Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(libaja @ 2008 11 28, 19:37)
Nežinau, bet va jau pats susirado
šitą paveikslą, sakė, siuvinės po bonsų. Gavau užduotį, schemą surast. Gal kuri galite pagelbėti į linajask@gmail.com  g.gif Būčiau dėkinga  4u.gif

Va kaip tik užtikau
http://photo.163.com...8698/118434670/
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 11 28, 20:02)

tai jau siuvinėsi slapčia ania??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 11 28, 20:15)
tai jau siuvinėsi slapčia ania???  biggrin.gif

aišku topsecret.gif tik nerėk čia taip garsiai... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Registruojuos ir aš

Oi kiek grožių užderėjo wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš dar tik dairinėjuosi ir norėjau paklausti gal žinote kur būtų galima rasti tokio tipo schemų?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 11 28, 21:02)
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 11 28, 18:08)
Nuosirdziai nepatarciau, nes susiskalbs ir t.t. Cia kaip su seilinuku siuvinejimu, jie gaunasi daugiau dekoratyvus, negu praktiski, na bet cia tik mano nuomone  4u.gif Nebent suvinetum koki uztiesala i lovyte.  mirksiukas.gif

Aš siuvinėjau vaikams patalynę. Niekas ten nesusiskalbia. Jau antras auga toj pačioj. Net į baliklį buvau įkišus, pasirodo siūlų spalva atspari, tai net nenubluko niekas.
Atsakyti
niu va pasirodau su jau baigta rozyte smile.gif
dar neskalbta ir nelyginta, bet vis tiek.. bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(yume @ 2008 11 28, 23:08)
niu va pasirodau su jau baigta rozyte  smile.gif
dar neskalbta ir nelyginta, bet vis tiek..  bigsmile.gif

user posted image

Oi kaip gražu, taip ir norisi paimt tą rožę į rankas. O aš ieškau nesudėtingų tulpių. Draugė Kalėdom užsisakė.
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2008 11 28, 21:51)
Sveikos,

Aš dar tik dairinėjuosi ir norėjau paklausti gal žinote kur būtų galima rasti tokio tipo schemų?

Kažkoks labai matytas nykštukėlis bigsmile.gif O tiesiai manęs paprašyti nenori g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 11 28, 23:49)
Kažkoks labai matytas nykštukėlis  bigsmile.gif O tiesiai manęs paprašyti nenori  g.gif

seniai matyta, ką dabar siuvinėji?
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 11 29, 00:10)
seniai matyta, ką dabar siuvinėji?

Taigi aš visada bent jau kokių dvidešimt iš karto doh.gif O dabar skubu baigti Advento kalendorių, maišiukai jau į pabaigą, porėmį turiu, liko tik viską susiūti ir užtempti ant porėmio biggrin.gif Tik bijau, kad vienos nakties kaip visad pritrūks rolleyes.gif Jei įdomu, tai bus toks - čia prancūzų Petits Points dizainas :

user posted image
Atsakyti