Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai.

Kazkas rashe apie MF tushus, tai keista, bet man man tiek masterpiece max, tiek dramatic look visai nebyrejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 12 02, 16:09)
Kazkas rashe apie MF tushus, tai keista, bet man man tiek masterpiece max, tiek dramatic look visai nebyrejo  g.gif

man jie irgi nei kiek nebyra ax.gif na gal dramatic look kai jau i pabaiga budavo tai biski pradedavo trupet, bet ne tragiskai... o masterpiece max tai niekad ner nubyrejes ar nusitrynes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 12 02, 16:52)
man jie irgi nei kiek nebyra ax.gif  na gal dramatic look kai jau i pabaiga budavo tai biski pradedavo trupet, bet ne tragiskai... o masterpiece max tai niekad ner nubyrejes ar nusitrynes ax.gif

o kiek sluokniu juo paprastai dazai blakstienas? as megstu ryskias blakstienas, del to dedu ne viena sluoksni. skaiciau apie ji nemazai ir vienas is pagrindiniu trukumu - byrejimas g.gif bijau bandyti g.gif
Atsakyti

Na, ash tikrai ne ish tu, kurios bruksteli kelis kartus, megstu lelishkas blakstienas, tai tepu daug blush2.gif blush2.gif Labai idomu nuo ko tas byrejimas priklauso, nes ash tokiu problemu neturejau, shiaip superishkas tushas, tik dabar vis gaila pinigu toki brungu pirkti tai su pigesniais gyvenu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man Artdeco Deep black mascara labai graziai padazo blakstienas ir jokio byrejimo, iki pat velyvo vakaro atlaiko puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2008 12 02, 16:38)
o kiek sluokniu juo paprastai dazai blakstienas? as megstu ryskias blakstienas, del to dedu ne viena sluoksni. skaiciau apie ji nemazai ir vienas is pagrindiniu trukumu - byrejimas g.gif bijau bandyti g.gif

tikrai ne viena smile.gif dazniausiai dviem sluoksniais, nors butent masterpiece max yra tas tusas kuris ir vienu sluoksniu jau gerai atrodo smile.gif
Atsakyti
o ką jūs vadinat sluoksniais? kai išdžiūna ir vėl tepi? g.gif:
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 12 02, 14:53)
o ką jūs vadinat sluoksniais? kai išdžiūna ir vėl tepi? g.gif:

Nu as pvz,tai visad nemazai sluoksniu tepu smile.gif
Taip,kaip apdziuna dedi kita sluoksni ax.gif
Atsakyti

Na ash tai ne, keliais potepiais dazau viena aki, tada padazau kita ir griztu i pradine padeti dar keliais brukstelejimais biggrin.gif
Atsakyti
kuo jis tave pakerejo? kazkaip nesu girdejusi jokiu atsiliepimu apie tbs tusus  gal nepopuliarus...

Dėl kainos šį sykį teko pirkti pigesnį tušą ir pagalvojau,kad reikia pabandyti TBS, na aš pirmą kart dekoratyvinę TBS perku.Kaip tik dažiausi su Lancome vibruojančiu,gal reikia įgūdžių, bet nieko įpatingo,kažkaip nelabai atskyrė blakstienų ir brangokas tą dieną man buvo.O TBS taip gražiai pailgina,atskiria ir visai nebyra.Tikrai patenkinta,ir dėl kainos ir dėl kokybės thumbup.gif
Atsakyti

kaskada turejau tusa,kur padaro labai veslias blakstienas rolleyes.gif bet dabar nepamenu firmos verysad.gif gal kas zinot koky ax.gif
dabar naudoju MF nebyra,neelergizuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2008 12 02, 19:21)
kaskada turejau tusa,kur padaro labai veslias blakstienas  rolleyes.gif bet dabar nepamenu firmos verysad.gif gal kas zinot koky ax.gif
dabar naudoju MF nebyra,neelergizuoja thumbup.gif

ar kas zino koki tusa tu naudojai? mastau.gif hihihi.gif

siaip man turbut geriausias visu laiku tusas, kuris butent padarydavo veslias blakstienas ir itin minkstutes tai buvo maybelline 'full'n'soft'
kaip gaila kad jo nebera verysad.gif

user posted image
Atsakyti