Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 3

Rodos Senukuose mačiau labai "kūdą" LG.
Atsakyti
QUOTE(dujokauke @ 2010 08 31, 08:44)

Gal prastai maitina Senukai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dujokauke @ 2010 08 31, 09:44)

tai kad ten jau tikrai 'labai kuda'..
Atsakyti
Sveiki visi turintys naudotas Miele skalbimo masinas. Mes irgi noretume isigyti naudota Miele, bet va informacijos apie jas nera kur surasti - tik tiek, kiek papasakoja pardavejai. O jie tai jau moka pasneket smile.gif
Gal galit kas pagelbeti ir nors siek tiek susigaudyti sioje rinkoje bei paskyti i ka atkreipt demesi? taip pat seip turiu kelis klausimukus:
1. Nuo kelintu metu gamybos patartumet pirkti?
2. Ar kelintos klases?
3. Ar ant pacios skalbimo masinos galima kur nors rasti pagaminimo metus ar klase?
Is anksto dekoju uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
turejau sena"Miele" thumbup.gif Pagrindinis skalbimas budavo iskalbia per 1,30,ir gerai iskalbia!Buvo gera darbine masina,tik turejo problema;pries greziant megdavo pasokineti.Meistrai sake,kad gali buti sulinkusi asis ar dar kazkas.Zodziu,del to kildavo kitu problemu.Nusipirkau nauja,bet geriau buciau pirkus padeveta"Miele".Atrodo nebloga firma"Aeg',na,iskalbia neblogai,bet i didziuosius anklodes uzvalkalus sulenda visi kiti skalbiniai,ko su"miele"tokiu nesamoniu nebudavo.Juk perkant is kokios taisyklos duoda kazkiek garantijos,tada ir butu galima isbandyti.Tiesa,su "Miele"nebudavo,kad reiktu valyti gumas kur prie langelio,dabar ciut ne po kiekvieno skalbimo uz tu gumu purvo prisirinke blink.gif Tiesa,ta "miele" gavau ismainius i kita,nes norejau pusinio skalbimo...Zodziu,apgavo mane blink.gif blink.gif
Zodziu,geriau buciau pirkus sena "Miele",tegu ir su nedidele garantija..
As ziureciau,kad butu grezimas didziausias nemazesnis kaip 1200(butinai),o geriausia 1400 ir kad butu pusinis skalbimas,t.y.,kad butu galima skalbti pvz.,2,5 kg skalbiniu,kai viso galima deti 5kg.Juk buna,kai reikia isskalbti nedideli skalbiniu kieki..
Atsakyti
mes turim deveta miele skalbimo masina.jos numeris W830.esam laaabai patenkitnti.ja iskeisciau nebent i nauja miele.metus laiko nuomavomes buta,kur buvo skalbianke,tai saviskes nesivezem.nu tai nepalyginus.nors tam bute ir nauja skalbianke tik kitos formos,bet mano miele deveta simta kart geresne.o del sanaudu nezinau.neatkreipiau demesio.
Atsakyti
Pas mano mamą yra ~40metų senumo Miele, kuri pasak meistro "tiek nudirbo ir dar tiek pat nudirbs". Šiaip tikrai superinė mašina, rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inguckiene @ 2010 09 05, 13:46)
mes turim deveta miele skalbimo masina.jos numeris W830.esam laaabai patenkitnti.ja iskeisciau nebent i nauja miele.metus laiko nuomavomes buta,kur buvo skalbianke,tai saviskes nesivezem.nu tai nepalyginus.nors tam bute ir nauja skalbianke tik kitos formos,bet mano miele deveta simta kart geresne.o del sanaudu nezinau.neatkreipiau demesio.

Gal galite parasyti kuo jums senoji Miele pasirode geresne g.gif .Turejome Miele,dabar turime AEG,kazkaip jokio skirtumo nepajauciau ax.gif .Dabar vel planuojame pirkti nauja.Padevetos senos kazkaip nenoreciau,visgi naujos technologijos g.gif .Aisku noreciau naujos Mieles, bet kaina truputeli kandziojasi ax.gif ,tai galvojame apie
http://www.megamarkt...-L-72850-A.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovita 35: 09 rugsėjo 2010 - 00:50
Sveiki, prisireikė skalbimo mašinos ir vat užkliuvo mašinytė

AEG L 46210L gal kas turit naudojat ar patenkinti ar nelabai.

Mano kriterijai, kad būtų ekonomiškos skalbimo sanaudos elektra+vanduo, gerai grežtų apsisukimai 1200 ir pilnai užtenka 5 kg. kad tyliai dirbtų ir nešokinėtų kaip išprotėjus grežiant

turėjom Elektroluxą taip pat iš viršaus atidaromą buvom labai patenkinti, tai ir dabar lyg norisi kažko panašaus
Atsakyti
Ir aš jau kelinta diena ieškau skalbimo mašinos. Prisiskaičiau čia apie Mieles. Na,Miele yra Miele,bet laaabai jau brangi,o naudotą bijočiau pirkti,nes nežinia kada "užsilenks". Tai va,gal kas turite tokią : a
Čia mačiau apie panašią,tik baltos spalvos nuomonių klausė.
Atsakyti
Idomu, ar galima skirtingu firmu skalbimo masinos ir dziovinimo masinos sudeti viena ant kitos?

tarkim ant siemens skalbiankes uzdeti miele dziovykle? ir butu idomu suzinoti jei galima taip padaryti, ka i tarpa deti tarp ju?
Atsakyti
QUOTE(Gravitacija @ 2010 09 18, 11:39)
Sveiki, prisireikė skalbimo mašinos ir vat užkliuvo mašinytė

AEG L 46210L gal kas turit naudojat ar patenkinti ar nelabai.

Mano kriterijai, kad būtų ekonomiškos skalbimo sanaudos elektra+vanduo, gerai grežtų apsisukimai 1200 ir pilnai užtenka 5 kg. kad tyliai dirbtų ir nešokinėtų kaip išprotėjus grežiant

turėjom Elektroluxą taip pat iš viršaus atidaromą buvom labai patenkinti, tai ir dabar lyg norisi kažko panašaus

Ir man atrodė, kad užtenka tų 5 kg, bet kai įsigijom su 7 kg pajėgumu, galiu pasakyti, kad tai didelis privalumas, ypač, kai šeima bent 4 asmenų ax.gif

Nuo gegužės naudojam šią:
http://www.eurobuiti...s-aeg-l-72850-a

jokių priekaištų jai neturiu, labai tyliai dirba thumbup.gif

Atsakyti