Ačiū merginos
milka super katulis
Oi koks katinas. Tiesiog katinišča.
Ačiū, paukščiuk, turėčiau susigaudyt. Turbūt ir bus ta bėda, kaip sakė Labutuliukas, kad vidurinę skylutę per didelę darydavau. Nu reikės baigus siuvinėt paeksperimentuot. Dar kartą ačiū, merginos.
Milka@, puikus katinėlis. Baigiu ir aš susigundyt jais...
Ačiū mergaitės
O man jau jie nelabai Bet tikiuosi, kai įrėminsiu pamilsiu iš naujo. Svarbu rėmą gerai parinkti, o tai man sunkiausias darbas
QUOTE(laujus @ 2008 12 14, 21:36)
O man jau jie nelabai Bet tikiuosi, kai įrėminsiu pamilsiu iš naujo. Svarbu rėmą gerai parinkti, o tai man sunkiausias darbas
QUOTE(milka@ @ 2008 12 14, 22:40)
Ačiū mergaitės
Vat aš irgi pastebėjau, kad kol išsiuvinėji, darbas man irgi ima nebepatikti. Taip numestos guli aguonos - beliko ten kokiai porai valandų prisėst ir užbaigt paskutinę vazelę - nu bet niekaip negaliu prisiverst - nebepatinka, nors taip jų norėjau ir vieta jau numatyta yra...
Beje, paukščiuk, pamiršau pagirti eglutę - būčiau nepatikėjus - taip gražu, elegantiška, kaip iš kokio žurnalo
QUOTE(milka@ @ 2008 12 14, 20:09)
O štai mano paskutis, ketvirtasis katinas. Po švenčių reiks bandyti visus nešti į rėminimo dirbtuves.
Papildyta:
Kažkuri iš Jūsų buvo įdėjusi internetinę nuorodą, kur galima pasirinkti rėmelius, pasportą ir pažiūrėti, kaip atrodys darbas... Gal kuri turit išsisaugojus? Būčiau labai dėkinga
Didžiulis jum ačiū, ir pati nustebau, kad šį kart pavyko su fotiku sutarti.
rugsėje, taip, siuvinėjau blizgiu mėlynu siūlu, gyvai žiūrisi visai neblogai. Darbeliai super, noriu pagirti, kad labai daaaug darbų spėji padaryti
rugsėje, taip, siuvinėjau blizgiu mėlynu siūlu, gyvai žiūrisi visai neblogai. Darbeliai super, noriu pagirti, kad labai daaaug darbų spėji padaryti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 14, 21:10)
, siuvinėjau blizgiu mėlynu siūlu,
fotkej matai viena -realybej visada graziau atrodo, o as matau zalia eglute , sunku blizganti siula nufotkyt
uz gerus zodzius aciu, bet ne tiek jau ir daug kiek noreciau
Beja rugsėje, galvojau, kad rodai du skirtingus darbus, labai spalvos skiriasi, gražiai kraštelį prisiuvai. Išduok paslaptį, kaip bangavai?
Papildyta:
na daugiau mes visos norėtumėm, bet gyvenimas tuom nesibaigia
Papildyta:
na daugiau mes visos norėtumėm, bet gyvenimas tuom nesibaigia
o, paukščiuk, schemutė iš galvos "ištraukta"? Ar gal čia koks spec. rinkinukas buvo? Nes atrodo tai laaaaaaaaaaabai gražiai