Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Egliuz @ 2008 12 10, 21:48)
O gal zinai kaip ten kokybe jau idetu darbu? Patinka man ten vienas piesinys nerealiai, bet nezinau, ar tenkins vaizdas issiuvinejus, ar verta rizikuoti.

Dar neteko bandyt siuvinėt. Bet va sesuo užsimane pabandyt neužmirštuolių nuotrauką paversti schema. Matosi kas kur yra. Yra spalvų paletė. g.gif
Atsakyti
O jei tarkim as persiusciau turima schema is to puslapio, ar galetum ivertinti, ar ten kokybiska schema? Visai neismanau , nes nesu dirbus su jokiomis programomis.
Atsakyti
Darbai siuvinėti pagal nevykusias schemas:
http://feechka-khv.g...atch?a=rwr-ba3k

Turėjau ir daugiau, kur buvo siuvinėtų darbų pagal schemas iš igolki.net puslapio, bet, deja, albumų jau nebeatidaro.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 12 10, 16:25)
Oi, kiek grožybių.  wub.gif

Šiandien buvau užėjusi į vieną siuvimo reikmenų parduotuvėlę- tai sakė, kad yra ruošiamos naujos siuvinėjimo siūlų paletės, kuriose bus suderinta trijų pagrindinių siuvinėjimo siūliukų gamintojų spalvų numeriai: DMC, Anchor ir kažkokios čekų firmos. Visos šios firmos gamina vienodų atspalvių siūliukus, bet yra skirtinga numeracija, todėl naujai ruošiamoj paletėj, bus visi numerių atitikmenys. 4u.gif

Tai kas konvertavimo lenteleje suvienodinta, realybeje gerokai skiriasi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2008 12 10, 23:02)
http://feechka-khv.g...atch?a=rwr-ba3k

manau kad jei ruosiates siuvinet rimta konkretu darba galit pasiklaust gal kas buvo susidure
Paprastai jeigu HAED dizainai spalvoti tai spalvyciu buna netoli simto ar daugiau. ir schemu lapu buna daug (ne 3-4, bet desimtimis)
nete labai daug "palengvintu" HAED variantu, bet rezultatai kraupus, lygiai taip pat kaip pristampuota schemu pagal fotkes. realiai uz dyka nieks tu geru schemu ir nedarys- nekraus begalybes kad kazkas naudotusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 11 gruodžio 2008 - 09:18
QUOTE(giege @ 2008 12 11, 00:02)

Net širdį suskaudo ...
Atsakyti
Giege aciu. Mane sita domina http://www.igolki.ne...jgwzxtgxnu.html Yra siame puslapyje: http://www.igolki.net/cat-flowers.html
Tai va nezinau ar rizkiuoti ar geriau pirkti rinkini. Tik del rinkinio susilaikiau vien todel, kad jis ant piestos kanvos ir reikia siuvinet pusiniu kryzeliu. Jei butu balta ir kryzeliu, net nesusimasyciau. Tai va nezinau, kuri blogyve blogesne:) Ar bandyt is to puslapio ar visgi isigyti rinkini ant piestos kanvos?
Atsakyti
QUOTE(Egliuz @ 2008 12 11, 09:48)

Vien tik pagal piesini nesiuvineciau (schemos neziurejau).
Atsakyti
QUOTE(Egliuz @ 2008 12 11, 10:48)
Tik del rinkinio susilaikiau vien todel, kad jis ant piestos kanvos ir reikia siuvinet pusiniu kryzeliu. Jei butu balta ir kryzeliu, net nesusimasyciau.

Esu siuvinėjusi vilnoniu siūlu gobeleniniu dygsniu ant pieštos kanvos - visai smagus darbas (gal tik medvilninis siūlas malonesnis rankoms) ir rezultatas džiuginantis. Nemanau, kad tai blogybė - pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Aš turiu tokį klausimėlį..
Jūs kai siuvinėjat ant siuvinėjimo medžiagos dalinate siuvinėjimo siūlą per pusę? Ta prasme ar padalinat po tris siūleliusvieną siūlą, nes siūlas yra sudarytas iš 6 siūlelių ax.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 12 11, 11:30)
Sveikos  smile.gif
Jūs kai siuvinėjat ant siuvinėjimo medžiagos dalinate siuvinėjimo siūlą per pusę? Ta prasme ar padalinat po tris siūleliusvieną siūlą, nes siūlas yra sudarytas iš 6 siūlelių  ax.gif  doh.gif  biggrin.gif

Imi siulu tiek kiek reikia: viena, du ar tris. Priklauso nuo kryziuku dydzio ir kaip paciai graziau.
Atsakyti
QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 12 11, 12:30)
Sveikos  smile.gif
Jūs kai siuvinėjat ant siuvinėjimo medžiagos dalinate siuvinėjimo siūlą per pusę? Ta prasme ar padalinat po tris siūleliusvieną siūlą, nes siūlas yra sudarytas iš 6 siūlelių  ax.gif  doh.gif  biggrin.gif

NAudojamu siulu skaicius prikauso nuo audinio ant kurio siuvinesi tankumo 4u.gif , man dar niekada neteko siuvineti 6 siuliukais schmoll.gif
Atsakyti