QUOTE(vaida.s @ 2008 11 30, 17:48)
aciu visosm kurios padejot del zurnaliuku. bet ziuriu kazkaip vel populiaru pasidare siuvinet
Paveluoti tavo pastebejimai .
As dabar galvoju,-tikrai ne del populiarumo siuvineju . Siuvineju jau 6 metai,-tai pries tiek metu net zurnalu su siuvinejimais nebuvo... O ypac -lietuvisku... O jau kiek laimes buvo,kai isejo pirmas numeris -"siuvinejimas kryzeliu' Dabar tos schemos atrodo juokingai. Kaip ir pirmi mano siuvineti darbai
QUOTE(sizike @ 2008 11 30, 16:21)
nu tiesiog žmogus, kuris sukrovė schemas į puslapį, nenori, kad tos schemos būtų visiems viešai prieinamos ir sudėjo jas "po raktu" ir duoda prisijungimo duomenis tik pažįstamiems asmenims. Iš dalies taip yra dėl to, kad jei schemos - prieinamos viešai, jas sudėjęs asmuo nusižengia intelektinės nuosavybės įstatymui ir puslapio administratorius gali jas bet kada pašalinti be įspėjimo (o kokioj Amerikoj tai dar ir baudą skirtų), nes tai - nelegalu.
Vat ir as buvau nemazai susikaupsusi schemu, bet buvau pritrenkta kai nuoroda i savo archyvus pamaciau net keliuose forumuose, labai nesmagu buvo, nesakau, kad as juos pirkau - irgi kaip sakoma"nuvogiau". Bet deka to, kad nuoroda i mano puslapi atsirado forumuose, daug kas pradejo is mane siusti, todel googlas labai greitai viska panaikino, taip ir as pati likau be schemu. Va taip ir buna, jeigu kam nors bandai gero padaryti. Manau geriau atsiusti pacias schemas zmgui i pasta kuris iesko, negu sumesti nuorodas. Nors is as pati darznai nuorodas sumetu
Merginos, kaip galima nevogti schemučių,kai jūs tokių grožybių pridedat.
Mergaitės vilnietės - gal galite patarti, kur nešti darbelius įrėminti?
QUOTE(Nepomuke @ 2008 12 01, 12:10)
Mergaitės vilnietės - gal galite patarti, kur nešti darbelius įrėminti?
Man pasiule Aruna. Dabar ir as galiu pasiulyti- Dysnos 4. Reminimo dirbtuves. Man tikrai patiko. Ir labai kokybiskai iremino,ir labai pasporta gerai parinko.
Aš taip pat rekomenduoju rėminimo dirbutes Dysnos gatvėje, labai malonus aptarnavimas
didelis AČIŪ, Juratere ir Diudas!
bandysiu ten ir nešti
bandysiu ten ir nešti
O kas galėtų patarti, kur Klaipėdoje nešti rėminti? Bręsta du rėminimai, kiti palauks dar savo eilės
biškiuką rodausi eigą
dar trūksta dviejų tokių porų. Bet atsitiko taip, kad per neapsižiūrėjimą nepamačiau iš karto, kad gijos horizontaliai skiriasi nuo gijų vertikaliai. Pradėjau siuvinėti 4x4 kryžiuką, nors reikėjo 4x3 gal imti. Ir dabar pasukus staltiesę kiti angeliukai bus kitokio dydžio
dar trūksta dviejų tokių porų. Bet atsitiko taip, kad per neapsižiūrėjimą nepamačiau iš karto, kad gijos horizontaliai skiriasi nuo gijų vertikaliai. Pradėjau siuvinėti 4x4 kryžiuką, nors reikėjo 4x3 gal imti. Ir dabar pasukus staltiesę kiti angeliukai bus kitokio dydžio
QUOTE(giedress @ 2008 12 01, 18:24)
biškiuką rodausi eigą
Man tai labai gražu. O dėl kryžiukų dydžio- tai galiu pasakyti savo močiutės žodžiais: "DURNAS NESUPRAS, PROTINGAS NEPADYVYS".
QUOTE(giedress @ 2008 12 01, 18:24)
Bet atsitiko taip, kad per neapsižiūrėjimą nepamačiau iš karto, kad gijos horizontaliai skiriasi nuo gijų vertikaliai. Pradėjau siuvinėti 4x4 kryžiuką, nors reikėjo 4x3 gal imti. Ir dabar pasukus staltiesę kiti angeliukai bus kitokio dydžio
O pabandyk pasukusi staltiesę pasiskaičiuoti ir siuvinėti 4x5 ar kažkaip panašiai. Tada būtų panašaus dydžio.