Iconic pakankamai natūraliai atrodo, jei daug sykių netept bet prieš perkant geriau išmėginkit, nes draugė nusipirko vakar, tai šiandien jau man perleido, nes jai visai nieko gero nesigavo.
Iconic'as ir man ispudzio nepadare... Labai jau naturaliai tikrai padazo
O Lancome Hypnose tai nieko buvo, visai patiko
Dar labai gyre mamytes tusa Helena Rubinstein leopardini, gal sita verta pabandyti?
As planuoju isigyti ji kita savaite
O Lancome Hypnose tai nieko buvo, visai patiko
Dar labai gyre mamytes tusa Helena Rubinstein leopardini, gal sita verta pabandyti?
As planuoju isigyti ji kita savaite
QUOTE(ZBITKA @ 2008 11 29, 13:42)
neblogas volume collagen. paiilgina, bet tankina mazokai. nusivalo neblogai
Man kaip tik atvirščiai. Bet aišku, puikiai tankina vieną sluoksnį užtepus, išskaido blakstienas, o paskui, kaip dauguma tankinančių, kuo daugiau sluoksnių, tuo mažiau tankumo.
QUOTE(prieblanda @ 2008 11 29, 18:52)
Iconic pakankamai natūraliai atrodo, jei daug sykių netept bet prieš perkant geriau išmėginkit, nes draugė nusipirko vakar, tai šiandien jau man perleido, nes jai visai nieko gero nesigavo.
kad man tokias drauges... dior ir givenchy tusu dovanotojas
QUOTE(Mufasa @ 2008 11 29, 19:06)
kad man tokias drauges... dior ir givenchy tusu dovanotojas
io, ir man kartais nuskyla
ale Givenchy rupkė tai byra. apatinių blakstienų išvis nerekomenduojama juo dažyt
QUOTE(sweety123 @ 2008 11 28, 13:01)
laikykit mane, noriu tokiu blakstienu
mergaites cia akivaizdziai matosi kad blakstienos yra priklijuotos bet jei jos butu tokios ir naturalios tokiu ir as nooreciau
Papildyta:
QUOTE(Baltija @ 2008 11 29, 01:05)
mmm cia tai tikrai grazios blakstienos.
Va as naudoju Lancome - Amplicils labai patenkinta ir pailgina ir pastorina.
QUOTE(Baltija @ 2008 11 29, 02:05)
Grazios
[quote=LokiTana,2008 11 29, 22:58]
Ech kad man tokias blakstienas....
Ech kad man tokias blakstienas....
QUOTE(Laurea* @ 2008 11 29, 19:51)
mmm cia tai tikrai grazios blakstienos.
QUOTE(LokiTana @ 2008 11 29, 20:58)
Grazios
ir zivily ačiū
Baltija, tavo akytes ir blakstienos kaip visad
O as jau karta bandziau naujaji Lancome "vibratoriu" ir galiu pasakyt, kad man laaabai patiko
Puikiai ilgina, tankina, riecia, netepa Tik va kaire aki, man su juo sunku padazyt
O as jau karta bandziau naujaji Lancome "vibratoriu" ir galiu pasakyt, kad man laaabai patiko
Puikiai ilgina, tankina, riecia, netepa Tik va kaire aki, man su juo sunku padazyt
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 28, 01:31)
sesuo jį nusipirko, nes aš be skaičiaus jų sunaudojus, n metų pirkau ir kai dažnai matydavau patrupėjusį tušą pas ją, prisiminiau, kad ir man būdavo, tik visą kaltę versdavau ne tušui, o kažkam kitam
man dar iš bandytų tušų patiko Too faced lash injection
HR lash queen
Givenchy Phenomen'Eyes (burbuliukas)
dbr turbūt iš naujo norėčiau išbandyt šitą
man dar iš bandytų tušų patiko Too faced lash injection
HR lash queen
Givenchy Phenomen'Eyes (burbuliukas)
dbr turbūt iš naujo norėčiau išbandyt šitą
ai, tai jauciu uzteks man irgi to maybeline volume , planavau HR pirkt, bet vis nebuvo, o dabar jau nebereikes
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 11 30, 17:28)
Baltija, tavo akytes ir blakstienos kaip visad
ačiū labai