Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai.

QUOTE(Mufasa @ 2008 12 05, 14:57)
kazkaip sudetingai viskas skamba doh.gif tingeciau cackintis smile.gif nors tikiu, kad rezultatas thumbup.gif

nieko sudėtingo nematau ax.gif kai nori įspūdingų blakstienų dar ne tą gali padaryt biggrin.gif

QUOTE(Žaliai lyja @ 2008 12 05, 16:27)
Kažkokia tragedija, primą kartą taip negaliu tušo nusipirkt, dažniausiai ateinu ir vos ne pirmą pasitaikiusį imu biggrin.gif

Šiandien nuėjau, pražiūrėjau, tai galvojau arba Telescopic arba Dior koks ilginantis.
Žiūrėjau žiūrėjau, tai Telescopic rudo nebuvo (o gal reik pradėt juodus tušus pirkt), o diorui pinigų pagailėjau (nors realiai skirtumas 10 eurų tarp jų).
Nesuprantu,kas darosi  doh.gif

Teks burtus traukt, nes po išeiginių tai tikrai reik jau nusipirkt  doh.gif

Pasipasakojau  ax.gif  biggrin.gif

man Telescopic nepatiko, lipdė blakstienas viena su kita ir šepetėlis nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 05, 17:54)
nieko sudėtingo nematau  ax.gif kai nori įspūdingų blakstienų dar ne tą gali padaryt biggrin.gif
man Telescopic nepatiko, lipdė blakstienas viena su kita ir šepetėlis nepatiko  schmoll.gif

Ir aš pritariu, kad Telescopic niekam tikęs - sulipdo ir blakstienos kaip stagarai doh.gif Išmesti pinigai į balą...

Juokingiausia tai, kad kai konsultantės paklausiau apie galiojimą, ji pasake, kad šiuo metu gaminami tušai galioja tik mėnesį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaliai lyja @ 2008 12 05, 18:27)
Kažkokia tragedija, primą kartą taip negaliu tušo nusipirkt, dažniausiai ateinu ir vos ne pirmą pasitaikiusį imu biggrin.gif

Šiandien nuėjau, pražiūrėjau, tai galvojau arba Telescopic arba Dior koks ilginantis.
Žiūrėjau žiūrėjau, tai Telescopic rudo nebuvo (o gal reik pradėt juodus tušus pirkt), o diorui pinigų pagailėjau (nors realiai skirtumas 10 eurų tarp jų).
Nesuprantu,kas darosi  doh.gif

Teks burtus traukt, nes po išeiginių tai tikrai reik jau nusipirkt  doh.gif

Pasipasakojau  ax.gif  biggrin.gif

Telescopikas tai mano manymu nevertas nei demesio, nei pinigu doh.gif

O tik toks pasirinkimas, DIOR'as arba Lorealis?

Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2008 12 05, 16:59)
Juokingiausia tai, kad kai konsultantės paklausiau apie galiojimą, ji pasake, kad šiuo metu gaminami tušai galioja tik mėnesį  lotuliukas.gif

kaip jie tokiu vistu randa doh.gif
Atsakyti
Del Telescopik pritariu: pinigai i bala. Nors siaip ne pirkus jo nebuciau - nujauciau, matyt, kad nieko gero - bet cia Mango parduotuvej kazkokia akcija buvo, L`oreal produktu krepselius visiems dalino, tai ir as gavau, neziurint i tai, kad nepirkau nieko smile.gif .
Atsakyti
pritariu del telescopic. si kaip nors damusiu, bet antro tai tikrai nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nestukas @ 2008 11 28, 22:57)
va gavau pries kelias dienas chanel Inimitable.  thumbup.gif  Labai graziai atskiria, paryskina ir pailgina, gal siek tiek tankumo truksta, bet nieko tokio. Is kiek bandziau tai sitas geriausias, taiop pat ir lancome hypnose,net nezinau kuris geresnis. ax.gif

man chanel inimitable NR.2 pagal paciausius. jis sakyciau padaro blakstienas labiau naturalias, bet dazo tvarkingai, gerai atskiria, truputi prailgina, bet jo neilgam uztenka. Norejau bandyti Dior Iconic ir burbuliukas, bet vel nusipirkau savo numyletini - YSL faux cils. Man jis pats paciausias thumbup.gif
Papildyta:
Baltica, labai graziai tavo blakstienos atrodo thumbup.gif jauciu ir as bandysiu too faced. sios firmos man blizgesiukas - putlintojas labai patiko wub.gif
Atsakyti
kaip tik norejau pirkti telescopic tusa ir gerai,kad ilindau cia ir paskaiciu jusu komentarus apie si tusa.Dabar jau visai pasimeciau,ieskau blakstienas ilginancio tuso iki 50 lt.Gal patartumete kanors? ;]
Atsakyti
o man telescopic patiko, graziai pailgino, gal tankinimo mazokai, bet siaip nieko toks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Justyte* @ 2008 12 06, 10:31)
kaip tik norejau pirkti telescopic tusa ir gerai,kad ilindau cia ir paskaiciu jusu komentarus apie si tusa.Dabar jau visai pasimeciau,ieskau blakstienas ilginancio tuso iki 50 lt.Gal patartumete kanors? ;]

man ir pigesniu tusu patinka tik Isadora. Turejau kazkoki ilginanti ir tankinnati. kazkaip mascara volume.... panasiai vadinosi, tai sitas geras. nes man nei lorealis, nei joks kitas ir pigiu nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2008 12 05, 20:31)
Baltica, labai graziai tavo blakstienos atrodo  thumbup.gif

ačiū, Jorcy biggrin.gif man patiko, kad su juo galima išgauti ir natūraliai atrodančias blakstienas, ir "riebiau" pasidažyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 06 gruodžio 2008 - 11:19
QUOTE(Laurea* @ 2008 12 05, 18:53)
O gal kuri bandete Rimmel Glam'eyes Mascara? Ar verta pirkti?

jei cia tas raudonas su juodu tai- super, labai geras tusas!!! Net visaziste klause, su kuo as cia pasidazius, tai pagalvokit...
Siandien Eurokos akcija MF "Masterpiece Max", net 15 lt pigiau!!!
bet kazkodel nusipirkau Dramatic Look- labai patenkinta, grazu wub.gif
Atsakyti