Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Agnytea @ 2008 12 12, 21:06)
labai orginalus darbeliai  thumbup.gif
o as siandien pridaviau reminti viena darbeli, kai suzinojau kaina, pasigailejau kad ir antro nepasiimiau, reikes nunesti pasiemant  cool.gif
sestadieni atsiemu, oj kai laukiu gautinio varianto, nes labai ilgaimeciausi ir rinkau pasporta su remu  doh.gif

norejau paklaust ax.gif blush2.gif o kur cia reminai irkiek mokejai? blush2.gif
[quote=ruci,2008 12 13, 08:31]Pas mane dar vienos pabaigtuvės yahoo.gif
user posted image+user posted image

wub.gif labai grazu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RSebes: 13 gruodžio 2008 - 18:55
Sveikos, mergaitės ax.gif
QUOTE(ruci @ 2008 12 06, 14:43)

QUOTE(ruci @ 2008 12 12, 01:01)
Ačiū už pagyrimus ir klausimus aciuks.gif Ir dar - žinokit pas mane pabaigtuvės yahoo.gif clap_1.gif

ruci, jau kokie gražūs darbeliai thumbup.gif o tie žaisliukai ant staltiesės eglučių iš viso nuostabūs wub.gif
QUOTE(Florestina @ 2008 12 11, 22:50)
Pirkau "Višitijie kartiny". Ne nauji, vienas pernai metų gruodžio, kitas šių metų balandžio. Šiaip tai gražių schemų yra. smile.gif

aš iš šito žurnaliuko irgi siuvinėju vieną paveikslėlį, flamenko šokėją.

Bet kol kas viskas numesta į šalį... Vargau vargau su ta staltiese (su 8 angeliukais kur turėjo būt), planuose buvo ją baigti iki šio savaitgalio, kad savaitė iki kalėdų ji jau būtų suruošta. Bet... mano turtas iškrėtė man pokštą nemenką, atgulėm mes ligoninėn, tai mano staltiesė taip ir liks su 4 angelais verysad.gif ką darysi... na bet bent jau mažiau galvojimo biggrin.gif teks kitoms kalėdoms ruoštis iš naujo ax.gif

pervertus temą pamačiau be galo, be krašto gražių darbelių, net širdelė atsigavo wub.gif
Atsakyti
beje, taip esu pasiilgus kompo, kad nutariau šiek tiek aptvarkyti mūsų temukes. Sukūriau naują temukę, bet jos dar nepaleidau. Va čia ją įdėjau. Kas nepatingės, tas galės paleisti, beliks tik nukopijuoti blush2.gif Beje, naujos temos numerėlis turėtų būti 55 4u.gif
Atsakyti
kaledine tema paveikslelis, siandien galutinai sutvarkytas, belieka tik pakabint
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 12 13, 21:13)
beje, taip esu pasiilgus kompo, kad nutariau šiek tiek aptvarkyti mūsų temukes. Sukūriau naują temukę, bet jos dar nepaleidau. Va čia ją įdėjau. Kas nepatingės, tas galės paleisti, beliks tik nukopijuoti blush2.gif Beje, naujos temos numerėlis turėtų būti 55 4u.gif

Manau zuikeli padirbejai is peties..... thumbup.gif Tai pati ir nepamirsk jos paleisti drinks_cheers.gif Lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 13, 22:20)
kaledine tema paveikslelis, siandien galutinai sutvarkytas, belieka tik pakabint
thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
giedress niu šaunuole tu, gerai pasidarbavai

rugsėje super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Gražu labai, Rugsėja. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 13, 23:20)

gražus, nematytas ir gražiai sutvarkytas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Seniai lankiausi pas jus, bet va dabar reikia jūsų pagalbos: Gal kuri turit tulpių triptiką kur pumpuras, po to besiskleidžianti ir išsiskleidusi tulpė. Labai reikia. Ačiū iš anksto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wioletukas: 14 gruodžio 2008 - 14:20
QUOTE(wioletukas @ 2008 12 14, 14:07)
Gal kuri turit tulpių triptiką kur pumpuras, po to besiskleidžianti ir išsiskleidusi tulpė.

neseniai istryniau is kompo ir 'siuksliadeze " isvaliau doh.gif , turiu tik atspausdinta , gal kas kitas tures, nes kaip dazniausiai nutinka nete albumai pratrinti, kur dar buvo galima rast, bet jei neatsiras kas turi tai parasyk i az duomenis galeciau pastu persiust
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 14 gruodžio 2008 - 15:32
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 14, 16:31)
neseniai istryniau is kompo ir 'siuksliadeze " isvaliau doh.gif , turiu tik atspausdinta , gal kas kitas tures, nes kaip dazniausiai nutinka nete albumai pratrinti, kur dar buvo galima rast, bet jei neatsiras kas turi tai parasyk i az duomenis galeciau pastu persiust

O gal turi skanerį? Tada galima būtų nuskanuot ir persiustum paštu.
Atsakyti