QUOTE(StopIt @ 2009 02 10, 08:31)
o nenori išmokt bent temos pavadinimą lietuviškai parašyti.
Man šlykštu net atsiversti tokią temą, įdomu, ar čia moderatoriai irgi beraščiai, kad negali pataisyti?
Čia tai pritariu, beraštiškumas nelabai nuteikia tikėti konsultacijos verte.
QUOTE(_mamka_ @ 2009 02 22, 17:22)
Sugriuvo musu skalbykle Whirpool po 4 metu intensyvaus naudojimo. Remontas butu buves 300-400 Lt, tad nusprendem ziuret nauja. Palyginom LT kainas ir nuvaziavom i Lenkija. Juk ne viena partija buitines technikos i LT is ten ateina (brolis dirba Topo Centre, tad tikrai papasakoja nemazai). Lenkijoj pirkom BOSH (6 kg, 1200 apsuku, A+ energijos klase, A skalbimo, B grezimo) uz 1070 Lt (1399 zlotais). Cia apie 1700 -1800 Lt tokiu parametru.
Tai jei nereiks garantinio, tai visai šauniai prasisukot. Priešingu atveju užjaučiu...
QUOTE(SoJa @ 2009 05 15, 16:16)
Aciu labai uz paaiskinimus
Naudoju Ariel, nes man jie geriausiai isskalbia, tai turbut tiesiog per daug ju ipilu, nes jie buvo pamineti kaip maziau putojantys. Bandysiu sumazinti "doze"
dekoju
Ariel - kenksmingiausi, labiausiai alergizuojantys milteliai, paklauskit bet kurio alergologo ar net pediatro.
Ką tik nusipirkom Bosch WAS 28461 SN po labai labai ilgų svarstymų. Ilgai lyginau su AEG L 84950 ir visgi nusvėrė Bosch. Dėl to, kad gamintas Vokietijoj, pigesnis (1850, o AEG būtų 2100 Lt.), geresnė kokybė (atsiliepimai iš garantinių), taupesnė, turi savaiminio issivalymo purkstuku ploviklių skyrelį (man kažkodėl tai pasirodė aktualu, gal tai visai neaktualu, pamatysim), bepakopė kiekio automatika ir užraktas nuo vaikų. Už AEG buvo tokie argumentai, kaip suderinimas su džiovykle (ketinam pirkt Electrolux EDI97170W ir statyt ant viršaus), LCD ekranėlis, lengvo lyginimo programa, galimybė individualiai sudaryti programų derinius.
Tai dabar toks klausimas ekspertams. Vis tiek pirksim tą Electrolux džiovyklę. Kaip manot, ar galėsim ją statyt ant šio Bosch, jei nusipirksim rėmelį-stalčių TRZ 903? Ar tiks šis rėmelis?