Laukiu HR Spectacular
Nu bet jus man pasakykit, kokia tuso baze imanoma gaut LT? Chanel Kristianose neber, Artdeco - nera! Perejau Sarmas, Drogus, Kosmadas- niekur ner.. ka daryt?
As turiu nusipirkusi Dior show, bet tusas tai tikrai ne stebuklas Nieko isskirtinio negaliu pasakyti, gal kieno blakstienos ilgos, tai toms ir graziai atrodo. As tokiom pasigirti negaliu, tai gi teks ieskoti kitu tuso
QUOTE(Free2fly @ 2009 01 21, 00:54)
Jei neklystu tai šio tušo kaina www.drugstore.com yra 10 dolerių. Gerokai pigiau O pilna pavadinimas Max Factor 2000 Calorie Extreme Lash Plumper Mascara
Manau Jūs ne apie tą patį kalbat.
QUOTE(Dasha @ 2009 01 21, 00:23)
Nu bet jus man pasakykit, kokia tuso baze imanoma gaut LT? Chanel Kristianose neber, Artdeco - nera! Perejau Sarmas, Drogus, Kosmadas- niekur ner.. ka daryt?
Dar Estee Lauder, Clinique, Shiseido turi bazes, kiek dabar greit atsimenu
QUOTE(Elegant @ 2009 01 21, 19:31)
Manau Jūs ne apie tą patį kalbat.
Tiek pakuotė, tiek šepetėlis yra identiški, tik pavadinimas skiriasi JAV tiesiog tušų kainos ir taip yra nedideles, t.y. svyruoja nuo 6 iki 10 dolerių (kalbu apie Max factor, Maybelline ir pan.)
Idedu nuorodą į tą puslapį kuriame radau naująjį tušą:
http://www.drugstore...andFilter=58623
Galėsite palyginti ir įvertinti ar čia tikrai tas tušas
QUOTE(Free2fly @ 2009 01 21, 20:36)
Tiek pakuotė, tiek šepetėlis yra identiški, tik pavadinimas skiriasi JAV tiesiog tušų kainos ir taip yra nedideles, t.y. svyruoja nuo 6 iki 10 dolerių (kalbu apie Max factor, Maybelline ir pan.)
tas pats
su siuntimais apie 35 lt gautųsi
kažkodėl galvoju, kad tokių kaip MF, Maybelline ir pan. neverta siųstis
QUOTE(Vitulka @ 2009 01 21, 21:42)
tas pats
O kodel ne? Bet siulyciau siustis is kokio nors UK puslapio, nes is JAV brangesnis pats siuntimas O siaip, jei siustis po keleta kokio Max Factor tusu, tai mano manymu, apsimoka nes Lietuvoj ju kaina ~40-50Lt, o akcijos ne taip jau daznai ir buna
QUOTE(Dasha @ 2009 01 21, 01:23)
estee lauder turi baze
QUOTE(delamorte @ 2009 01 21, 20:17)
Dar Estee Lauder, Clinique, Shiseido turi bazes, kiek dabar greit atsimenu
QUOTE(.code. @ 2009 01 21, 21:49)
estee lauder turi baze
Aciu, tik Kristiana neturi. Reikia bandyt prasyt, kad kas parveztu..
QUOTE(sunsetheat @ 2009 01 21, 21:38)
O kodel ne? Bet siulyciau siustis is kokio nors UK puslapio, nes is JAV brangesnis pats siuntimas O siaip, jei siustis po keleta kokio Max Factor tusu, tai mano manymu, apsimoka nes Lietuvoj ju kaina ~40-50Lt, o akcijos ne taip jau daznai ir buna
labai ilgai laukt ir su tarpininkėm terlintis noris kuo mažiau