Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Dvi @ 2008 12 09, 12:41)
Kuris tinka? SICIA

o kas nors buvote siuvinejusios ar bent matete issiuvinetus kuriuos nors is tu drakonu? man kazkaip baugu, kad tie piesiniai labai smulkus, o schemos nepakankamai detalios atrodo. O gal as klystu? Mat mano vaikis alpsta del visokiu drakonu-pabaisu, tai dairausi ax.gif
Atsakyti
Štai ką nusižiūrėjau toliau siuvinėti...
user posted image
Atsakyti
ruci, žiūriu, tu mėgsti tokius smulkučius darbelius biggrin.gif bet kiek ilgai reikėjo man į tą tavo išsirinktąjį paveiksliuką žiūrėt, kol įžiūrėjau, kas ten lotuliukas.gif kai pasididinau, tai nesupratau, kas ten, tik iš mažesniojo daėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 12 12, 16:00)
ruci, žiūriu, tu mėgsti tokius smulkučius darbelius  biggrin.gif bet kiek ilgai reikėjo man į tą tavo išsirinktąjį paveiksliuką žiūrėt, kol įžiūrėjau, kas ten  lotuliukas.gif kai pasididinau, tai nesupratau, kas ten, tik iš mažesniojo daėjo  lotuliukas.gif
Nieko nesupratau... mastau.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 12 12, 16:00)
ruci, žiūriu, tu mėgsti tokius smulkučius darbelius  biggrin.gif bet kiek ilgai reikėjo man į tą tavo išsirinktąjį paveiksliuką žiūrėt, kol įžiūrėjau, kas ten  lotuliukas.gif kai pasididinau, tai nesupratau, kas ten, tik iš mažesniojo daėjo  lotuliukas.gif
Apie kurį darbą šneki? Apie mano naująjį pasirinkimą siuvinėjimui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 12 gruodžio 2008 - 17:01
QUOTE(ruci @ 2008 12 12, 17:00)
Apie kurį darbą šneki? Apie mano naująjį pasirinkimą siuvinėjimui?

aha, apie tą naująjį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 12 12, 12:30)
Originalus darbas. Gražu labai. wub.gif

aciu blush2.gif oro_buckis.gif
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 12, 14:13)

RSebes, sveikinu pabaigus darbeli!!  4u.gif o sekantis siam i pora kuris?  biggrin.gif

na ruosiuosi labai panasu dar viena g.gif , o paskui kibsiu y sunkesnius bigsmile.gif
Atsakyti
Šiandien buvau užėjus Kaune hyper maximoj į siuvimo reikmenų parduotuvę. Tai ten yra tokie nedideli raktų pakabukai, su medžiaga, siuvinėjimo siūlais ir schema (bet schemos tai man visai nepatiko.. ax.gif ), ir kainuoja 13,99 Lt doh.gif tai kažkaip praėjo noras pirkt..
Atsakyti
labai orginalus darbeliai thumbup.gif
o as siandien pridaviau reminti viena darbeli, kai suzinojau kaina, pasigailejau kad ir antro nepasiimiau, reikes nunesti pasiemant cool.gif
sestadieni atsiemu, oj kai laukiu gautinio varianto, nes labai ilgaimeciausi ir rinkau pasporta su remu doh.gif
Atsakyti
Pas mane dar vienos pabaigtuvės yahoo.gif
user posted image+user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 13 gruodžio 2008 - 09:55
QUOTE(ruci @ 2008 12 13, 11:31)

Nu tu pavarai, ruci bigsmile.gif Šiaip labai dailu.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 12 13, 09:31)

Labai gražu. thumbup.gif Aš tai paskutiniu metu apsileidau su darbu. Nieko, baigsis atostogos darbe naktim pribaigsiu.
Atsakyti