Toliau ieškome tušo tobulom blakstienom
Senoji tema
Siandien gavau Dior Blackout, tai patiko Nors asmeniskai labiausiai patinka Diorshow masyvus sepetelis
O dazo blakstienas manau taip pat.. ? Gal kuris is situ labiau ilgina,ar storina?
QUOTE(Finna @ 2008 11 28, 00:09)
Niekaip nesuprantu, kodėl visom byra, o man ne Sakyčiau kokį kartą pasitaikė, bet gi ne vieną kartą pirkau
Ir Dramatic Look nebyrėjo
Ir Dramatic Look nebyrėjo
sesuo jį nusipirko, nes aš be skaičiaus jų sunaudojus, n metų pirkau ir kai dažnai matydavau patrupėjusį tušą pas ją, prisiminiau, kad ir man būdavo, tik visą kaltę versdavau ne tušui, o kažkam kitam
man dar iš bandytų tušų patiko Too faced lash injection
HR lash queen
Givenchy Phenomen'Eyes (burbuliukas)
dbr turbūt iš naujo norėčiau išbandyt šitą
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 28, 02:31)
sesuo jį nusipirko, nes aš be skaičiaus jų sunaudojus, n metų pirkau ir kai dažnai matydavau patrupėjusį tušą pas ją, prisiminiau, kad ir man būdavo, tik visą kaltę versdavau ne tušui, o kažkam kitam
HR lash queen
HR lash queen
O too faced kaip?
Turiu too faced shampano spalvos blizgi, tai nepasakyciau kad patinka, ne ilgai islieka ant lupu...
QUOTE(LokiTana @ 2008 11 28, 00:34)
O too faced kaip?
Turiu too faced shampano spalvos blizgi, tai nepasakyciau kad patinka, ne ilgai islieka ant lupu...
man patiko, nes tankino, užriesdavo, tik šepetėlis masyvus nevisom galbūt patiktų ir palyginus jis greit sutirštėjo
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 28, 02:36)
man patiko, nes tankino, užriesdavo, tik šepetėlis masyvus nevisom galbūt patiktų ir palyginus jis greit sutirštėjo
Masyvus sepeteliai man patinka, ne sepetelis - o sepetys Toks, kaip DiorShow
Na kita savaite planuoju isigyt HR leoparda, ziuresim
HR lash queen
tokia suma už išbandymą
tai vis tiek per 3-4mėn susinaudoja ar....?
QUOTE(LokiTana @ 2008 11 28, 01:34)
O too faced kaip?
Man too faced nepatiko, neisdaziau, atidaviau sesei del to kad besidazydama nuolat issitepdavau visur aplink akis, ir siaip jis yra ilginantis, o man geriau rieciantis ir nusivalyti ji pakankamai sunku.
Is paskutiniu - isdaziau 2 max factor 2000 calorie su riestu sepeteliu, sakyciau naturaliai padazo ir tikrai uzriecia
O dabar susiviliojusi nuolaidomis nusipirkau Artdeco Lash designer
Tai tikrai neblogas, ryskiai padazo, ir uzriecia, netrupa ziuresiu kaip toliau naudosis.
QUOTE(Baltija @ 2008 11 28, 01:15)
laikykit mane, noriu tokiu blakstienu
o fotošopo nenorit?