Laba diena,
Perskaičiau temą įdėmiai, bet vis tiek norėčiau jūsų konsultacijos. Senoji skalbyklė jau tuoj išleis paskutinį garą, tad buvau įpareigota parinkti naują.
Šiaip planuojam pirkti skalbyklę ir džiovyklę. Džiovyklę jau nusižiūrėjau AEG firmos, tad norėčiau patarimų dėl skalbimo mašinos. Statysim vieną ant kitos naudojant sujungimo rėmelį AEG TRZ 903.
Mano nusižiūrėti modeliai:
1. AEG L62840
2. AEG L 72850
3. AEG L 74850 A
4. AEG L 7495 A
Man labiausiai imponuoja paskutinioji dėl to kad visos A klasės, kad tyliai dirba, taupo miltelius ir vandenį. Galima skalbti šilką ar vilną, ir kad didelis bakas. Nes kiek suprantu, kuo mažiau prikimštas bakas, tuo geriau išsiskalbia ir mažiau lamdosi drabužiai. Taip pat suprantu, kad jei ap./min. 1600 tai rodo kad pakankama stiprus būgnas. Nes realiai, juk maximum 1000aps./min. galima jungti, nes kad drabužiai nesitampytų. Medvilnei kaip marškinėliai, tai išvis 400 aps./ min.
Ar ką ne taip suprantu
Limitas kainos 2000litų, nes ir džiovyklė kainuos nemažai
Skalbiam pagrinde patalynę, rankšluosčius, na džinsai, maikutės, kojinės, apatiniai... Dabar jei bus galima tai ir megztinius skalbsim...
Nežinau ar aiškiai išdėsčiau norus bet noriu maksimalaus kainą ir kokybę atitinkančio gaminio