Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 3

QUOTE(ingauk @ 2009 02 24, 08:14)

Na as tikrai ne skalbiankiu ''asas'', tik tokia nuomonia pasakiau, nes as ''kaip cekava zose'' pamatau pas ka nors buitini prietaisa ir kamantineju ir siaip skaitineju, tai apie sia imone pakankamai gera nuomone susidariusi kaip gamintojo.
Nu nezinau,as jauciu pirkciau ju gamini, jei atitikciau jusu paminetus kriterijus. Pas mane taip, jei ne specas-remkis visuomeneje susidariusia nuomone, gi per tiek ranku praeina, kaip sakant-nemokamas monitoringas.
Atsakyti
O ka galit pasakyti apie ARDO ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2009 02 25, 13:10)
O ka galit pasakyti apie ARDO  ax.gif

Nieko gero rolleyes.gif turim 4 metus, turėtų dar tiek pat išsilaikyt, nes, kaip mūsų meistras pasakė, jau sugedo viskas, kas galėjo sugest ir brangiausiai kainavo, tai dabar visos detalės naujos sukrautos doh.gif aišku ir kainavo tie remontai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2009 02 13, 15:15)
Gal kas turite skalbimo masina su STEAM funkcija?Kai garai padeda isvalyt demes?

Maciau dabr yra tokiu LG,Wirpool,Samsung.Gundomes LG,nes yra dideles ir tyliai veikia.
Gal kas turi savo nuomone apie tai.

LG mes turim apie 5 metus, du kartus taiseme vis sugesdavo elektronika. dabar ir vel dugedo, bet nebetaisysim, nes po 350 lt moketi cia jau prabanga.

Mastom apie Blomberg, nes turejome ja labai senai kai tik atsirado deveta, tai super jinai gera buvo, tik neaisku kaip dabar jos skalbia g.gif ir kaip tik topo centre akcija. g.gif
Papildyta:
QUOTE(dominyka3 @ 2009 02 25, 13:10)
O ka galit pasakyti apie ARDO  ax.gif

teta turejo tai per 4 metus 6 kartus taise (nepamenu ka nes pries 3 metus ja pakeite)
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2009 02 27, 10:54)
LG mes turim apie 5 metus, du kartus taiseme vis sugesdavo elektronika. dabar ir vel dugedo, bet nebetaisysim, nes po 350 lt moketi cia jau prabanga.

Mastom apie Blomberg, nes turejome ja labai senai kai tik atsirado deveta, tai super jinai gera buvo, tik neaisku kaip dabar jos skalbia  g.gif  ir kaip tik topo centre akcija.  g.gif
Papildyta:
teta turejo tai per 4 metus 6 kartus taise (nepamenu ka nes pries 3 metus ja pakeite)

nemanau, kad Blomberg labai gera firma - tai gi turkiskos jos.... Pirkit AEG arba Electroluxa..
Atsakyti
QUOTE(_mamka_ @ 2009 02 22, 18:22)
Apie Miele nediskutuosiu, ne mano kisenei, o ir skalbiankes 3 per ta laika pakeisiu - taip sakant, vis ko nors naujo po kiek laiko norisi.

Sugriuvo musu skalbykle Whirpool po 4 metu intensyvaus naudojimo. Remontas butu buves 300-400 Lt, tad nusprendem ziuret nauja. Palyginom LT kainas ir nuvaziavom i Lenkija. Juk ne viena partija buitines technikos i LT is ten ateina (brolis dirba Topo Centre, tad tikrai papasakoja nemazai). Lenkijoj pirkom BOSH (6 kg, 1200 apsuku, A+ energijos klase, A skalbimo, B grezimo) uz 1070 Lt (1399 zlotais). Cia apie 1700 -1800 Lt tokiu parametru.

Nepersu niekam, gink dieve, bet uzmeskit aki ir pas musu kaimynus - viskas labai smarkiai pigiau mirksiukas.gif O ir gamina jie ten sau, o ne eksportui 4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif Ir mes zadam is Lenkijos atsivezti, nes buvau uzsidegus pirkti MIele, bet saltai pamasciau ir nutariau i skolas nelisti. Gal ne i tema paklausiu, kur pirkote ? Ar garantija kokia turite? Kaip su techniniu aptarnavimu perkant Lenkijoje? As zinau kad yra tema"Lenkija",tai atleiskite jei kas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 02 24, 22:14)

Siūlyčiau pasižiūreti Siemens skalbimo mašinas, na pvz. Siemens WM 14S741OE
Labai naujas modelis. A++ energijos sąnaudų klasė ir pagaminta Vokietijoje.

