Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 3

QUOTE(saule27 @ 2009 04 08, 20:08)
Gal kuri skalbia su BEKO WML 15100 DB? Niekaip neatrandu kur joje nustatyti, kad normaliai išgręžtų skalbinius. Gal galite pakonsultuoti kur nustatyti gręžimo galingumą g.gif  blush2.gif

Galėčiau atsiųsti Lietuvišką naudojimosi instrukciją, jei nurodytum el.paštą
Papildyta:
QUOTE(rrasulyte @ 2009 04 26, 18:04)
Manau, kad tik Miele.

Vokietijoje gaminami kai kurie Siemens (pvz 14S741OE ar kiti su S raide modeliai), Bosch modeliai... taip pat Miele smile.gif
Atsakyti
Labas, parduodu skalbimo masina BEKO

Kaina 500lt

http://beko.lt/?page...&pid=542&kid=76
Atsakyti
QUOTE(antanas_d @ 2009 04 10, 09:32)
O ka manote apie LG wd-10490np ir LG wd-10480np? g.gif  Dabar Elektromarkte jos parduodamos su 30 proc. nuolaida...

Nu nepatarciau, musiske isejo lygiai 2 metus baigesi garantija baigesi ir ji. Taisem po puses metu vel elektronika sugedo. Nbetaisem, nes uz taisyma sumokejom 300.
QUOTE(StopIt @ 2009 04 26, 14:59)
Turėjom nuo 1997 m berods Ardo... dar veikia, bet laikas jai į pensiją jau... taisyta buvo 2 kart. -  1 garantinis ir 1 kartą jau po...
ką imti dabar? g.gif

Jei yra daugiau pinigeliu tai tik miele, bet jei nera tai rekomenduociau bosh, kaimyne turi jau 5 metai ir vargo nemato, mes irgi nusipirkom ja dabar
Atsakyti
Mergaites, neuzmetykit akmenimis, kad ne i tema, bet nezinau kur dar atsakymo ieskoti sad.gif
Manoji Miele jau antra karta po skalbimo ismeta uzrasa, kad susidaro per daug putu ir rekomenduoja sumazinti milteliu kieki. Atrodo ir taip nedaug pilu, gal kas susidure ir zinot kame saknys ?
Beje, kas kiek laiko valote filtra ?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2009 05 11, 19:03)
Mergaites, neuzmetykit akmenimis, kad ne i tema, bet nezinau kur dar atsakymo ieskoti sad.gif
Manoji Miele jau antra karta po skalbimo ismeta uzrasa, kad susidaro per daug putu ir rekomenduoja sumazinti milteliu kieki. Atrodo ir taip nedaug pilu, gal kas susidure ir zinot kame saknys ?
Beje, kas kiek laiko valote filtra ?
Aciu  4u.gif

Aš manau, kad bėda patys milteliai, pabandyk pakeisti į kito gamintojo... manau viskas susitvarkys
Pati esu pastebėjus, kad Ariel mažai putoja, kiti gerokai daugiau
man gana stipriai suputoja Perwool, woolite...
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 05 11, 05:32)
Aš manau, kad bėda patys milteliai, pabandyk pakeisti į kito gamintojo... manau viskas susitvarkys
Pati esu pastebėjus, kad Ariel mažai putoja, kiti gerokai daugiau
man gana stipriai suputoja Perwool, woolite...

Taip taip, netinkami milteliai, ne be reikalo skalbianke meta tokius pranesimus, o filtro valymas priklauso nuo to kaip paruosiate skalbinius pries dedant juos skalbti, jei gerai isrenkate kisenes, nurenkate ilgus plaukus ir pan, t.y. pasalinate galimas mechanines siuksles, tai jis gali ojojoj kaip ilgai buti nevalytas, vyras po geru metu istrauke paziurejo ir atgal idejo, svarut svarutelis, cia as apie ta filtra apacioje, priekineje sklabiankes dalyje, zemai, po kaire
Atsakyti
mes Ariston pirkom, super silent, tai vonioj kai skalbias net negirdziu thumbup.gif gyvenam bute smile.gif
Atsakyti
Aciu labai uz paaiskinimus 4u.gif
Naudoju Ariel, nes man jie geriausiai isskalbia, tai turbut tiesiog per daug ju ipilu, nes jie buvo pamineti kaip maziau putojantys. Bandysiu sumazinti "doze"
dekoju 4u.gif
Atsakyti
O aš Bosch nusivyliau. Nusipirkom neseniai Bosch WLF 20261 BY (beveik tokia pat kaip 20260), bet lyginant su ankstesne prastai grežia. Su senąja tokia grežimo kokybė buvo 700-800 apsukų, kaip su nauja įjungus 1000. Abiejų mašinų, senos ir naujos, "galingumas" 1000 apsukų. Dar trūkumas, rūbus suvelia labai. Jei dedu kokį didesnį rūbą ar patalynę, tai visi smulkesni būna suvynioti į jį, išsiimu tokį gabalą, o paskui iš jo vynioju ir purtau lauk smulkius doh.gif Turėjom Ariston Margarita 2000, darbavosi ji mums 9 metus be problemų, tik vieną sykį keitėm teną, apkalkėjęs buvo. Ariston keitėm į naują, nes sugedo automatika ir nusprendėm, kad nebeverta remontuot, laikas atsinaujinti ir še tau... unsure.gif Nors Bosch turi šiokį tokį privalumą, šiek tiek tyliau dirba nei Aristonas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maliku: 27 gegužės 2009 - 23:21
Pas mane electrolux jau lygiai 7 metai. Nusiskundimų neturiu. galiu pasakyti tik tiek kad tikrai nereikia ieškoti pačių mandriausių su galybe funkcijų, vistiek naudite tik elementariausias.
Atsakyti
kuri geresne is skabykliu BOSCH WLF20062BY ar Electrolux EWS10610W ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cognac @ 2009 06 08, 19:58)
kuri geresne is skabykliu BOSCH WLF20062BY ar Electrolux EWS10610W ?  mirksiukas.gif

Aš rinkčiaus Electrolux, jos gaminamos Italijoje, jei rinktis Bosch tai tik su WAS pradžia, tai bus Vokiška, bet ir kaina atitinkama
Atsakyti