Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Pasirodau:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 12 11, 17:20)
Pasirodau:

swoon.gif Labai labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliuz @ 2008 12 11, 15:51)
Grazu, bet dariau viena darba pagal rinkini ant 18-os tai buvo rekomenduojama su 1 siulu siuvinet:)

Ne visada pagal rekomendacijas padarytas darbas buna grazus. Pvz, dauguma darbu rekomenduojama siuvineti ant Aida 14, bet jie kur kas graziau atrodo jei naudojama Aida 18 ar linas. Ir dar viskas priklauso nuo dizaino. Kai kur atskiros detales siuvinejamos skirtingais siulu kiekiais efektui isgauti.
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2008 12 11, 01:02)
Darbai siuvinėti pagal nevykusias schemas:
http://feechka-khv.g...atch?a=rwr-ba3k

blink.gif blink.gif blink.gif siaubas, nu net sirdi suskaudo, tiek darbo ideta ir toks sss.... doh.gif

as irgi planuoju imtis rimto darbo, beveik 40 lapu schema, ir nesu maciusi issiuvineto... baisu kad man taip nenutiktu kaip sitoj nuorodoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 12 11, 16:20)
Pasirodau:

kaip gražu bigsmile.gif koks kruopštumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 12 11, 13:23)
ačiū už atsakymus smile.gif
aš visada siūvinėju 3 siūliukais, bet kažkaip pagalvojau gal būtų su daugiau gražiau..  smile.gif

Nelabai kreipiu demesi i rekomendacijas, visada pasisiuvineju kelis dyksniukus ir sprendziu ar reikia papildomai siuliuku prideti ar ne Siaip ant to pacio tankumo aidos, siuliuku skaicius gali skirtis priklausomai nuo vyraujanciu paveiksle spalvu, jeigu paveikslas ant sviesios aidos sviesiomis spalvomis, reikia maziau siuliuku, jeigu ant sviesios aidos tamsiomis spalvomis gali reikti daugiau siuliuku, nes gali sviestis audinys is po siulu Tai tiek mano pastebejimu 4u.gif

QUOTE(trixi @ 2008 12 11, 16:51)
mielosios, brangiosios  smile.gif pas ne viena jusu maciau raktu pakabukus.... visi jie  thumbup.gif  reikia ir man tokio, bet niekaip nesuprantu kaip jus ten įmontuojat tas siuvinėtas grožybes ir kur gauti tusciu tu pakabuku?????

Kaune tusciu raktu pakabuku maciau Savanoriu pr. Hiper Maximoje esancioje siuvimo reikmenu parduotuveje. 4u.gif

QUOTE(ruci @ 2008 12 11, 17:20)
Pasirodau:

Labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2008 12 08, 15:08)
Rne, gražu... ir manęs laukia ši širdutė.

O aš štai kokius nedidukus maišiukus primūčinau vakar - brolio draugė juvelyrė savo auskariukam įpakuoti užsiprašė..  blush2.gif
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

nu super thumbup.gif
Atsakyti
Ruci, labai gražu thumbup.gif .

Šiandien važiavau į Lazdynų ligoninę lankyti ligonio. Ir ten esančiame kioske Lietuvos spauda nusipirkau du siuvinėjimo žurnaliuku, po nepilnus 5 Lt.
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 12 11, 18:20)
Pasirodau:

Super gražu, ruci thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
ruci, o kodel juoda?
Ir pasakyk, kad ten ji dar nebaigta, nes man tos tuscios vietos akis bado unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 12 11, 22:03)
ruci, o kodel juoda?

g.gif man ir sitas klausimas kirba galvoj, na nebent det i koki dekupazinta , rysku remeli, kazkaip niurokai atrodo, nors pats darbelis puikus, bet su naujametine- kaledine dvasia juoda spalva nezinau
tikiuosi kad ireminus bendras vaizdas bus puikus, kartais taip buna kad viskas atsiskleidzia tik galutinai isbaigus viska
Atsakyti
as siuvineju ant 14 aidos tik su 2 siuliukais o ant lino su vienu, jei siuvineciau su trim tai darbas atrodo toks sunkus ir issiputes, o skylutes jei matosi tai man dar graziau darbas atrodo toks lengvutis - cia kaip sakoma kiek zmoniu tiek nuomoniu ax.gif

o jau darbeliu grozis wub.gif Ruci, labai grazu ir taip lengva thumbup.gif
Atsakyti