Bosch plačius skalbimo mašins modelius gamina tiek Lenkijoje, Italijoje arba Vokietijoje
Tad, BOSH (6 kg, 1200 apsuku, A+ energijos klase, A skalbimo, B grezimo) uz 1070 Lt (1399 zlotais), nors neparašytas modelis, bet iš kainos matosi, kad tikrai nepagaminta Vokietijoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas ir Monika: 27 vasario 2009 - 14:24
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2009 02 27, 01:00)
thumbup.gif  thumbup.gif Ir mes zadam is Lenkijos atsivezti, nes buvau uzsidegus pirkti MIele, bet saltai pamasciau ir nutariau i skolas nelisti. Gal ne i tema paklausiu, kur pirkote ? Ar garantija kokia turite? Kaip su techniniu aptarnavimu perkant Lenkijoje? As zinau kad yra tema"Lenkija",tai atleiskite jei kas mirksiukas.gif

Tai ka ir vezite i Lenkija jei kas pages? Meistras tikrai nevaziuos i Lietuva taisyti...O turedami garabtini juo nepasinaudosite ir neduok die, pages kas rimto...Jau niekad taip nesielgciau, nebent pasieny gyvenciau....
Del Bloombergo surinkimo Turkijoj -teisybe. Pirkit jus padorios kokios firmos skalbianke ir dziaukites, kartais atsiperka pradine imoka kelis kartus, ta prasme, kad apie gedimus nereik sukt galvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mistikaa: 27 vasario 2009 - 16:04
QUOTE(mistikaa @ 2009 02 27, 16:01)
Tai ka ir vezite i Lenkija jei kas pages? Meistras tikrai nevaziuos i Lietuva taisyti...O turedami garabtini juo nepasinaudosite ir neduok die, pages kas rimto...Jau niekad taip nesielgciau, nebent pasieny gyvenciau....
Del Bloombergo surinkimo Turkijoj -teisybe. Pirkit jus padorios kokios firmos skalbianke ir dziaukites, kartais atsiperka pradine imoka kelis kartus, ta prasme, kad apie gedimus nereik sukt galvos.

100% pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2008 11 28, 10:07)
kokios jums reikia?

Siūlau pirkti su silver nano technologijomis skalbimo mašiną: pvz Samsung - daug keramikos, autovaldymas nerealus, enzimų aktyvavimo modulis, skalbimas sidabro nano granulėmis, programų pasirinkimas platus, be to ji jau pernai metų modelis, tad turėtų kainuot tik apie 1500 lt panašiai. Na bent aš likau patenkinta, tikrai SMART skalbimas. Plius taupo elektrą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2009 02 24, 14:40)
Man toks klausimas, o kaip sužinoti kiek kainuoja ten ir iš kur sužinoti kur ieškot parduotuvių.... aš lenkiškai tai nemoku.... g.gif

Paieskokit temoje Lenkija IV, ten surasiau ir parduotuviu adresus 4u.gif Lenkiskai irgi nemoku, bet yra tokia kalba - ranku biggrin.gif

QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 02 27, 14:23)
Bosch plačius skalbimo mašins modelius gamina tiek Lenkijoje, Italijoje arba Vokietijoje
Tad, BOSH (6 kg, 1200 apsuku, A+ energijos klase, A skalbimo, B grezimo) uz 1070 Lt (1399 zlotais), nors neparašytas modelis, bet iš kainos matosi, kad tikrai nepagaminta Vokietijoje.

ar sakiau, kad Vokietijoje gaminta? mirksiukas.gif tikrai ne. Ka norejau pasakyti, kad pirkdamos/-i pas mus irgi nezinom, kur pagaminta. Ta pati Bosh (lenkiska/vokiska/italiska) perkam uz tokia pacia kaina 4u.gif

Tarptautine garantija - tikrai neproblema. Kelione iki Lenkijos kainuoja tiek pat, kiek meistro iskvietimas i namus. Mieles pirkti negaleciau nei pagal kaina nei vien del to, kad per 10 metu ji man tiek technologiskai, tiek moraliskai pasentu. Ne tokia esu, kad daikta 10 ar daugiau metu naudoti, viskas keiciasi. Aisku, kiekvienas renkasi pagal savo galimybes, norus, susidaryta nuomone ir kt. 4u.gif

Blomberg, Electrolux, AEG, Siemens, Miele, Bosh - visomis pasitikeciau, nes rimtos firmos. Pazistamas is Topo centro, paklausus, kokia pirktu sau, pasake:
1. Miele
2. Blomberg / Bosh
3. Electrolux / AEG /Siemens
Atsakyti
keliose vietose klausiau patarimo ir visi man siule blomberga kazkodel, na dar boscha, bet sake jau kaina nebe atitinka jos, todel blomebergas siekt tiek pigesnis uz bosch bet ir niekuo nenusileidzia kokybei ax.gif taip,blombergas rinktas turkijoj, bet gal geriau ten nei lenkijoj smile.gif
Atsakyti