Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(ruci @ 2008 12 15, 11:36)
Neradau tinkamo... Galvoju, gal prie Hyper Maximos esančioj Casa Lana yra? mastau.gif

Lietuvoj išvis daugia niekur siuvinėjimui gero lino nėra pirkti smile.gif
nelabai įsivaizudoju, kaip kasiuluose neradai, ten daugybė to lino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 12 15, 11:45)
Lietuvoj išvis daugia niekur siuvinėjimui gero lino nėra pirkti smile.gif
nelabai įsivaizudoju, kaip kasiuluose neradai, ten daugybė to lino smile.gif
Lino tai radau, bet norėjau tamsaus... Gal ne juodo, bet gerokai tamsaus...
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 12 15, 11:58)
Lino tai radau, bet norėjau tamsaus... Gal ne juodo, bet gerokai tamsaus...

na lino parduotuvėse bet kokios spalvos lino gautum, tik kad su juo jau reiktų pavargti doh.gif iš bėdos gal ir galima paprastą, ne siuvinėjimui skirtą, imti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliuz @ 2008 12 15, 11:45)
Endzi, o kokia medziaga tavo, kad iseina 6 siulais siuvinet? Turetu visas kilimelis gautis, esu toki viena macius. Daznai ir schemose raso, kiek giju reiktu imti. Dazniausiai eina 2, o Backsticui 1.
O cia mano kelios smukmenos per 2 vakarus.
user posted image
user posted image

na ka as zinau pirkau universalinei siulus ir ta medziaga siuvinejimui, as dar buvau cia pas jus uzklydus, galvojau kodel pas mane ne taip visai, kryzelio kazkaip neižsimato, o kad siulas perstoras tai kazakip nepagalvojau, a tai kaip nustatyt siulu skaiciu jei nera nurodyta schemoj?ir dar norejau paklausti del remenimo, o jus visos kazkur nesat ar ir pacios reminat, nes vistiek man reiks ireminti tas karves, bet musu mieste nezinau kur cia iremintu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 15 gruodžio 2008 - 12:37
QUOTE(Endži @ 2008 12 15, 12:24)
na ka as zinau pirkau universalinei siulus ir ta medziaga siuvinejimui, as dar buvau cia pas jus uzklydus, galvojau kodel pas mane ne taip visai, kryzelio kazkaip neižsimato, o kad siulas perstoras tai kazakip nepagalvojau, a tai kaip nustatyt siulu skaiciu jei nera nurodyta schemoj?ir dar norejau paklausti del remenimo, o jus visos kazkur nesat ar ir pacios reminat, nes vistiek man reiks ireminti tas karves, bet musu mieste nezinau kur cia iremintu g.gif

o tai ant kelintos aidos siuvinėji? jei ant 14, tai geriausia trim siūliukais siuvinėt, kitaip kartais medžiaga persišviečia mirksiukas.gif jei smulkesnė, tai dviejų užtenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 12 15, 13:44)
o tai ant kelintos aidos siuvinėji? jei ant 14, tai geriausia trim siūliukais siuvinėt, kitaip kartais medžiaga persišviečia  mirksiukas.gif  jei smulkesnė, tai dviejų užtenka  smile.gif

kad as nesuprantu ka ta aida reiskia blush2.gif labai atsiprasau kad cia su tokiais kvailais klausimais doh.gif tai reikes kita karvute su 3 siulais daryt. dar snukucio krastus teko su kita visai spalva daryt, nes schemoj nebuvo nurodytu numeriuku siulu, tai as kai bandziau taikyt, tai pasirodo per sviesia paiemiau doh.gif na nuforkinsiu parodysiu ka as ten pridirbau, na kaip pirmam darrbui gal nieko baisaus, kaip sakoma pirmas blynas buna dazniausiai prisvyles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2008 12 15, 13:04)
kad as nesuprantu ka ta aida reiskia blush2.gif labai atsiprasau kad cia su tokiais kvailais klausimais doh.gif tai reikes kita karvute su 3 siulais daryt. dar snukucio krastus teko su kita visai spalva daryt, nes schemoj nebuvo nurodytu numeriuku siulu, tai as kai bandziau taikyt, tai pasirodo per sviesia paiemiau doh.gif na  nuforkinsiu parodysiu ka as ten pridirbau, na kaip pirmam darrbui gal nieko baisaus, kaip sakoma pirmas blynas buna dazniausiai prisvyles 4u.gif

aida, tai kryžiukams skirta medžiaga biggrin.gif tai paskaičiuok, kiek kryžiukų telpa į 10 cm. čia lentelė aidos tankumui nustatyti

Aida 14 - 55 kvadratėliai į 10 cm
Aida 16 - 63 - kvadratėlių į 10 cm
Aida 18 - 72 - kvadratėlių į 10 cm
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 12 15, 14:21)
aida, tai kryžiukams skirta medžiaga  biggrin.gif  tai paskaičiuok, kiek kryžiukų telpa į 10 cm. čia lentelė aidos tankumui nustatyti

Aida 14 - 55 kvadratėliai į 10 cm
Aida 16 - 63 - kvadratėlių į 10 cm
Aida 18 - 72 - kvadratėlių į 10 cm

ok namie grizus paksaiciuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 12 15, 11:17)
Klausykit, o kur Kaune pirkti lino? Senamiestyje žiūrėjau dvejose vietose, tai tik Aida... blush-anim-cl.gif

Paprasto lietuviško yra laisvės al. priešais centrinį knygyną,Urmo bazėj, "traukinio rampoj" gal 4 sandėlys-einant traukinio pusėj per langą matosi.
Atsakyti
Jei paprasciau tai 16 kanva 10 languciu lygu 2 cm.
Atsakyti
Labas, merginos, gal kuri turit leltele, ar zinot kur rast, kad galetu is anchor ar dmc pasiversti i ariadna
Atsakyti
user posted image

Gal kas žinote, kur rasti šios gražuolės schemutę?
Pačiai rasti nesiseka, galery.ru. Nimue katalogai arba užrakinti, arba būtent šios schemutės nėra. cray.gif

Papildyta:
QUOTE(ugniomama @ 2008 12 15, 16:23)
Labas, merginos, gal kuri turit leltele, ar zinot kur rast, kad galetu is anchor ar dmc pasiversti i ariadna

Ariadna paletė neturi tiek spalvų, kiek Anchor ar DMC. Kažkada ir aš ieškojau konvertavimo lentelės į Ariadna siūlus, bet neradau, manau, kad ir nėra.
Atsakyti