Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 3

Sveiki!
Reikia skalbimo masinos mazdaug uz 1000Lt. Svarbu paprastas valdymas, pribombasu nereikia. Gylis- 60cm. Ka patarsit?
Is anksto ekoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nautilus: 10 gruodžio 2008 - 12:54
Skalbiu Zanussi skalbimo mašina, tai aš visai patenkinta smile.gif Ji mažesnė nei įprastinės tos didesnės, bet mums gerai. Ir dar remontuot nereikėjo (tfu tfu per kairį petį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DijaD: 15 gruodžio 2008 - 20:29
Gal kas turit Ariston Hotpoint 129? Kazkoks nesusipratimas, o ne masina.
Atsakyti
Mano tėvai turi Ardo, senokai jau, gal kokius 5-7 metus, bet, kiek atsimenu ji visada ūžė smarkiai, labai smarkiai, nors apsukos ti 1000, guolius keitė jau du kartus. Tik vienas dalykas man ten patinka, kad yra funkcija - pusė skalbinių užpildymo, ar kaip čia išsireikšti, žodžiu, jei skalbi nedaug, įjungi ją ir mažiau vandens ima.
O mes turime draugų iš Norvegijos parvežtą naudotą Gorenje, buvo gręžimo funkcija neveikianti, pasitaisėme ir naudojame jau gal 4 metus, o buvo, mano manymu sena jau jinai. Taigi, puiki mašina, negarsiai dirba, gerai gręžia (1200 apsukų) Dabar sakėme, kai šita nusibaigs (turėtų gi ne amžinai tarnauti) pirksime vėl Gorenje, tik su vyru nesutariam dėl elektronikos, kurios man visai nereikia, o jam labai reikia visokių ekraniukų, programavimų, nors pats retai skalbia:)
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2008 12 18, 22:33)

Mano tėvai turi Ardo, senokai jau, gal kokius 5-7 metus, bet, kiek atsimenu ji visada ūžė smarkiai, labai smarkiai, nors apsukos ti 1000, guolius keitė jau du kartus. Tik vienas dalykas man ten patinka, kad yra funkcija - pusė skalbinių užpildymo, ar kaip čia išsireikšti, žodžiu, jei skalbi nedaug, įjungi ją ir mažiau vandens ima.
O mes turime draugų iš Norvegijos parvežtą naudotą Gorenje, buvo gręžimo funkcija neveikianti, pasitaisėme ir naudojame jau gal 4 metus, o buvo, mano manymu sena jau jinai. Taigi, puiki mašina, negarsiai dirba, gerai gręžia (1200 apsukų) Dabar sakėme, kai šita nusibaigs (turėtų gi ne amžinai tarnauti) pirksime vėl Gorenje, tik su vyru nesutariam dėl elektronikos, kurios man visai nereikia, o jam labai reikia visokių ekraniukų, programavimų, nors pats retai skalbia:)

Ačiū nors vienai pakomentavusiai aciuks.gif
Šiaip FLO serijos skalbimo mašinų triukšmingumo rodikliai yra labai panašūs į vidutinius rodiklius - apžiūrėjau visas buvusias visokių firmų skalbimo mašinas (ir Miele, ir Samsung ir kt.), tai jos rodikliai niekuo nesiskyrė - kelios gal ir buvo tyliau veikiančios, bet buvo ir triukšmingesnių. Žinoma, tai tik gamintojo deklaruojami rodikliai.Dar šiandien kalbėjau su meistru, tai patarė rinktis be displėjaus, nes tai jau "pribumbasas", už kurį reikia mokėti, minėjo, kad jie yra jautrūs el. srovės (o gal įtampos unsure.gif ) svyravimams. Bet tai tik vieno meistro nuomonė mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
pas mane Skalbykle Skalbykle Electrolux EWF 12981W: labai viskas protinga ir aisku, naudoja mazai vandens, palyginus su tokios talpos kitom.
Atsakyti
Turiu Ardo jau 8 metai. Dirba be remonto. Vienintelis trūkumas- tikrai garsiai centrifūga dirba doh.gif
Atsakyti
kuri geresne bosch? WLX 24460 BY ar WLX20461BY?
Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2008 11 28, 14:45)

teikiu konsultacija bigsmile.gif

teikiu konsultacija bigsmile.gif

patarkit kokia skalbimo masina pirkti: plotis 40 cm, pagal galimybes kuo daugiau kad tilptu skalbiniu, galimybe trumpo skalbimo, esant mazam skalbiniu kiekiui masina pati parinktu kiek vandens reikia ir pan. ?
Atsakyti
Turiu SAMSUNG skalbyklę jau treji metai, kol kas viskas gerai , tfu tfu tfu per kairį petį ax.gif
Atsakyti
Mano teta turi Beko su LCD ekraneliu ir visokiom funkcijom, tai po keliu metu jau streikuoja, pati masina nebesupranta savo programu ir sumaiso viska.
Mes patys turim Bosch 45 cm gylio 4 kg jau 5 metai. Skalbiam daznai, bet dirba kaip bitute, ir gan tyliai, nebildai sonus trankydamasi. Dabar ieskom naujos i nauja nama, mat ta palikom nuomininkams, tai irgi Bosch nuziurejau su 7 kg ikrova, kad galeciau visokius pledus ir kaldras skalbti prireikus, o ir su 2 vaikais tu skalbiniu netruksta - kiekviena diena skalbiuosi beveik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuniene: 21 gruodžio 2008 - 00:58
gal kas patarsit del skalbimo masinos smile.gif pasistudijavau electrolux masinas, vyras i bosch dar dairosi. mieles kaina netinka.
is esmes reikalavimai tokie:

auksciausia energijos klase (a+ geriau)
fuzy logic system ar kokia panasi kaip electroluxe, kur pagal skalbiniu kieki atsirenka, kiek vandens (dar klausimas, ar tai tikrai rimta sistema?)
galimybe valdyti laika - kiek laiko skalbti , atsizvelgiant i skalbiniu nesvaruma ir panasiai
ypatingu reikalavimu skalbimo programoms nera. ypatingu priedu irgi.
apsauga nuo vaiku, mazesnis triuksmingumas, apsauga nuo vandens issipylimo
talpa turetu buti dideli, nes skalbiam daug ir daznai
butu idealu, jei butu galima stabdyti ja ir ideti pamirstus skalbinius (bet reikalinga per prieki atsidaranti skalbykle) ECTROLUX EWN 14991W sitoj lyg tokia funkcija radom) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilke: 22 gruodžio 2008 - 18:44