Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai.

Tik uz MF tusus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2008 12 06, 12:18)
man ir pigesniu tusu patinka tik Isadora. Turejau kazkoki ilginanti ir tankinnati. kazkaip mascara volume.... panasiai vadinosi, tai sitas geras. nes man nei lorealis, nei joks kitas ir pigiu nepatinka  schmoll.gif

as tai tikrai nemanau,kad uz 50 lt tusas yra pigus,cia jau pinigines storio reikalas.Manau,jog tusas uz 20 lt yra pigus,taciau uz 50 tai tikrai ne.Cia normali kaina.
Atsakyti
Mergaites, kiek Lietuvoje Guerlain Le2 kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2008 12 07, 11:57)
Mergaites, kiek Lietuvoje Guerlain Le2 kainuoja?  ax.gif

jei neklystu berods 120lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 12 07, 12:35)
jei neklystu berods 120lt smile.gif

Labai aciu 4u.gif laukiu jo parkeliaujant, bandysiu ant savo blakstienu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Justyte* @ 2008 12 06, 20:52)
as tai tikrai nemanau,kad  uz 50 lt tusas yra pigus,cia jau pinigines storio reikalas.Manau,jog tusas uz 20 lt yra pigus,taciau uz 50 tai tikrai ne.Cia normali kaina.

drinks_cheers.gif apskritai as nesuprantu, kodel teikiama tiek reiksmes tuso kainai. didele kaina nereiskia, jog tusas bus geras. as renkuosi ne pagal kaina, o pagal tai, kaip tusas dazo. nors turiu draugiu, kurios tusus renkasi pagal taisykle, kad brangus tusas= geras tusas.
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2008 12 07, 12:56)
Labai aciu  4u.gif  laukiu jo parkeliaujant, bandysiu ant savo blakstienu  bigsmile.gif

turiu ji db kaip tik naudoju... siaip neblogas tusas tik man tas 2 sepetelis tai visiskai nereikalingas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 12 07, 13:06)
turiu ji db kaip tik naudoju... siaip neblogas tusas tik man tas 2 sepetelis tai visiskai nereikalingas schmoll.gif

Tik "neblogas"? o ko truksta kad butu geras? smile.gif Man visada buna taip, kad bandau kazka naujo ir vis tiek paskui griztu prie anksciau pamegtu dalyku, jei sitas nuvils, kai kaina tokia nemaza, tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2008 12 07, 13:18)
Tik "neblogas"? o ko truksta kad butu geras?  smile.gif  Man visada buna taip, kad bandau kazka naujo ir vis tiek paskui griztu prie anksciau pamegtu dalyku, jei sitas nuvils, kai kaina tokia nemaza, tai  doh.gif

net ir nzn gerai pagalvojus nepatinka kas jame man kad tepa man jis voku virsu na blakstienos kur link antakiu lieciasi ( tikiuosi suprasit ka noriu pasakyti) blush2.gif o siaip daugiau tai na ka dazo vidutinisku ryskumu, labai gerai atskiria blakstienas, neblogai ilgina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 12 07, 13:22)
net ir nzn gerai pagalvojus nepatinka kas jame man kad tepa man jis voku virsu na blakstienos kur link antakiu lieciasi ( tikiuosi suprasit ka noriu pasakyti) blush2.gif  o siaip daugiau tai na ka dazo vidutinisku ryskumu, labai gerai atskiria blakstienas, neblogai ilgina smile.gif

Man taip pat sis Guerlain tusas nepaliko gero ispudzio, taip pat vokus stipriai tepe doh.gif Is vis visi bandyti Guerlain tusai tik vidutiniai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 12 07, 13:35)
Man taip pat sis Guerlain tusas nepaliko gero ispudzio, taip pat vokus stipriai tepe  doh.gif  Is vis visi bandyti  Guerlain tusai tik vidutiniai  schmoll.gif

gal galetum isskirti is savo bandytu koki geriausia nes jau maniskis Le2 i pabaiga blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 12 07, 13:41)
gal galetum isskirti is savo bandytu koki geriausia nes jau maniskis Le2 i pabaiga blush2.gif  4u.gif

As vis gryztu prie Lancome. Dabar naudoju Lancome Fatale ir naujaji vibruojanti Lancôme Ôscillation Vibrating. Abu labai patinka smile.gif
Atsakyti