Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai.

QUOTE(Auksuole @ 2009 01 16, 00:44)
Aš nusipirkau Lancome "Hypnose" tiesiog tobulas kam patinka ilgos, šiek tiek storesnės (bet ne sulipusios) blakstienos smile.gif

user posted image

Visiskai nusivyliau unsure.gif Pasiskaiciusi bei pasiklausiusi atsiliepimus, naiviai it vaikas, tikejausi ,jog bus ogogo. Na ka tusas ir tiek, blakstienos yra smile.gif , jos naturaliai atrodo, padazytos. Zodziu, ne tas, ko tikejausi.
Lieku istikima HR , bet ir cia radau minusiuka-truputi teplioja paakius man doh.gif be to minusiuko butu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelinka: 17 sausio 2009 - 15:37
QUOTE(Auksuole @ 2009 01 15, 21:44)
Aš nusipirkau Lancome "Hypnose" tiesiog tobulas kam patinka ilgos, šiek tiek storesnės (bet ne sulipusios) blakstienos smile.gif

user posted image

thumbup.gif tikrai geras,bet man dar labiau patiko Lancome "Virtuose" thumbup.gif thumbup.gif Virtuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzde: 17 sausio 2009 - 17:04
istikima esu DIor Show smile.gif HR nepatiko visikai schmoll.gif
dabar naudoju EXCEPTIONNEL DE CHANEL
INTENSE VOLUME AND CURL MASCARA thumbup.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2009 01 17, 16:04)
istikima esu DIor Show smile.gif 

Dior Show man ir patinka drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vakar Sarmoje mačiau kažkokį Max Faktor naują tušą. Blakstienas padaro dideles, kaip dirbtines. Bet nerandu foto. Gal kas jau naudojat?
Atsakyti
na pasirodo, jus buvote teisios. dabar MF masterpiece max dazo daug geriau ir ryskiau, kai panaudojau ilgiau. visai patinka, ypac, kad nelipina blakstienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2009 01 17, 18:04)
dabar naudoju EXCEPTIONNEL DE CHANEL
INTENSE VOLUME AND CURL MASCARA  thumbup.gif  wub.gif
user posted image

kaip tik laukiu jo parkeliaujant bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 01 18, 10:45)
Vakar Sarmoje mačiau kažkokį Max Faktor naują tušą. Blakstienas padaro dideles, kaip dirbtines. Bet nerandu foto. Gal kas jau naudojat?

kas per tusas? bent pavadinima gal zinai?

gal falce lash effect mascara?
http://www.maxfactor...fect/shade.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 18 sausio 2009 - 16:25
Man SISLEY Phyto-Mascara Ultra FaCil tusas nepakeiciamas, nes pas mane labai jautrios akys, tai vienintelis, kuris nedirgina ir lengvai nusivalo..taip pat naturaliai atrodo.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 01 18, 17:22)
kas per tusas? bent pavadinima gal zinai?

gal  falce lash effect mascara?
http://www.maxfactor...fect/shade.aspx

Gali būti g.gif Šiandien važiuosiu vėl į tą parduotuvę tai visko išklausinėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 01 19, 08:32)
Gali būti  g.gif Šiandien važiuosiu vėl į tą parduotuvę tai visko išklausinėsiu  mirksiukas.gif

laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 01 19, 22:42)

Taigi, tas naujas tušas Max faktor vadinasi False lash effect

user posted image

Aprašyme rašo, kad blakstienas padaro didelės apimties, kaip dirbtines. Šepetėlis du kartus didesnis.
Gal jau kas išbandėt?
Atsakyti