Merginos, perku aš tuos dizainus ...arba keičiuosi su kitomis siuvinėtojomis, kurios irgi perka
QUOTE(Loretoidas @ 2008 11 29, 23:17)
Merginos, perku aš tuos dizainus ...arba keičiuosi su kitomis siuvinėtojomis, kurios irgi perka
nenoriu izeidinet, tik tiesiog manau kad neviska imanoma susipirkt( vistik tai nemazai kainuoja) . manau kad yra daug bendraujanciu siuvinejanciu merginu, kurios koperuojasi, keiciasi, dovanoja viena kitai jau panaudotas schemas
mano galva pas tave Loretoidai per daug darbu , kad viska susipirktai viena
nenoriu nieko izeist, bet kam prieinama-tas ir perka, o kam ne-belieka pasiimt is neto arba paprasyt pas kitas merginas (dar kazkaip man neteko susidurt kad prasant negauciau)
tik reik moket paprasyt, o ne pasiemus nuotrauka is asmeninio albumo klaust gal kas matet? klauskit pas ta pati asmeni, jau jei negaunat tada jau cia
sweikos visos norejau paklausti kaip jus sklabiat savo issiuvinetus darbus? ar su rankom plaunat ar paprasciausiai i skalbimo masina? ir kai iskalbiat ar kryzeliai nesusiguli neissikraipo?
Aš visad skalbiu rankomis, net nekyla rankos kišti į mašiną. Nors tikrai kažkuri rašė, kad skalbia mašina ir nieko darbui nenutiko
QUOTE(rugsėjė @ 2008 11 30, 09:24)
tik tiesiog manau kad neviska imanoma susipirkt( vistik tai nemazai kainuoja) .
O man tai kitaip atrodo Susipirkti įmanoma, bet tiek kantrybės turėti, kad visus išsiuvinėti Respects
Nors gal čia tik aš tinginė Man paskutiniu metu maloniau pirkti priemones siuvinėjimui arba schemas vogti, negu siuvinėti
QUOTE(seteriuke @ 2008 11 30, 13:09)
sweikos visos norejau paklausti kaip jus sklabiat savo issiuvinetus darbus? ar su rankom plaunat ar paprasciausiai i skalbimo masina? ir kai iskalbiat ar kryzeliai nesusiguli neissikraipo?
aisku... as irgi siu rankom plausiu
QUOTE(rugsėjė @ 2008 11 30, 09:24)
taip yra dėlto, kad mąstai savo galva
Geras vieteles ne tik reikia susirasti, jas reikia ir susikurti
O man visai tas pats kas iš kur gauna schemas. Kaip žmogui patogiau taip jis ir daro. Aš taip pat nieko nenoriu įžeisti.
Tai esmė turbūt ne tame, kad kas nors perka ar keičiasi, esmė tame, kad visi viską nori turėti Ir jei kas nors pasiuvinėja ką nors nematyto, natūraliai visoms kyla klausimas - kaip čia yra, kad aš šito neturiu?
QUOTE(LauraSim @ 2008 11 30, 15:19)
Norėjau paklausti- gal yra atsiradęs kažkoks apribojimas rusų siuvinėjimo psl? nes pvz ir 'cafe-noir' ne prie vis schemų prileidžia gal galima kažkaip tai įveikti ir matyt viską Atleiskit,jei jau apie tai kalbėjot, bet kažkaip neužmačiau
nu tiesiog žmogus, kuris sukrovė schemas į puslapį, nenori, kad tos schemos būtų visiems viešai prieinamos ir sudėjo jas "po raktu" ir duoda prisijungimo duomenis tik pažįstamiems asmenims. Iš dalies taip yra dėl to, kad jei schemos - prieinamos viešai, jas sudėjęs asmuo nusižengia intelektinės nuosavybės įstatymui ir puslapio administratorius gali jas bet kada pašalinti be įspėjimo (o kokioj Amerikoj tai dar ir baudą skirtų), nes tai - nelegalu.