QUOTE(Pookelis @ 2009 02 24, 14:40)
Man toks klausimas, o kaip sužinoti kiek kainuoja ten ir iš kur sužinoti kur ieškot parduotuvių.... aš lenkiškai tai nemoku....
Paieskokit temoje Lenkija IV, ten surasiau ir parduotuviu adresus

Lenkiskai irgi nemoku, bet yra tokia kalba - ranku
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 02 27, 14:23)
Bosch plačius skalbimo mašins modelius gamina tiek Lenkijoje, Italijoje arba Vokietijoje
Tad,
BOSH (6 kg, 1200 apsuku, A+ energijos klase, A skalbimo, B grezimo) uz 1070 Lt (1399 zlotais), nors neparašytas modelis, bet iš kainos matosi, kad tikrai nepagaminta Vokietijoje.
ar sakiau, kad Vokietijoje gaminta?

tikrai ne. Ka norejau pasakyti, kad pirkdamos/-i pas mus irgi nezinom, kur pagaminta. Ta pati Bosh (lenkiska/vokiska/italiska) perkam uz tokia pacia kaina
Tarptautine garantija - tikrai neproblema. Kelione iki Lenkijos kainuoja tiek pat, kiek meistro iskvietimas i namus. Mieles pirkti negaleciau nei pagal kaina nei vien del to, kad per 10 metu ji man tiek technologiskai, tiek moraliskai pasentu. Ne tokia esu, kad daikta 10 ar daugiau metu naudoti, viskas keiciasi.
Aisku, kiekvienas renkasi pagal savo galimybes, norus, susidaryta nuomone ir kt.
Blomberg, Electrolux, AEG, Siemens, Miele, Bosh - visomis pasitikeciau, nes rimtos firmos. Pazistamas is Topo centro, paklausus, kokia pirktu sau, pasake:
1. Miele
2. Blomberg / Bosh
3. Electrolux / AEG /Siemens