Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

labai jau mieli ir silti darbeliai wub.gif 4u.gif atsiprasau kad truputy ne y tema blush2.gif bet norejau paklausti merginos kiek kaune kainuoja paveiksliuku ireminimas? iki siol visi nedideli buvo, tai uztekkdavo pardavinejamu remeliu, o dabar baigineju toky nemaza60x70cm... bigsmile.gif
Atsakyti
RSebes, as neatsakysiu, nes ne kauniete esu, bet man pasidare smalsu, kodel mes to paveikslelio nematom? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 10, 07:58)
RSebes, as neatsakysiu, nes ne kauniete esu, bet man pasidare smalsu, kodel mes to paveikslelio nematom?  g.gif  mirksiukas.gif

oi tuojau ykelsiu blush2.gif biggrin.gif rodziau kazkada koky ruosiuosi siuvinet...
Atsakyti
sveikos siuvinetojos
retai cia apsireiskiu bet noriu pasimaivyt blush2.gif
va kaip siemet puosiu kaledini stala

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 10, 09:51)
Dvi, negavau  schmoll.gif  verysad.gif

Pasiimk is CIA Passwordas 123456
Atsakyti
[quote=lucra,2008 12 10, 08:25]
sveikos siuvinetojos
wub.gif wub.gif labai grazu...
beje merginos kaip ykelt nuotraukyte blush2.gif kazkodel per keep4u.ru jau neina verysad.gif
Atsakyti
RSebes, "kazkada" ir "ruosiuos siuvineti" nesiskaito schmoll.gif lotuliukas.gif laukiam biggrin.gif

Dvi, aciu!!! 4u.gif gavau ...tik jau schemos smulkumas doh.gif na, bet nesiu parodyti vaikui, jei patiks, tada vargsim biggrin.gif

rugseje , prasyciau pasirodyti visus darbus blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 10, 10:37)
Dvi, aciu!!!  4u.gif gavau ...tik jau schemos smulkumas  doh.gif na, bet nesiu parodyti vaikui, jei patiks, tada vargsim  biggrin.gif

Yra programa, kuria schema galima suskaidyt mazesniais gabalais ir tada atspausdinta ant lapo bus iziurima. Jei reikia, parasyk man i AZ, nes as dabar isvaziuoju porai dienu, o grizus nezinau ar skaitysiu visus praleistus puslapius. mirksiukas.gif
Atsakyti
RSebes, as keliu per imageshack ... jei nori gali mestelt man i pasta, ikelsiu mirksiukas.gif

Dvi, paklausiu vaiko pirma ar patiks, jei taip rasysiu i AZ ,.. nors siaip matosi gerai tik smulku labai smile.gif aciu tau dar karteli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 12 10, 08:51)
RSebes, as keliu per imageshack ... jei nori gali mestelt man i pasta, ikelsiu  mirksiukas.gif

Dvi, paklausiu vaiko pirma ar patiks, jei taip rasysiu i AZ ,.. nors siaip matosi gerai tik smulku labai  smile.gif aciu tau dar karteli 4u.gif

aciu uz pasiulyma, bet juk kiekviena kart nekelsiu nuotrauku per jus smile.gif
Atsakyti
RSebes, smile.gif
NUOTRAUKŲ ĮKĖLIMAS per http://www.imageshack.us
1. Įeiname į http://load.imageshack.us
2. Browse ir pasirenkam foto iš savo kompiuterio
3. Tada uždedam pirmą varnelę (reise image)
4. Pasirenkam dydį (siūlau 640X480 for message boards)
5. host it! (palaukiame, kol užkraus nuotrauka)
6. Paskutinė duota nuoroda (pačioje apačioje) (Direct link to image) http://.. (nuoroda be jokių klaustukų)
P.S. Puslapis buvo pakoreguotas, todėl:
Reikia pasirinkti: + Show Advanced Linking
Ir tik tada po užrašu: DO NOT Use Link Below when posting. Use FORUM Links above for posts
Duoda: Direct link to image
7. Kopijuojam nuorodą
8. Atsakydami žinutę renkamės IMG mygtuką ir įdedam nukopintą nuorodą
9. Spaudžiam OK
Sėkmės!
Atsakyti
[quote=RSebes,2008 12 10, 10:30]
[quote=lucra,2008 12 10, 08:25]
sveikos siuvinetojos
wub.gif wub.gif labai grazu...
beje merginos kaip ykelt nuotraukyte blush2.gif kazkodel per keep4u.ru jau neina verysad.gif
[/quote]
aciu kad neispeikei
Atsakyti