Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Ačiū visoms atsiliepusios į pagalbos šauksmą. Schemutę jau turiu ir atsispausdinau ryt lėksiu pirkt siūlų ir kibsiu į darbą.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 14, 21:17)
gražiai kraštelį prisiuvai. Išduok paslaptį, kaip bangavai?

ta juostelė sudygsniuojama ir suraukiama

user posted image
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 12 14, 21:09)
O štai mano paskutis, ketvirtasis katinas. Po švenčių reiks bandyti visus nešti į rėminimo dirbtuves.

user posted image

o koks grazus wub.gif as siemet labai galvojau ka padovanot bendradarbems keliom, tai sugalvojau issiuvinet karvutes, tik nezinau pas jus kazkaip tas kryziukas taip graziai matosi, o pas mane kazkaip nelabai, gal siula perstora as imu? g.gif pirkau tuos siuvinejimui, nors is manes tokia ir siuvinetoja, mokykloj kelis kart siuvinejau ir viskas lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
gal siula perstora as imu?

O gal tu visais 6 ir siuvineji?
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 12 14, 21:30)
o, paukščiuk, schemutė iš galvos "ištraukta"? ax.gif Ar gal čia koks spec. rinkinukas buvo? Nes atrodo tai laaaaaaaaaaabai gražiai wub.gif

nea, schemutė nuo RP egutės pasiskolinau. Ačiū
http://cobectb.galle...atch?a=wtK-bscx
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 15, 07:22)
ta juostelė sudygsniuojama ir suraukiama

supratau, reiks kada pamėginti 4u.gif

Endži pasižiūrėk, gal padės
http://lunaticlun.ga...atch?a=vru-bdlM
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 12 15, 10:39)
O gal tu visais 6 ir siuvineji?

aga visais 6, o kiek reikia? blush2.gif speju cia mano klaida, bet ka jau padarysi viena jau taip irsiuvinejau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 15, 11:06)

man neatidaro tos nuorodos, nes as nepriregistravus ax.gif
Atsakyti
Endzi, o kokia medziaga tavo, kad iseina 6 siulais siuvinet? Turetu visas kilimelis gautis, esu toki viena macius. Daznai ir schemose raso, kiek giju reiktu imti. Dazniausiai eina 2, o Backsticui 1.
O cia mano kelios smukmenos per 2 vakarus.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2008 12 15, 10:21)
aga visais 6, o kiek reikia? blush2.gif speju cia mano klaida, bet ka jau padarysi viena jau taip irsiuvinejau doh.gif
Papildyta:

man neatidaro tos nuorodos, nes as nepriregistravus ax.gif

bandau kitaip įkelti
user posted image

šis dar labai geras pradžiamokslis
http://ausrines.pusl...dziamokslis.php

Egliuz gražios smulkmenės 4u.gif
Atsakyti
Klausykit, o kur Kaune pirkti lino? Senamiestyje žiūrėjau dvejose vietose, tai tik Aida... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Ruci pasiziurek www.kasiulai.lt Seimininke kauniete, jei rasi ka tinkamo, susitarsi, kaip apsiimt be siuntimo:)
Pauksciukas, malonu, kai kas pagiria, nes ir mazmoziai laiko suryja. Kaip mano pussesere mete siuvinejima tik todel, kad labai daug kartu reikia isvert ir ivert siula jei imi kitos spalvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliuz @ 2008 12 15, 11:24)
Ruci pasiziurek www.kasiulai.lt Seimininke kauniete, jei rasi ka  tinkamo, susitarsi, kaip apsiimt be siuntimo:)
Neradau tinkamo... Galvoju, gal prie Hyper Maximos esančioj Casa Lana yra? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 12 15, 11:36)
Neradau tinkamo... Galvoju, gal prie Hyper Maximos esančioj Casa Lana yra? mastau.gif

Nėra ten schmoll.gif Net aidos pasirinkimas labai ribotas.
Atsakyti