Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(vaida.s @ 2008 11 29, 17:56)
gal zinot kur galima isigyti rusisku zurnaliuku apie siuvinejima kryziuku.dabar taip sunku ju gauti

Vieną rusišką pirkau spaudos kioske Pašilaičiuose. Tik ne kioske "Lietuvos spauda", o tiesiog "Spauda" vadinasi. Tas žurnaliukas vadinasi "Diana Kreativ".
Aš perku lietuvišką "Siuvinežėju kryželiu". Kaina apie 8 Lt, bet išeina tik keturi numeriai per metus- tai ne taip brangiai ir gaunasi.

Atsakyti
QUOTE(vaida.s @ 2008 11 29, 19:56)
gal zinot kur galima isigyti rusisku zurnaliuku apie siuvinejima kryziuku.dabar taip sunku ju gauti

as tai rusiskus pirkau kazkada pegase g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida.s @ 2008 11 29, 18:56)

Parsiduoda Vilniuje,traukiniu stotyje,kioske. mirksiukas.gif Kai paklausi ,tai pardaveja dar susni zurnalu istraukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 11 29, 16:17)
Aš vakar vakare pradėjau savo vilką siuvinėti.

bigsmile.gif o aš tigra pradėjau biggrin.gif

QUOTE(vaida.s @ 2008 11 29, 17:56)

galima užsikakyti paštu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, man reikia schemos kokio nors nesunkaus ir nedidelio paveikslėlio. Reikia paskaitai išsiuvinėti. Kurpiu kaip ką ir nesumastau, gal jūs galėsite man pagelbėti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Safira023 @ 2008 11 29, 20:51)
Sveikutės, man reikia schemos kokio nors nesunkaus ir nedidelio paveikslėlio. Reikia paskaitai išsiuvinėti. Kurpiu kaip ką ir nesumastau, gal jūs galėsite man pagelbėti.  blush2.gif

Pabandyk paieškoti čia. Tikrai rasi visokio sudėtingumo. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū dirstelėsim.
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 11 28, 23:18)
Taigi aš visada bent jau kokių dvidešimt iš karto  doh.gif O dabar skubu baigti Advento kalendorių, maišiukai jau į pabaigą, porėmį turiu, liko tik viską susiūti ir užtempti ant porėmio  biggrin.gif Tik bijau, kad vienos nakties kaip visad pritrūks  rolleyes.gif  Jei įdomu, tai bus toks - čia prancūzų Petits Points dizainas :

Labai gražūs tavo darbeliai 4u.gif
Man vis kyla klausimas iš kur trauki tokius nematytus dizainus - internete knaisiojies?
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2008 11 29, 21:01)
Labai gražūs tavo darbeliai  4u.gif
Man vis kyla klausimas iš kur trauki tokius nematytus dizainus - internete knaisiojies?

kai kurie žmonės dizainus perka smile.gif pilnos interneto parduotuvės jų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 11 29, 21:17)
kai kurie žmonės dizainus perka smile.gif

arba zino atitinkamas vietas kur galima pasiimt ir neperkant mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 29 lapkričio 2008 - 21:45
QUOTE(rugsėjė @ 2008 11 29, 22:44)
arba zino atitinkamas vietas kur galima pasiimt ir neperkant mirksiukas.gif

O gal galėtumėt pasidalinti tomis žiniomis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2008 11 29, 15:30)
thumbup.gif  gal turi foto?

Neturiu. Dabar mažoji niurko tą patalynę, tai net ir nufotografuot nėra kaip. Nieko ten ypatingo. Tiesiog ant kanvos išsiuvinėjau vaikiškus paveiksliukus ir prisiuvau.
Atsakyti