tampa kaip naujas, tikrai neperdedu nei trupucio, pati skalbianke pagal uzterstuma ir ikrautu drabuziu kieki susimazina skalbimo trukme ir dar daug privalumu (pas mane W2241 Miele, su ''koriuku'').
QUOTE(Stigma @ 2009 02 03, 10:56)
tai 30 metų man nereikia, kad ištemptų, bet faktas kaip blynas, kad Miele skalbimo mašinos yra geriausios ir vargu ar kokybe kokios kitos jom prilygsta 

Aš turiu Miele, tik nepasakysiu kokia ten W... Skalbimo kokybe esu patenkinta. Pritariu, kad tai labai brangi skalbimo mašina, ir už tokius pinigus galima nusipirkti kai kurias netgi dvi skalbykles. Bet Miele nuo seno asocijuojasi su kokybe ir ilgaamžiškumu.

QUOTE(Stigma @ 2009 02 02, 18:25)
vat tėvai prieš kokiu 5 metus buvo nusipirkę Miele 25 m. senumo, kuri puikiai dar pas juos išsilaikė ir skalbė visus tuos metus. Tėvai pasikeitė šiemet į naują vien tam, kad ta sena daug vandens ir elektros surydavo, bet veikė puikai

tiesą sakant, electroluxą esu mačiusi

QUOTE(valkata @ 2009 02 03, 09:44)

taip, ir žiguli tarnauja 30 metų, ir mersedesas. dabar gi nei tas, nei tas tiek nevažiuotų

QUOTE(Stigma @ 2009 02 03, 09:56)

faktas - blynas, tik argumentų vistiek trūksta.
turiu namie electroluxą, labai puikiai skalbia, negedo. ieškom į naują butą naujos. irgi dairomės į miele, tačiau noriu išgrsti normalių argumentų.
va čia žmonės rašė apie drabužių atsigavimą po skalbimo, ta tai bent jau kažkoks argumentas. kas dar?
Ka galit pasakyti apie Bloomberg 5300A. Tiesiog mums reikia siauros, tai sita nebloga pasirode pagal aprasyma.