Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(trixi @ 2008 12 11, 15:51)
mielosios, brangiosios  smile.gif pas ne viena jusu maciau raktu pakabukus.... visi jie  thumbup.gif  reikia ir man tokio, bet niekaip nesuprantu kaip jus ten įmontuojat tas siuvinėtas grožybes ir kur gauti tusciu tu pakabuku?????

Jei noresi uzsisakyti internetu, parasyk az, duosiu vienos saunios merginos kontaktus. Uz 3 vnt. pakuote moku 9,50 lt. be siuntimo. Taip pat ji prekiauja ir kitokiais dalykeliais siuvinejimui. O jie buna paruosti. Ta prasme neuzdaryti. Tai issiuvineji darbeli, apkerpi, idedi ir uzdarai. 1,5 - 4 val. darbelis, bet dovana greita ir sauni.

Florestina o kokius zurnalus pirkai? Siaip seni numeriai ir kainuoja po 5 lt. vidut. Tik deficitas baisingas:) O dabar ziurejau lietuvos paste galima uzsiprenumeruot "Visivaju kriestikom" (nu mano pats paciausias), bet nesuprantu kiek tu numeriu iseina, Ir isvis tik nuo 4 men. gali gaut, o prenumeruot galima arba 3 arba 6 men.
Atsakyti
QUOTE(Egliuz @ 2008 12 11, 22:36)

Florestina o kokius zurnalus pirkai? Siaip seni numeriai ir kainuoja po 5 lt. vidut. Tik deficitas baisingas:) O dabar ziurejau lietuvos paste galima uzsiprenumeruot "Visivaju kriestikom" (nu mano pats paciausias), bet nesuprantu kiek tu numeriu iseina, Ir isvis tik nuo 4 men. gali gaut, o prenumeruot galima arba 3 arba 6 men.

Pirkau "Višitijie kartiny". Ne nauji, vienas pernai metų gruodžio, kitas šių metų balandžio. Šiaip tai gražių schemų yra. smile.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus ir klausimus aciuks.gif Ir dar - žinokit pas mane pabaigtuvės yahoo.gif clap_1.gif
Juodas siūlas dėl to, kad neturėjau balto... O kitoks, mano nuomone, prie turimo melsvo lino nesižiūrėtų... Kai tik nusipirksiu kitokios spalvos lino, tai su raudonu ir baltu siūlu darysiu... blush-anim-cl.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 12 gruodžio 2008 - 01:03
Ruci,
kokia Tu šaunuolė thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 12 12, 02:01)
Ačiū už pagyrimus ir klausimus aciuks.gif Ir dar - žinokit pas mane pabaigtuvės yahoo.gif clap_1.gif
Juodas siūlas dėl to, kad neturėjau balto... O kitoks, mano nuomone, prie turimo melsvo lino nesižiūrėtų... Kai tik nusipirksiu kitokios spalvos lino, tai su raudonu ir baltu siūlu darysiu... blush-anim-cl.gif

Sveikinu su pabaigtuvėmis 4u.gif Labai kruopštu, dailu. Super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 12 12, 02:01)
user posted image

Labai grazu, tikra saunuole
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 12 12, 01:01)

Man dizainas patinka, bet gal reikejo bent su kokiu melynu atspalviu daryti?
Atsakyti
ruci Labai graziai ziurisi thumbup.gif
Atsakyti
ruci, prisidedu prie visų pagyrų, tikrai šaunus darbelis bigsmile.gif sveikinu su pabaigtuvėm thumbup.gif o ką dabar su juo darysi? rėminsi? bigsmile.gif
Atsakyti
na ir as pabaigiau kol mano aukselis miegojo pietu miego clap.gif karsta.gif liko tik iskalbt ir iremint biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RSebes: 12 gruodžio 2008 - 13:10
QUOTE(RSebes @ 2008 12 12, 13:08)
na ir as pabaigiau kol mano aukselis miegojo pietu miego  clap.gif karsta.gif  liko tik iskalbt ir iremint  biggrin.gif

Originalus darbas. Gražu labai. wub.gif
Atsakyti
ruci, dailus darbelis 4u.gif ir as buvau lyg ir susigundzius draugei issiuvineti, bet paskui pagalvojau kad jai gali nepatikti .. jai tokie aiskesni tinka smile.gif bet man paciai tikrai dailus jis 4u.gif

RSebes, sveikinu pabaigus darbeli!! 4u.gif o sekantis siam i pora kuris? biggrin.gif
Atsakyti