Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Loretoidai doh.gif doh.gif įlindau į tavo picasa, eina sau, daugiau niekur nesu tiek fantastiškai gražių darbų mačius wub.gif wub.gif pailsi akys ir siela nuo tavo nuotraukų ir darbų 4u.gif

ir dar tas advento reikalas...žiauriai gražu bus, jau dabar matau wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 28 lapkričio 2008 - 23:21
Loretoidai, jūsų darbai kaip visada fantastiškai nuostabūs, labai žavūs, tiesiog puikus pasirinkimas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 28 lapkričio 2008 - 23:22
Loretoidai buvau pamiršus, kad tu barbė devindarbė. GAl turi paparstų tulpių schemų?
Atsakyti
O gal kuri nors turėtumėte kokią schemutę staltiesei, kurios kraštai palikti kutuoti? Norėtusi kažkokio vienspalvio ornamento. Ir nebūtinai kalėdinio 4u.gif
Atsakyti
Merginos padekit - pernai tikrai maciau toki vienspalvi Kaledini medi - nors uzmuskit dabar schemos ir net paveiksliuko parodyti nerandu. Gal kuri turit?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yume @ 2008 11 29, 00:08)
niu va pasirodau su jau baigta rozyte  smile.gif
dar neskalbta ir nelyginta, bet vis tiek..  bigsmile.gif

o man nerodo g.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2008 11 29, 01:18)
Taigi aš visada bent jau kokių dvidešimt iš karto  doh.gif O dabar skubu baigti Advento kalendorių, maišiukai jau į pabaigą, porėmį turiu, liko tik viską susiūti ir užtempti ant porėmio  biggrin.gif Tik bijau, kad vienos nakties kaip visad pritrūks  rolleyes.gif  Jei įdomu, tai bus toks - čia prancūzų Petits Points dizainas :

labai grazus wub.gif wub.gif wub.gif
o del vienos nakties - daznai jos pritrunka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2008 11 28, 22:58)
Aš siuvinėjau vaikams patalynę. Niekas ten nesusiskalbia. Jau antras auga toj pačioj. Net į baliklį buvau įkišus, pasirodo siūlų spalva atspari, tai net nenubluko niekas.

thumbup.gif gal turi foto?
Atsakyti
Loretoidas, pasakiško grožio darbai, dvelkiantys prabanga, kupini meilės wub.gif
Atsakyti
na va, ka tik pabaigiau orchidejas, kazaip labai greitai ejosi BS thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2008 11 29, 16:14)
na va, ka tik pabaigiau orchidejas, kazaip labai greitai ejosi BS  thumbup.gif

Labai gražu. wub.gif Aš vakar vakare pradėjau savo vilką siuvinėti.
Atsakyti
Loretoidas
kaip visada surantda tokių įspūdingų dizainų thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
gal zinot kur galima isigyti rusisku zurnaliuku apie siuvinejima kryziuku.dabar taip sunku ju gauti
Atsakyti