Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai.

QUOTE(Eveliina @ 2008 11 30, 17:35)
ai, tai jauciu uzteks man irgi to maybeline volume  lotuliukas.gif , planavau HR pirkt, bet vis nebuvo, o dabar jau nebereikes beee.gif  biggrin.gif

o nebereikės, nes? biggrin.gif
aš bijau dbr pigesnius tušus pirkt, kad nebūtų taip, kad skupas moka du kartus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 30, 19:26)
o nebereikės, nes?  biggrin.gif
aš bijau dbr pigesnius tušus pirkt, kad nebūtų taip, kad skupas moka du kartus  ax.gif

Aš lygiai taip pat bijau, norėjau išbandyt tą MF 2000 calorie išgirtąjį, bet pagalvojau kad prie pigesnių nebegrįšiu, bijau nusivilt ir po to mest vis tiek reikėtų... ax.gif
Atsakyti
Šiandien bandžiau dažytis su Lancome vibruojančiu,gal reikia įprast, bet gražiai dažo,gal trūksta apimties,ydomu dar kaip Lancome Hypnoze.Kol kas nusipirkau TBS - Divide & multiply mascara
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 11 30, 23:29)
Šiandien bandžiau dažytis su Lancome vibruojančiu,gal reikia įprast, bet gražiai dažo,gal trūksta apimties,ydomu dar kaip Lancome Hypnoze.Kol kas nusipirkau TBS - Divide & multiply mascara

O kaip to vibrojancio Lancome pilnas pavadinimas? 4u.gif
Atsakyti
Na va, nusipirkau Lancome "Fatale".. Neiprastos tos sukytes, bet man labiau patiko uz Hypnose, blakstienos tikrai kaip veduokles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LokiTana @ 2008 12 01, 01:09)
O kaip to vibrojancio Lancome pilnas pavadinimas?  4u.gif

Lancome Oscillation ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 11 30, 19:24)
Aš lygiai taip pat bijau, norėjau išbandyt tą MF 2000 calorie išgirtąjį, bet pagalvojau kad prie pigesnių nebegrįšiu, bijau nusivilt ir po to mest vis tiek reikėtų...  ax.gif

O jei rimtai, išmetat tikrai jei kas nepatiko? Jei taip, tai draugėm, mamom siūlykit. Yra gi kas mėgsta tam tikrus gaminius, kurių kiti nemėgsta. Man gaila labai būtų taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 11 30, 21:54)
Aš lygiai taip pat bijau, norėjau išbandyt tą MF 2000 calorie išgirtąjį, bet pagalvojau kad prie pigesnių nebegrįšiu, bijau nusivilt ir po to mest vis tiek reikėtų...  ax.gif

lygiai taip pat galima nusvilti ir su brangiais tusais. as labiausiai esu nusivylusi chanel tusais. nu visiskas s... simta kartu geriau lorealis ar pupa. kai nusvyli su pigiu, nors ne taip gaila pinigu, o kai nepataikai brangu tusa nusipirkti... aisku, daugelis cia prades kalbeti apie kokybe, bet jei man brangus tusas nedazo blakstienu, su kokybe ant akiu nevaikstau ir ta tusa kam nors atiduodu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2008 12 01, 16:18)
lygiai taip pat galima nusvilti ir su brangiais tusais. as labiausiai esu nusivylusi chanel tusais. nu visiskas s... simta kartu geriau lorealis ar pupa. kai nusvyli su pigiu, nors ne taip gaila pinigu, o kai nepataikai brangu tusa nusipirkti... aisku, daugelis cia prades kalbeti apie kokybe, bet jei man brangus tusas nedazo blakstienu, su kokybe ant akiu nevaikstau ir ta tusa kam nors atiduodu. mirksiukas.gif

ot vat būtent tokiu būdu man draugė tuos Givenchy ir Dior tušus perleido biggrin.gif Tiesa, Dior'ą iš jos perpirkau, bet mažesne kaina nei parduotuvėj rolleyes.gif
Atsakyti
O aš likau sužavėta TBS naujuoju tušu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man telescopikai labai patiko ir tiko, tik jau pabodo, dabar geras man Rimmel glam eyes.
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2008 12 01, 17:18)

Bet tiek sumokėjus esu tikra, kad jis nebyrės, o tai bene svarbiausia. O man Chanel visai neblogi pasirodė, tiesa, ne geriausi. rolleyes.gif
Atsakyti