Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(etaeta @ 2008 12 10, 11:52)
Na manau kainuos nuo 60 lt iki ... Priklauso nuo to kokie remai(mediniai ar plastikiniai), stiklas (paprastas ar matinis) pasparta desi ar ne, jeigu tesi tai koki dviguba ar vienguba, pigu ar brangu ir t.t.

aciu 4u.gif mazdaug galesiu orentuotis g.gif
Atsakyti
Oi, kiek grožybių. wub.gif

Šiandien buvau užėjusi į vieną siuvimo reikmenų parduotuvėlę- tai sakė, kad yra ruošiamos naujos siuvinėjimo siūlų paletės, kuriose bus suderinta trijų pagrindinių siuvinėjimo siūliukų gamintojų spalvų numeriai: DMC, Anchor ir kažkokios čekų firmos. Visos šios firmos gamina vienodų atspalvių siūliukus, bet yra skirtinga numeracija, todėl naujai ruošiamoj paletėj, bus visi numerių atitikmenys. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 12 10, 15:25)
Šiandien buvau užėjusi į vieną siuvimo reikmenų parduotuvėlę- tai sakė, kad yra ruošiamos naujos siuvinėjimo siūlų paletės, kuriose bus suderinta trijų pagrindinių siuvinėjimo siūliukų gamintojų spalvų numeriai: DMC, Anchor ir kažkokios čekų firmos. Visos šios firmos gamina vienodų atspalvių siūliukus, bet yra skirtinga numeracija, todėl naujai ruošiamoj paletėj, bus visi numerių atitikmenys. 4u.gif

Nesu tikra del vienodu atspalviu tarp Anchor ir DMC. Bent puse tikrai skiriasi, nors is konvertavimo lenteles juos suvienodina.
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 12 10, 15:42)
Nesu tikra del vienodu atspalviu tarp Anchor ir DMC. Bent puse tikrai skiriasi, nors is konvertavimo lenteles juos suvienodina.

Aš pati dar nesu pirkusi nei vienų, nei kitų. Dar turėjau daug iš ankstesnių laikų arba pirkau rinkinius su siūlais. Kaip man paaiškino- taip aš pakarojau. Aš norėjau pirkti paletę, tai man ir paaiškino, kad jos dar gaminamos ir kad man bus palikta, nes į tą parduotuvėlę dažnai užeinu.
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 10, 09:37)
rugseje , prasyciau pasirodyti visus darbus  blush2.gif  mirksiukas.gif

burdakas mano albumuose einu tvarkyt, tada pasirodysiu jei dar idomu bus ax.gif
Atsakyti
O aš per igolki.net sau schemas gaminuosi iš nuotraukų, kol dar galima nemokamai tai daryti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 10 gruodžio 2008 - 18:48
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 10, 19:42)
burdakas mano albumuose einu tvarkyt, tada pasirodysiu jei dar idomu bus ax.gif

idomu idomu,tik rodyk greičiau bigsmile.gif
Atsakyti
daug maz sukeliau fotkes, nors ne kokia fotografe, bet bendras vaizdas matyt
http://public.fotki.com/Rugseje/
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 10, 19:24)
daug maz sukeliau fotkes, nors ne kokia fotografe, bet bendras vaizdas matyt
http://public.fotki.com/Rugseje/

Labai gražu. wub.gif
Atsakyti
sveikos,

ar kuri nors siuvinėjot rankšluostį? pvz. taip:

[user posted image

Man labai įdomu, kaip padaryti, kad ir antra pusė būtų graži? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2008 12 10, 21:18)
Man labai įdomu, kaip padaryti, kad ir antra pusė būtų graži?  g.gif

O ten ne issiuvineta juosta prisiuta? Tada antra puse kaip ir nesimato rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 12 10, 18:48)
O aš per igolki.net sau schemas gaminuosi iš nuotraukų, kol dar galima nemokamai tai daryti. ax.gif

O gal zinai kaip ten kokybe jau idetu darbu? Patinka man ten vienas piesinys nerealiai, bet nezinau, ar tenkins vaizdas issiuvinejus, ar verta rizikuoti.
Atsakyti