ačiū už atsakymus
aš visada siūvinėju 3 siūliukais, bet kažkaip pagalvojau gal būtų su daugiau gražiau..
QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 12 11, 12:23)
ačiū už atsakymus
aš visada siūvinėju 3 siūliukais, bet kažkaip pagalvojau gal būtų su daugiau gražiau..
Na, jei siuvineji ant kokios Aida 8 ... tai gal ir graziau su daugiau nei 3. Bet pabandyk paiimti bent jau Aida 16 ar 18, ten ir 3 perdaug.
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 12 11, 13:36)
Bet pabandyk paiimti bent jau Aida 16 ar 18, ten ir 3 perdaug.
Pasidarė įdomu, kaip kitos siuvinėja. Ant 14 Aidos 3 siūliukų lyg ir daugoka, bet su 2 - lyg ir retoka Nors man 2 lyg ir gražiau atrodo...
QUOTE(Dulkelė @ 2008 12 11, 12:40)
Pasidarė įdomu, kaip kitos siuvinėja. Ant 14 Aidos 3 siūliukų lyg ir daugoka, bet su 2 - lyg ir retoka Nors man 2 lyg ir gražiau atrodo...
Ant 14 Aidos siuvinėju su dviem siūliukais. Man pakanka
Aš ant 14 tik su 3 siūliukais, man taip gražiau
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 11, 13:17)
Aš ant 14 tik su 3 siūliukais, man taip gražiau
As irgi, jei netycia paimu retesne nei 16, tai tik su 3.
Jei spalvos netamsios, tai ant 14 siuvinėju 2 siūliukais. Bet jei tamsios, tai imu 3, nes negražu, kai balta iš po juodos ar tamsiai mėlynos šviečia
Rugseje, dekui kad atgaivinai atminti puse darbu tavo ir pamirsus buvau nu jau mano tavo angelas, vaikuciu bucinys ir irisai tai nerealiai grazus beje, tulpiu triptiko nebuvau macius ... paprastas ir mielas
nu o su ta nuoroda nevykusiu darbu tai man stresa ivaret siaubas kazkoks kiti darbai dar tokie dideli ir visiskai isplauke numirciau turbut toki darba issiuvinejus ir toki rezultata gavus
nu o su ta nuoroda nevykusiu darbu tai man stresa ivaret siaubas kazkoks kiti darbai dar tokie dideli ir visiskai isplauke numirciau turbut toki darba issiuvinejus ir toki rezultata gavus
Paprastai ant 18 aidos siuvinajama 1 gija, ant 16-os 2, o ant 14 -tos 3 gijom.
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 11, 14:55)
Bet tokiu atveju tik pradejus darba turetu matytis, kad kazkas negerai. Visada galima sustoti.
Man ir ant 18 su 2 siulais graziau.
Grazu, bet dariau viena darba pagal rinkini ant 18-os tai buvo rekomenduojama su 1 siulu siuvinet:)
mielosios, brangiosios pas ne viena jusu maciau raktu pakabukus.... visi jie reikia ir man tokio, bet niekaip nesuprantu kaip jus ten įmontuojat tas siuvinėtas grožybes ir kur gauti tusciu tu pakabuku?????