Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 10, 09:10)
RSebessmile.gif
NUOTRAUKŲ ĮKĖLIMAS per http://www.imageshack.us
1. Įeiname į http://load.imageshack.us
2. Browse ir pasirenkam foto iš savo kompiuterio
3. Tada uždedam pirmą varnelę (reise image)
4. Pasirenkam dydį (siūlau 640X480 for message boards)
5. host it! (palaukiame, kol užkraus nuotrauka)
6. Paskutinė duota nuoroda (pačioje apačioje) (Direct link to image) http://.. (nuoroda be jokių klaustukų)
P.S. Puslapis buvo pakoreguotas, todėl:
Reikia pasirinkti: + Show Advanced Linking
Ir tik tada po užrašu: DO NOT Use Link Below when posting. Use FORUM Links above for posts
Duoda: Direct link to image
7. Kopijuojam nuorodą
8. Atsakydami žinutę renkamės IMG mygtuką ir įdedam nukopintą nuorodą
9. Spaudžiam OK
Sėkmės!

nugi begu pabandyt biggrin.gif gal ir iseis... g.gif beje labai aciu uz toky issamu paasikinima 4u.gif

Papildyta:
na pagaliau gavosi clap.gif clap.gif taigi rodau savo dar neuzbaigta darba blush2.gif
user posted image
tik gal mazas truputy gavosi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RSebes: 10 gruodžio 2008 - 10:30
QUOTE(RSebes @ 2008 12 10, 11:28)
nugi begu pabandyt  biggrin.gif  gal ir iseis... g.gif  beje labai aciu uz toky issamu paasikinima 4u.gif

Papildyta:
na pagaliau gavosi  clap.gif  clap.gif taigi rodau savo dar neuzbaigta darba  blush2.gif
user posted image
tik gal mazas truputy gavosi blush2.gif

Viskas gerai gavosi, foto pasididina thumbup.gif
Nemažas darbas, tik man pabostų viena spalva siuvinėt unsure.gif
Atsakyti
RSebes, i sveikata, svarbu gavosi mirksiukas.gif
grazus 4u.gif patinka man konturiniai aplamai drinks_cheers.gif sau siuvinejai ar dovanu kam nors? smile.gif

lucra, su tais nuotrauku kelimais, visai pamirsau tavo darbeli pakomentuot ... grazu, o tuo labiau, kad tai staltiese 4u.gif saunuole uz ideta triusa ..as tai nezinau ar ryzciaus siuvineti toki daikta, kuri sutept gali paskui doh.gif arba po stiklu pasideciau lotuliukas.gif
Atsakyti
[img=http://img370.imageshack.us/img370/9379/1001947dd8.th.jpg]
va cia gerai matosi lotuliukas.gif
Papildyta:
[quote=tiesiog3,2008 12 10, 09:33]
RSebes, i sveikata, svarbu gavosi mirksiukas.gif
grazus 4u.gif patinka man konturiniai aplamai drinks_cheers.gif sau siuvinejai ar dovanu kam nors? smile.gif

aciu blush2.gif ne kazin kas bet vistiek sugaista laiko bigsmile.gif o siuvinejau sau smile.gif tiksliau vyrui lotuliukas.gif zadu dar viena is tos pacios serijos issiuvinet ir tada kabinsim miegamajame blush2.gif bigsmile.gif tik va su reminimu dar problema verysad.gif na bet laiko dar yra bigsmile.gif
Atsakyti
Patinka man sita rytietiska moteryte, tik siulai jau kelis metus dulka nuo kitu planu:) O ant kokios kabvos siuvinejai ir koks dydis gavos?
Atsakyti
QUOTE(sirdelle @ 2008 12 09, 20:24)
Na ka,prasau smarkiai nepeikti,rodausi savo pirmaji darbeli,reiks tik gerai islyginti ir remelius nupirkti blush2.gif

labai mielas metrikas ir dar toks nematytas thumbup.gif

QUOTE(lucra @ 2008 12 10, 09:25)
va kaip siemet puosiu kaledini stala

šauniai atrodo bigsmile.gif bet man irgi būtų gaila tokią staltiesę ant stalo tiest, kad nesuteptų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2008 12 09, 22:47)
sveikos, is karto su prasymu...bet gal kas pades...
reikia RR-ui mazu mergyciu schemu, niekur nerandu  verysad.gif

cross-stitchers-club yra mažų paveiksliukų. Gal kas tiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 10, 11:33)
lucra, su tais nuotrauku kelimais, visai pamirsau tavo darbeli pakomentuot ... grazu, o tuo labiau, kad tai staltiese  4u.gif saunuole uz ideta triusa ..as tai nezinau ar ryzciaus siuvineti toki daikta, kuri sutept gali paskui  doh.gif arba po stiklu pasideciau  lotuliukas.gif

ai kiek as visokiu servieteliu dovanom prisiuvinejau doh.gif sakau vieka kart sau reik gera daikta pasidaryt

user posted image
cia mano pirmas siuvinejimas mamai mamos dienos proga padovanotas apie 1995m tik neseniai nufotografavau
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image
va taip gal geriau matosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucra: 10 gruodžio 2008 - 11:41
QUOTE(Egliuz @ 2008 12 10, 09:53)
Patinka man sita rytietiska moteryte, tik siulai jau kelis metus dulka nuo kitu planu:) O ant kokios kabvos siuvinejai ir koks dydis gavos?

lotuliukas.gif man ir panasisu buvo, bet meciau kitus ir puoliau prie sito lotuliukas.gif o siuvinejau ant aidos14,ir gavosi kazkur 60x70cm... seip greitai siuvinejosi,ilgiau turbut uztruko issipiesimas an kanvos bigsmile.gif
Atsakyti
As galvoju ant smulkesnes, jei prisiruosiu kanvos, ens jau tokia nemaza paklode gaunas:)
Atsakyti
QUOTE(Egliuz @ 2008 12 10, 11:05)
As galvoju ant smulkesnes, jei prisiruosiu kanvos, ens jau tokia nemaza paklode gaunas:)

na taip jau ne maza... g.gif ten kur siunciausi schema tai buvo parasyta kad ant 14aidos siuvineta tai iras taip padariau ax.gif o kito nedarysiu mazesnio, nes kartu kabedami negraziai atrodys... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RSebes @ 2008 12 10, 09:55)
labai jau mieli ir silti darbeliai  wub.gif  4u.gif  atsiprasau kad truputy ne y tema blush2.gif  bet norejau paklausti merginos kiek kaune kainuoja paveiksliuku ireminimas? iki siol visi nedideli buvo, tai uztekkdavo pardavinejamu remeliu, o dabar baigineju toky nemaza60x70cm... bigsmile.gif

Na manau kainuos nuo 60 lt iki ... Priklauso nuo to kokie remai(mediniai ar plastikiniai), stiklas (paprastas ar matinis) pasparta desi ar ne, jeigu tesi tai koki dviguba ar vienguba, pigu ar brangu ir t.t.
Atsakyti