Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(wioletukas @ 2008 12 14, 15:43)
O gal turi skanerį?
.

neturiu schmoll.gif
bet gal ryt atsisauks merginu kurios turi, paprastai darbo dienom aktyvesnes buna
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 12 14, 16:07)
Sveikos,

Seniai lankiausi pas jus, bet va dabar reikia jūsų pagalbos: Gal kuri turit tulpių triptiką kur pumpuras, po to besiskleidžianti ir išsiskleidusi tulpė. Labai reikia. Ačiū iš anksto.

Ar tik ne šitų ieškai?
user posted image
Spausk ant nuotraukos ir įeisi į mano albumėlį - ten rasi ir schemas
Atsakyti
Beje, ir man reikia jūsų pagalbos (bet jaučiu pasirodysiu kaip blondinė blush2.gif ). Radau internete eilinę superinę idėją - mažas pasiuvinėtas prijuostėles buteliam. Jei kas norės - spauskit ant nuotraukos - įlįsit į mano albumėlį, ten bus ir schemutės. Taigi pradėjau jau siuvinėt vieną nykštuką, bet pamaniau, kad dar įdomiau būtų, jei maža bumbuliuką iš siūlų padaryčiau. Tik žinokit niekaip neatgaminu, kaip jį padaryt. Kažkada mokyklos laikais tik teko daryt, tai vyniojau ir taip ir anaip ant išsikirpto šabloniuko apskritimo, nu bet nesigauna - ir vsio schmoll.gif - faktas, kad kažką ne taip darau. Gal kuri matėt kur kokią nuorodėlę, labai prašau įmesti, kaip tuos bumbuliukus daryt...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2008 12 14, 17:34)
... bet pamaniau, kad dar įdomiau būtų, jei maža bumbuliuką iš siūlų padaryčiau. Tik žinokit niekaip neatgaminu, kaip jį padaryt. Kažkada mokyklos laikais tik teko daryt, tai vyniojau ir taip ir anaip ant išsikirpto šabloniuko apskritimo, nu bet nesigauna - ir vsio  schmoll.gif - faktas, kad kažką ne taip darau. 

Reikia vynioti ne ant apskritimo, bet ant ratuko. Ta prasme nupiesk dar viena apskritima viduryje esamo ir ji iskirpk. Beje, reikalingi 2 sablonai. Juos apsukus siulu reikia perkirpti per viduri tarp sablonu ir suristi per viduri.
Ir patirties galiu pasakyti, kad padaryti grazu maza bumbuliuka is siuvinejimo siulu labai sunku (man neisejo).
Atsakyti
Temos apacioje naujas darbelis, kam idomios mano smulkmenos:)
http://www.supermama...2#entry22271023
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 12 14, 19:46)
Reikia vynioti ne ant apskritimo, bet ant ratuko. Ta prasme nupiesk dar viena apskritima viduryje esamo ir ji iskirpk. Beje, reikalingi 2 sablonai. Juos apsukus siulu reikia perkirpti per viduri tarp sablonu ir suristi per viduri.
Ir patirties galiu pasakyti, kad padaryti grazu maza bumbuliuka is siuvinejimo siulu labai sunku (man neisejo).

Nu lyg taip ir dariau.... Bet kai perkirpdavau, matyt kažkaip ne taip surišdavau, kad visi siūlai pasileisdavo kas kur... Bandysiu dar sykelį, ačiukas labutuliuk 4u.gif

beje, Egliuz, geras, tu jau išsiuvinėjus tokią prijuostėlę. Labai gražu.
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2008 12 14, 18:22)
Nu lyg taip ir dariau.... Bet kai perkirpdavau, matyt kažkaip ne taip surišdavau, kad visi siūlai pasileisdavo kas kur...  Bandysiu dar sykelį, ačiukas labutuliuk 4u.gif

Arba vidinis ratukas perdidelis, arba permazai privyniojai.
Atsakyti
laujus tuoj įkelsiu nuotraukytes, kaip bumbuliuką padaryti

Papildyta:
tikiuosi suprasi

user posted image
user posted image

turiu ir aprašymą, jei reikia įkelsiu
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2008 12 14, 18:22)
Nu lyg taip ir dariau.... Bet kai perkirpdavau, matyt kažkaip ne taip surišdavau, kad visi siūlai pasileisdavo kas kur...  Bandysiu dar sykelį, ačiukas labutuliuk 4u.gif

beje, Egliuz, geras, tu jau išsiuvinėjus tokią prijuostėlę. Labai gražu.

Aciu:) Man tai apskritai ten netruksta jokiu bumbuliuku:)
Atsakyti
Buvau gavus dovanų iš Toli eglutę, ilgai galvojau ką gražaus padarius. Štai kas gavosi smile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Labai gražu. wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif
Vis paskitinėju, pasigrožiu jūsų darbeliais, bet patingiu paraštyti ir pagirti blush2.gif
Rugsėje, labai originalus kalėdinis darbelis thumbup.gif Ir tavo albumėli peržiūrėjau. Labiausiai man įstrigo undinė wub.gif ir rėmas labai gražus thumbup.gif
Paukščiuk, puiki eglutė wink_3.gif Jau matau kaip senis pas jus keliauja su dovanomis 000054.gif
Ruci, labai subtilus, dailus darbelis wub.gif

O štai mano paskutis, ketvirtasis katinas. Po švenčių reiks bandyti visus nešti į rėminimo dirbtuves.

user posted image
Atsakyti