Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai.

QUOTE(prieblanda @ 2008 12 01, 18:50)
ot vat būtent tokiu būdu man draugė tuos Givenchy ir Dior tušus perleido biggrin.gif  Tiesa, Dior'ą iš jos perpirkau, bet mažesne kaina nei parduotuvėj  rolleyes.gif

tokiose situacijose labiausiai nuskyla mano mamai smile.gif

QUOTE(Manija69 @ 2008 12 01, 19:44)
O aš likau sužavėta TBS naujuoju tušu wub.gif  wub.gif  wub.gif

kuo jis tave pakerejo? kazkaip nesu girdejusi jokiu atsiliepimu apie tbs tusus g.gif gal nepopuliarus...
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2008 12 01, 18:18)
lygiai taip pat galima nusvilti ir su brangiais tusais. as labiausiai esu nusivylusi chanel tusais. nu visiskas s... simta kartu geriau lorealis ar pupa. kai nusvyli su pigiu, nors ne taip gaila pinigu, o kai nepataikai brangu tusa nusipirkti... aisku, daugelis cia prades kalbeti apie kokybe, bet jei man brangus tusas nedazo blakstienu, su kokybe ant akiu nevaikstau ir ta tusa kam nors atiduodu. mirksiukas.gif

Chanel tušų aš taip pat daugiau nebepirksiu. ax.gif
Atsakyti
jo pilnai sutinku kad kaina nereikia kad tusa bus geras ir dar man kartais atrodo kad kai kurios paneles isikabina viena brangia madinga "marke" ir neobjektyviaivertina kokybes ir kainos santyki g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2008 12 01, 17:34)
kuo jis tave pakerejo? kazkaip nesu girdejusi jokiu atsiliepimu apie tbs tusus g.gif gal nepopuliarus...

buvo atsiliepimų apie TBS tušus senesnėse temose, ale kiek pamenu tia nelabai kokie jie buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 12 01, 10:19)
Lancome Oscillation  ax.gif

user posted image

Aciukas drinks_cheers.gif

Reikes pabandyt Kristutej ji blush2.gif
Atsakyti
po ilgokos pertraukos vel nusipirkau MF masterpiece MAX, ir supratau kad geresnio tuso nebuna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 12 01, 23:23)
po ilgokos pertraukos vel nusipirkau MF masterpiece MAX, ir supratau kad geresnio tuso nebuna ax.gif

MF man labai panasus i Chanel Inimitiable ax.gif
Atsakyti
niu va, siandien buvau pasidaziusi YSL Faux Cils, dalyvavau sarvojime, daug verkiau, tai net nenubego, tik siek tiek susiklijavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 01, 21:17)
niu va, siandien buvau pasidaziusi YSL Faux Cils, dalyvavau sarvojime, daug verkiau, tai net nenubego, tik siek tiek susiklijavo  blush2.gif

Man ir neverkiant gale dienos jau susiklijuodavo blakstienos su juo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 01, 23:17)
niu va, siandien buvau pasidaziusi YSL Faux Cils, dalyvavau sarvojime, daug verkiau, tai net nenubego, tik siek tiek susiklijavo  blush2.gif

thumbup.gif
mano megstamaiusias, graziausias meiliausias, nei uz ka i kita nepakeisiu schmoll.gif
jau 5m su jo dazausi ir neradau geresnio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TDDD: 02 gruodžio 2008 - 00:54
QUOTE(Elegant @ 2008 12 01, 18:33)
Bet tiek sumokėjus esu tikra, kad jis nebyrės, o tai bene svarbiausia. O man Chanel visai neblogi pasirodė, tiesa, ne geriausi.  rolleyes.gif

Kaina dar neparodo byrejimo/nebyrejimo. wink.gif Kartais ir tie brangieji byra ir tepa neapsakomai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 12 01, 21:23)

Aš ir vis bandau naujus, ir vėl prie jo grįžtu biggrin.gif

QUOTE(shopingas @ 2008 12 02, 03:38)
Kaina dar neparodo byrejimo/nebyrejimo. wink.gif Kartais ir tie brangieji byra ir tepa neapsakomai.  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti