Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai.

man Le 2 patinka, del mazesnio sepetelio apatinem blakstienom, jis man thumbup.gif bet virsutinem tik Dior show wub.gif arba helene rub. tigrinis wub.gif
Atsakyti
max factor 2000 calorie
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 12 07, 12:35)
Man taip pat sis Guerlain tusas nepaliko gero ispudzio, taip pat vokus stipriai tepe  doh.gif  Is vis visi bandyti  Guerlain tusai tik vidutiniai  schmoll.gif

Man Dior Blackout labai smarkiai tepa, net nesitepu seseliu, kai jy naudoju schmoll.gif Bet dazo yspudingai bigsmile.gif
O gal yra kokiu gudrybiu, kad to virsaus taip neteptu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 12 07, 15:26)
Man Dior Blackout labai smarkiai tepa, net nesitepu seseliu, kai jy naudoju schmoll.gif  Bet dazo yspudingai bigsmile.gif

Dior Blackout man irgi tepe doh.gif Man is vis dauguma tusu tepa verysad.gif Gali pabandyt papudruot vokus biria arba kompaktine pudra, daugiau nieko nepadarysi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 06, 16:54)
jei cia tas raudonas su juodu tai- super, labai geras tusas!!! Net visaziste klause, su kuo as cia pasidazius, tai pagalvokit...
Siandien Eurokos akcija MF "Masterpiece Max", net 15 lt pigiau!!!
bet kazkodel nusipirkau Dramatic Look- labai patenkinta, grazu  wub.gif

gal reikes pbandyti 4u.gif
Atsakyti
Aš ir noriu ką iš Lancomo pabandyti,gal Hypnose,Fatale, Definicils....net nežinau,turbūt visus reiktų lotuliukas.gif bandyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 12 07, 15:26)

Tiesiog akies voka pridengti servetele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ragane @ 2008 12 07, 21:19)
Tiesiog akies voka pridengti servetele  mirksiukas.gif

O tai kas is to g.gif Tai juk nevaiksciosi su servetele doh.gif Gal susimaiset - mes kalbam, ne kaip neissitepti voku dazantis, bet ka daryti jei dienos eigoj tusas tepa vokus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 07 gruodžio 2008 - 20:34
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 12 07, 14:35)
Dior Blackout man irgi tepe  doh.gif  Man is vis dauguma tusu tepa  verysad.gif  Gali pabandyt papudruot vokus biria arba kompaktine pudra, daugiau nieko nepadarysi...  verysad.gif

Man vienintelis Too Faced Lash Injection netepdavo. Bet matyt turint tokia riebia oda kaip mano, tai nereik ir tiketis stebuklu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 12 06, 11:18)
ačiū, Jorcy biggrin.gif  man patiko, kad su juo galima išgauti ir natūraliai atrodančias blakstienas, ir "riebiau" pasidažyti  ax.gif

Būtent drinks_cheers.gif bet ir jei riebiau padažai, niekada blakstienos nesulimpa ir ant ju nebūna burbuliukų. thumbup.gif
Papildyta:
Man beveik visi tušai tepa daugiau ar mažiau viršutinį voką. Manau dėl to, kad mano ida linkusi riebaluotis g.gif netepa tik vandeniui atsparūs tušai, kurių nekenčiu. Bet tame tepime aš nieko tragiško nematau, tiesiog laikas nuo laiko pasivalau akytes mirksiukas.gif
Atsakyti
kuo toliau, tuo labiau patinka YSL Faux Cils - gerai issukuoja, pailgina, patankina, uzriecia, galima intensyvuma reguliuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 08, 08:43)
kuo toliau, tuo labiau patinka YSL Faux Cils - gerai issukuoja, pailgina, patankina, uzriecia, galima intensyvuma reguliuoti  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti