QUOTE(GinCherry @ 2008 12 02, 16:09)
Kazkas rashe apie MF tushus, tai keista, bet man man tiek masterpiece max, tiek dramatic look visai nebyrejo
man jie irgi nei kiek nebyra na gal dramatic look kai jau i pabaiga budavo tai biski pradedavo trupet, bet ne tragiskai... o masterpiece max tai niekad ner nubyrejes ar nusitrynes
QUOTE(illiusion81 @ 2008 12 02, 16:52)
man jie irgi nei kiek nebyra na gal dramatic look kai jau i pabaiga budavo tai biski pradedavo trupet, bet ne tragiskai... o masterpiece max tai niekad ner nubyrejes ar nusitrynes
o kiek sluokniu juo paprastai dazai blakstienas? as megstu ryskias blakstienas, del to dedu ne viena sluoksni. skaiciau apie ji nemazai ir vienas is pagrindiniu trukumu - byrejimas bijau bandyti
Man Artdeco Deep black mascara labai graziai padazo blakstienas ir jokio byrejimo, iki pat velyvo vakaro atlaiko puikiai
QUOTE(Mufasa @ 2008 12 02, 16:38)
o kiek sluokniu juo paprastai dazai blakstienas? as megstu ryskias blakstienas, del to dedu ne viena sluoksni. skaiciau apie ji nemazai ir vienas is pagrindiniu trukumu - byrejimas bijau bandyti
tikrai ne viena dazniausiai dviem sluoksniais, nors butent masterpiece max yra tas tusas kuris ir vienu sluoksniu jau gerai atrodo
o ką jūs vadinat sluoksniais? kai išdžiūna ir vėl tepi? :
QUOTE(prieblanda @ 2008 12 02, 14:53)
o ką jūs vadinat sluoksniais? kai išdžiūna ir vėl tepi? :
Nu as pvz,tai visad nemazai sluoksniu tepu
Taip,kaip apdziuna dedi kita sluoksni
kuo jis tave pakerejo? kazkaip nesu girdejusi jokiu atsiliepimu apie tbs tusus gal nepopuliarus...
Dėl kainos šį sykį teko pirkti pigesnį tušą ir pagalvojau,kad reikia pabandyti TBS, na aš pirmą kart dekoratyvinę TBS perku.Kaip tik dažiausi su Lancome vibruojančiu,gal reikia įgūdžių, bet nieko įpatingo,kažkaip nelabai atskyrė blakstienų ir brangokas tą dieną man buvo.O TBS taip gražiai pailgina,atskiria ir visai nebyra.Tikrai patenkinta,ir dėl kainos ir dėl kokybės
QUOTE(laumir @ 2008 12 02, 19:21)
kaskada turejau tusa,kur padaro labai veslias blakstienas bet dabar nepamenu firmos gal kas zinot koky
dabar naudoju MF nebyra,neelergizuoja
dabar naudoju MF nebyra,neelergizuoja
ar kas zino koki tusa tu naudojai?
siaip man turbut geriausias visu laiku tusas, kuris butent padarydavo veslias blakstienas ir itin minkstutes tai buvo maybelline 'full'n'soft'
kaip gaila kad jo nebera